Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Νιώσε τον παλμό των Χριστουγέννων στο ΝΥΧ Hotel Limassol

To ΝΥΧ σε καλωσορίζει στη μαγεία των Χριστουγέννων, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2023

Γεμάτο χρώμα και ενέργεια, το NYX Hotel Limassol, διαθέτει την αύρα ενός super μοντέρνου, funky αλλά και σύγχρονου «έργου τέχνης», που σε προσκαλεί να ζήσεις τις πιο συναρπαστικές εορταστικές ημέρες και νύχτες.

Μόδα που ανατρέπει, pop art τέχνη που σε αγγίζει και χριστουγεννιάτικη διάθεση, «δίνουν ραντεβού» με την πιο απολαυστική όσο και κομψή διαμονή στην καρδιά της Λεμεσού, σε απόσταση αναπνοής από το Παλιό Λιμάνι, τη Μαρίνα Λεμσού και την παλιά πόλη.
 

Photo 4.jpg

Το πρώτο hotel brand της ΝYX στην Κύπρο, κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή της εμφάνισής του, χάρη στην πρωτοτυπία και την καλλιτεχνική του ατμόσφαιρα.

Το ξεχωριστό και ιδιαίτερο concept του NYX Hotel Limassol βασίζεται στην ανάδειξη της νύχτας και προωθεί τις αξίες της ελευθερίας, της νεανικότητας και της αυτο-έκφρασης. Αυτό εκφράζεται μέσα από την ιδιαίτερη διακόσμηση των χώρων του, ζωντανεύει μέσα από καλαίσθητα έπιπλα, συναρπαστικά σχέδια και λαμπερά χρώματα. Οι επισκέπτες του απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερο graffiti που κοσμεί τον κεντρικό τοίχο του ξενοδοχείου, καθώς και τη ζωντανή live μουσική των DJs που φιλοξενεί καθημερινά.

Photo 5.jpg


Ως υποστηρικτές και εκφραστές της αστικής κουλτούρας και πολιτισμού, οι άνθρωποι του NYX Hotel εγκαινίασαν ένα νέο φιλόδοξο project με στόχο την ενεργό συμμετοχή τους στην ενίσχυση της τοπικής πολιτιστικής δραστηριότητας. Εξού λοιπόν και παραχωρούν το lobby του ξενοδοχείου σε υποσχόμενους τοπικούς καλλιτέχνες, σχεδιαστές μόδας και μουσικούς, παρέχοντάς τους χώρο για να παρουσιάσουν τα έργα τους.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου εγκαινιάστηκε η πρώτη έκθεση τέχνης σε συνεργασία με το ARTNOW agency και το City Friends club. Πρόκειται για μια περιβαλλοντική έκθεση τέχνης που παρουσιάζει ταλαντούχους ντόπιους καλλιτέχνες που μεταμορφώνουν ανακυκλωμένα υλικά σε εκπληκτικά έργα τέχνης. Κεντρικό έκθεμα αποτελεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Διάρκεια της έκθεσης έως τις 10 Ιανουαρίου 2024.
Ώρες λειτουργίας: 24 ώρες Είσοδος: Ελεύθερη

Photo 1.jpg

Το πλούσιο event calendar του ξενοδοχείου, κάνει must τη διαμονή σου στο NYX hotel Limassol αυτές τις γιορτές, ανάμεσά τους γαστρονομικές βραδιές, live σαξόφωνο, ζεστό κρασί, disco night με μουσική από DJ και πολλά άλλα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 23 Δεκεμβρίου σε περιμένουν από τις 12.30 με all day dining στο Onar Restaurant, και από τις 16:00 - 18:00 σε υποδέχονται στο Chaos Bar, για ποτό, και με live σαξόφωνο από τις 16.30. Στη συνέχεια θα πας για a la carte dinner στο Onar (19.00-22.00) και για live μουσική από inhouse DJ στο Ethers bar (16.00-24.00).

Στις 24 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει all day dining στο Onar Restaurant, ζεστό κρασί και κάστανα στο Chaos Bar και pre-dinner special cocktails με μουσική από σαξόφωνο επίσης στο Chaos Bar. Το μπουφέ για το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων θα στηθεί στο Onar Restaurant και θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, ενώ στο Ethers bar θα στηθεί ένα disco night session με DJ, platters και τσιμπήματα.

Photo 6.jpg

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου θα απολαύσεις πρωινό (07.00-10.30) στο Onar Restaurant, όπου θα στηθεί και το lunch buffet (13.00-16.00) αλλά και το a la carte dinner (19.00-22.00), στη συνέχεια θα σε περιμένουν στο Chaos Bar για ποτά και το βράδυ στο Ethers bar για disco night.

Στις 26 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα ξεκινά με mini bingo στο Chaos Bar, Boxing Day a la carte lunch στο Onar Restaurant και συνεχίζει με διαγωνισμό για το βάρος του χριστουγεννιάτικου κέικ στο Clash Business Lounge, ζεστό κρασί και κάστανα στο Chaos Bar, a la carte δείπνο στο Onar Restaurant και ολοκληρώνεται με live μουσική στο Ethers bar.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου θα έχει all day dining στο Onar Restaurant, complimentary κοκτέιλ σαμπάνιας και μουσική από σαξόφωνο στο Chaos Bar, ένα σούπερ εορταστικό δείπνο στο Onar Restaurant, disco night στο Ethers bar. Τη νέα χρονιά θα την υποδεχθείς με στυλ, στο Ethers Rooftop Bar, με χόρο και πάρτι που θα σου χαρίσουν μία συναρπαστική εμπειρία.

Η νέα χρονιά, 1η Ιανουαρίου, θα σε βρει να απολαμβάνεις το πρωινό σου στο Onar Restaurant και να διεκδικείς το φλουρί στην κοπή της βασιλόπιτας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα lunch buffet στο Onar Restaurant, κοκτέιλ και κάστανα στο Chaos Bar, a la carte δείπνο στο Onar Restaurant και disco night session στο Ethers bar.

Δες πιο κάτω αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα:
FESTIVITIES PROGRAMME

Εσύ πότε θα κάνεις check-in στο NYX Hotel Limassol;

NYX Hotel Limassol
Διεύθυνση: Ανεξαρτησίας & Χριστοδούλου Χ''Παύλου, Λεμεσός 3036
T: +357 25371111

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο τηλέφωνο και τα ακόλουθα emails:
panglogallou@nyxhotelscyprus.com
idemenegas@nyxhotelscyprus.com

Photo 3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close