Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2014
Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHRMA) και ο μη κερδοσκοπικός Όμιλος Rotaract Larnaca Kition, έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια εξασφάλισης υποτροφιών και χρηματικής βοήθειας για νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά δεν διαθέτουν τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους. Με την πρωτοβουλία αυτή επιδιώκεται να επωφεληθούν νέοι που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, καθώς και από άλλους φορείς της Λάρνακας οι οποίοι παρέχουν βοήθεια σε άπορους συνανθρώπους μας.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής διοργανώνεται Ημερίδα Ενημέρωσης για Θέματα Παιδείας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, για τα μέλη των οικογενειών που στηρίζονται από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, με τίτλο "Ξεκίνησε το όνειρό σου". Μεταξύ άλλων, στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι διαφόρων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της Κύπρου, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για παροχή συμβουλών και καθοδήγησης στους ενδιαφερόμενους για θέματα σπουδών και κρατικών χορηγιών. Θα συμμετάσχει επίσης και εκπρόσωπος της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για ενημέρωση των άνεργων πτυχιούχων για τα προγράμματα απασχόλησης που προσφέρουν, ενώ μέλη του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού θα παρέχουν συμβουλές για την ετοιμασία ενός καλού βιογραφικού σημειώματος, όπως και για τη βελτίωση των δεξιοτήτων που απαιτούνται στις συνεντεύξεις εργασίας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου, μεταξύ των ωρών 18.00-21.00 στο ξενοδοχείο Atrium στη Λάρνακα.
Σχετικά
Fun Day στο χωριό, δραστηριότητες, φαγητό και διασκέδαση
Μια μέρα αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους
Μια παράσταση σύγχρονου χορού στη Λάρνακα με δωρεάν είσοδο για μαθητές χορού
Το Αμφίδρομο Χοροθέατρο παρουσιάζει το «Foggy, hanging on a dream» στη Λάρνακα
Ο Σταύρος Ξ. Πέτρου παρουσιάζει δημόσια performance art σε τέσσερις γλώσσες
Πέτρες, σχοινιά, σώμα και μικρόφωνο συνθέτουν ένα ζωντανό ποιητικό γεγονός
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)