Πάμε Ταξίδι , Guide

«Καλύτερη Εταιρεία Επιβατηγού Ναυτιλίας της χρονιάς» η Celestyal

Στα 20α Βραβεία Ελληνικής Ναυτιλίας 2023 της λίστας Lloyd's

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2023

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, έλαβε μια ακόμα σπουδαία διάκριση. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στο Athenaeum InterContinental Athens Hotel, η Celestyal αναδείχθηκε σε «Καλύτερη Εταιρεία Επιβατηγού Ναυτιλίας της Χρονιάς» στα 20α βραβεία Ελληνικής Ναυτιλίας της λίστας Lloyd's.

Μια διακεκριμένη επιτροπή έμπειρων κριτών από τον τομέα της ναυτιλιακής βιομηχανίας, ανέλαβε το έργο της αξιολόγησης και ανάδειξης των νικητών όλων των υποψηφιοτήτων. Στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρεία Επιβατηγού Ναυτιλίας της Χρονιάς» συμμετείχαν κορυφαίες εταιρείες που εξειδικεύονται στη διαχείριση και λειτουργία επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων και κρουαζιερόπλοιων, με την Celestyal να ξεχωρίζει και να κερδίζει την κορυφαία θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, ο οποίος σημείωσε: «Προσηλωμένοι στη δημιουργία ανεπανάληπτων στιγμών για τους επιβάτες μας τόσο επί του πλοίου όσο και στους προορισμούς, είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με αυτή τη διάκριση. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την συνεχή προσπάθεια της ομάδας της Celestyal για διαρκή εξέλιξη και αποτελεί μεγάλο κίνητρο για περεταίρω προσπάθειες έχοντας διανύσει μία περίοδο μεταμόρφωσης της εταιρίας. Θα είναι όλοι κατενθουσιασμένοι όταν επιστρέψω στην εταιρία με αυτό το υψηλού κύρους βραβείο και εκ μέρους όλης της ομάδας της Celestyal θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την κριτική επιτροπή για τη θετική της υποστήριξη, όσο και τους διοργανωτές αυτής της εντυπωσιακής εκδήλωσης».

Από την έναρξή τους το 2004, τα Βραβεία Ελληνικής Ναυτιλίας έχουν καθιερωθεί ως μία ετήσια εορταστική στιγμή της ελληνικής ναυτιλίας. Σε αυτήν την πολυαναμενόμενη εκδήλωση ενός σημαντικούς θεσμού, όπου φέτος γιορτάζει την 20η του επέτειο, οι επαγγελματίες του κλάδου συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τις άριστες επιδόσεις και τις σημαντικές συνεισφορές στον χώρο της ναυτιλίας. Η εκδήλωση αναδεικνύει τον δυναμισμό και την καινοτομία που κατέστησαν την ελληνική ναυτιλία παγκόσμια αναγνωρίσιμη.

thumbnail_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close