News , Guide

Συνεχίζονται οι βροχές και καταιγίδες – Αναμένεται χαλάζι και χιόνι στα ορεινά

H πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2023

Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο δυτικό μισό του νησιού, ενώ μεμονωμένα φαινόμενα αναμένονται και σε άλλες περιοχές.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, χιονόνερο ή και χιόνι.

Η πρόγνωση του καιρού:

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή μέχρι και το Σάββατο.

Σήμερα αρχικά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια, στα δυτικά και ορεινά.

Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο δυτικό μισό του νησιού, ενώ μεμονωμένα φαινόμενα αναμένονται και σε άλλες περιοχές. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα τοπικά στα παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, σύντομα στα παράλια μέτριοι 4 και τοπικά ισχυροι 5 Μποφόρ και αργότερα τοπικά, πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη και αργότερα στα δυτικά και τοπικά στα νότια και βόρεια παράλια, μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα βόρεια, τα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός αρχικά θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα, στα δυτικά και στα βόρεια. Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι τη Δευτέρα για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close