Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ζήσε τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα

Στο ξενοδοχείο Annabelle θα βιώσεις μια one of a kind γιορτινή εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2023

Αν και τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με εικόνες χιονισμένων βουνών και την ιδιαίτερη θαλπωρή του αναμμένου τζακιού, η αγάπη μας για τη θάλασσα δεν μας εγκαταλείπει ποτέ. Η γαλήνη και η ηρεμία της μας «ταξιδεύει».

Εξ ου και φέτος λοιπόν, επιλέγουμε να βιώσουμε από κοντά μια μοναδική εορταστική εμπειρία στην υπέροχη Πάφο και πιο συγκεκριμένα στο φιλόξενο Annabelle Hotel, μέλος της Thanos Hotels & Resorts, σε έναν προορισμό που σε κάνει να ανυπομονείς και να προγραμματίζεις την επόμενη επίσκεψή σου.

Στο Annabelle Hotel, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Προσεγμένα στοιχεία δημιουργούν ένα φιλόξενο περιβάλλον, ενώ το στολισμένο λόμπι υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων. Οι δε γαστριμαργικές προτάσεις που συνδυάζουν τη μεσογειακή κουζίνα και τις σύγχρονες διεθνείς γεύσεις, τα αρώματα από τα εκλεκτά κρασιά, τις νοσταλγικές μελωδίες και άλλες πολλές εκπλήξεις, θα μετατρέψουν τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ακόμη πιο φωτεινές.

Τις φετινές γιορτές, λοιπόν, χάρισε σε σένα και τους δικούς σου ανθρώπους ξεχωριστή λάμψη και μαγεία μέσα από τις ξεχωριστές προτάσεις και τα εορταστικά πακέτα του που τα συνδυάζουν όλα.

lobby.jpg

Τσάι στο λόμπι
Το εορταστικό πνεύμα θα είναι διάχυτο παντού... και ειδικά στο όμορφο, ψηλοτάβανο Lobby Lounge, με τις άνετες πολυθρόνες και την όμορφη διακόσμηση. Εδώ λοιπόν καθόλη τη διάρκεια των γιορτών, θα απολαμβάνεις εορταστικό afternoon tea (καθημερινά 12:30-18:00), καθώς επίσης γιορτινά κοκτέιλ και εκλεκτά ποτά, με ζωντανή μουσική από τον πιανίστα του ξενοδοχείου (18.00-23.00).

classes.jpg

Culinary Classes
Αυτά τα Χριστούγεννα, στο ξενοδοχείο θα προσφέρονται και μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ... επιτρέποντας στον ουρανίσκο σου να ταξιδέψει, ενώ οι λάτρεις του οίνου θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα τοπικά κρασιά μέσα από τα μαθήματα κρασιού που θα παραδίδει ο σομελιέ του Annabelle (23 και 29 Δεκεμβρίου, 17:00, Αστέρας). Επιπλέον, θα μάθεις πώς να μαγειρεύεις στο αυθεντικό στυλ «cucina incredibile» (26 και 30 Δεκεμβρίου, 10:30, Mediterraneo), ενώ ο Bar Manager στον Ουρανό θα σου μάθει πώς να φτιάχνεις κοκτέιλ (28 και 30 Δεκεμβρίου, 12:00 μ.μ.). Κλείσε άμεσα τη θέση σου, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Για μια αξέχαστη Παραμονή Χριστουγέννων
Στις 14:30, οι Paphos Zingers έχουν προγραμματιστεί να μας βάλουν στο γιορτινό κλίμα με τα μαγευτικά κάλαντά τους. Από τις 18:00 στο Lobby, προγραμματίζεται μια μαγευτική βραδιά, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, με τον πιανίστα του ξενοδοχείου να σε παρασύρει σε έναν κόσμο εποχιακών μελωδιών. Εάν λοιπόν, αναζητάς τον προορισμό εκείνον όπου μπορείς να μαζέψεις φίλους ή οικογένεια, να απολαύσετε τα γιορτινά κοκτέιλ από το πλούσιο μενού και να αφεθείτε στη μελωδία της μουσικής, τον βρήκατε.

Από τις 19.30-22.30 στο Ouranos θα απολαύσεις ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά βράδια του χρόνου με συγκλονιστική θέα και εορταστικό δείπνο! Το μουσικό ντουέτο και τα sharing platters που αποτελούν και το σήμα κατατεθέν του χώρου, θα δημιουργήσουν το ιδανικό σκηνικό για να περάσεις μαγικά.

Από την άλλη, στο Amorosa (19.30-22.30) θα ζήσεις μια Παραμονή Χριστουγεννών με γκουρμέ δημιουργίες (το μενού περιλαμβάνει κλασικές δημιουργίες σε πρωτότυπες και μοντέρνες εκτελέσεις) υπό το φως των κεριών και τους ήχους του πιάνου.

christmas-day-slider-2-550x750.jpg


Λαμπερά Χριστούγεννα!
Τα Χριστούγεννα στο Ouranos (13:00-15:30), το εστιατόριο του τελευταίου ορόφου, δεν θα απολαύσεις μόνο μοναδική θέα στο λιμάνι της πόλης, αλλά και τις γαστρονομικές παρασκευές του σεφ, το ντουέτο των μουσικών αλλά και μία έκπληξη: την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη που θα φέρει δώρα για τα μικρά παιδιά και κληρώσεις για τους μεγάλους.

Από την άλλη, έχεις την επιλογή να επισκεφθείς το εστιατόριο Αmorosa, το οποίο θα βάλει τα γιορτινά του για να σε υποδεχθεί (13:00-15:30) για ένα multi-course gourmet μεσημεριανό γεύμα. Οι εορταστικές μελωδίες από τον πιανίστα και ο Άγιος Βασίλης θα δώσουν χρώμα και χαρά!

new-year-eve-slider-1-550x500.jpg

Για ένα Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν που θα θυμάσαι για χρόνια
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα σε υποδεχθούν αρχικά στο Lobby με μουσική και ποτά από τις 16.00-02.30. Στις 22.00 ο DJ θα αναλάβει να σε διασκεδάσει, φέρνοντας σου την αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος.

Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, η ομάδα του Annabelle έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή εμπειρία στην εντυπωσιακά στολισμένο Athenaeum Ballroom (19.30-22.30). Στο πλαίσιο της βραδιάς και υπό τους ήχους της τετραμελούς μπάντας, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πληθώρα γευστικών επιλογών από το πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου.

Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις το εορταστικό μενού του Ouranos Lounge, το οποίο θα σερβίρει εορταστικά πιάτα από τις 19:30 έως τις 22:30, και ποτά μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα, σε μια βραδιά όπου το κέφι, η μουσική και οι εξαίσιες γεύσεις θα σε απογειώσουν.

hotel-christmas-2023-spa-805x750.jpg

Σημείωσε ακόμα ότι μπορείς να επισκεφθείς το Ouranos Spa για την περιποίηση που σου αξίζει! Τα ειδικά πακέτα που έχουν δημιουργήσει για σένα, θα σου χαρίσουν πολλές ξεχωριστές εμπειρίες για να σε κάνουν να λάμψεις και την περίοδο των γιορτών. Η σάουνα, η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και οι υπηρεσίες μασάζ είναι στη διάθεσή σου!

Οι υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις, το αψεγάδιαστο σέρβις και οι εκπλήξεις για μικρούς και για μεγάλους, υπόσχονται να μετατρέψουν τις μέρες των γιορτών σε μια αξέχαστη εμπειρία. Δώσε λοιπόν στον εαυτό σου την ευκαιρία να περάσει τις φετινές γιορτινές ημέρες σε ένα οικείο και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, που η εμπειρία γίνεται απόλαυση, οι πελάτες είναι καλεσμένοι και η ευχαρίστησή τους μετατρέπεται σε προτεραιότητα!

Περισσότερες πληροφορίες για το εορταστικό πρόγραμμα του ξενοδοχείου στην ιστοσελίδα www.annabelle.com.cy/home και στο τηλέφωνο 26 885 000.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close