Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 17+1 "δυνατές" συναυλίες που περιμένουμε

Μέχρι το τέλος της χρονιάς

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2023

Μέχρι το τέλος του 2023, το μουσικό καλεντάρι είναι γεμάτο με σχήματα, συγκροτήματα και καλλιτέχνες που έρχονται για να μας συνεπάρουν και να μας διασκεδάσουν με μουσικές επιτυχίες.

Σημείωσε τα πιο κάτω:

220212133806_kampakakis_kentriki-.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Ηλίας Καμπακάκης
Τώρα η Λευκωσία έχει κάτι καινούργιο και πρόκειται για το ολοκαίνουργιο μαγαζί της πόλης. Ο λόγος για το NYΞ LIVE EXPERIENCE, ένα μαγαζί που φτιάχτηκε για να θυμίσει μικρογραφία Αθηναϊκής πίστας, ένα μαγαζί που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας. Σημείωσε ότι την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου έρχεται ο Ηλίας Καμπακάκης για να μας τραγουδήσει... "Υποτίθεται", "Τέτοια Νύχτα", "Παλιοπράγματα" και άλλες επιτυχίες του που μας έχει συστήσει και έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.
>> Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, NYΞ LIVE EXPERIENCE, Λευκωσία, 22:30. Πληρ. 96106737.

Onirama
Η Πάφος φοράει τα γιορτινά της, με τον καλύτερο τρόπο! Με μία συναυλία από ένα αγαπημένο συγκρότημα! Στις 3 Δεκεμβρίου, λοιπόν, πάμε στην Πλατεία Κέννεντυ για τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη συναυλία από το συγκρότημα ONIRAMA!
>> Kυριακή 3 Δεκεμβρίου, Πλατεία Κέννεντυ, 17.30. Είσοδος ελεύθερη.


Παντελής Θαλασσινός & Ρίτα Αντωνοπούλου
Ο Παντελής Θαλασσινός και η Ρίτα Αντωνοπούλου έρχονται μαζί στην Κύπρο για τη συναυλία "Γι' αυτούς που έφυγαν", μια συναυλία που θα μας συνεπάρει. Συγκεκριμένα, έρχονται τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 20.30 μαζί με τα μουσικά σχήματά τους.
>> Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: ticketmaster.cy / καταστήματα ACS Courier.


Aλκίνοος Ιωαννίδης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη του πατρίδα, φέρνει στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2023 τη νέα του δουλειά. Πρόκειται για μια καινούργια ενορχηστρωτική και ηχητική προσέγγιση στη δισκογραφία του, την οποία πρωτοπαρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, προτού την ταξιδέψει στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Πλαισιωμένος από τους καταξιωμένους Κύπριους μουσικούς Μάριο Τακούσιη, Λευτέρη Μουμτζή και Γιάννη Κουτή, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια από τη δισκογραφία του, στα ελληνικά και στα ισπανικά. Όπως πάντα, οι στίχοι των τραγουδιών του εκφράζουν ένα σύγχρονοκοινωνικό και υπαρξιακό προβληματισμό ενώ ο λόγος του παραμένει άκρως ποιητικός. Η συναυλία θα περιλαμβάνει επίσης επιλεγμένα παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια από το άλμπουμ του «Που Δύσην ως Ανατολήν», που αποτελεί ένα ιδιαίτερο σημείο αναφοράς στην κυπριακή μουσική. Η διοργάνωση της συναυλίας γίνεται με τη συνεργασία της πρεσβείας της Ισπανίας στην Κύπρο, με την ευκαιρία της Ισπανικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
>> Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Εισιτήρια: SoldOutTickets.

Μιρέλα Πάχου
Η Μιρέλα Πάχου για τους περισσότερους είναι καταξιωμένη τραγουδοποιός, με αστείρευτο πάθος και ενέργεια. Μετρά δύο άλμπουμ («Μιρέλα» το 2014 και «Λίγο χρώμα» το 2018) και πολλές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής έντεχνης σκηνής, από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Βασίλη Καζούλη μέχρι τον Γιώργο Νταλάρα, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Στο δικό της μπλέντερ μπαίνουν ισόποσες δόσεις από παλιά λαϊκά, ελληνικά παραδοσιακά, λάτιν και σουίνγκ, ανακατεύονται όσο χρειάζεται και πασπαλίζονται με νότες από το ακορντεόν της. Και κάπως έτσι θα φτιάξει μία μοναδική ατμόσφαιρα, στην επικείμενη εμφάνισή της στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στο Vinylio wine etc, στις 8 Δεκεμβρίου.
>> Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, Vinylio wine etc, Λεμεσός. Πληρ. 99300430.

Bossikan & Γιώργος Παπαδόπουλος
Μετράμε αντρίστροφα για το Limassol Christmas Festival! Από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 31 Ιανουαρίου στο Eliochori Fun Park στην Παρεκκλησιά, ετοιμάσου να ζήσεις συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, λούνα παρκ, Χριστουγεννιάτικο μάρκετ και πολλές εκπλήξεις! Ξεκινάμε δυναμικά στις 8 Δεκεμβρίου με τον Bossikan ( early birds tickets €10) και Γιώργο Παπαδόπουλο στις 9/12 ( early birds tickets €10) Αν διψάς για μια μαγική εμπειρία Χριστουγέννων, το Limassol Christmas Festival είναι εδώ για σένα! Και για να κρατήσεις τη γεύση των γιορτών, ανακάλυψε το Χριστουγεννιάτικο market με μοναδικά έργα τέχνης, κοσμήματα, επιλογές φαγητού από διάφορες κουζίνες και πολλά άλλα!
>> Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, Eliochori Fun Park, Παρεκκλησιά. Εισιτήρια: €10 Πληρ. 77770503 / www.christmasfestive.com.
>> Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, Eliochori Fun Park, Παρεκκλησιά. Εισιτήρια: €10 Πληρ. 77770503 / www.christmasfestive.com.

staventoivi233.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Stavento & Ήβη Αδάμου
Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό που θα σκορπίσει το μαγικό πνεύμα των γιορτών και θα φέρει χαμόγελο στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, διοργανώνεται και φέτος από τον Ανεξάρτητο Όμιλο ΕπιΔραση, στην Επισκοπή Λεμεσού. Για 3 μέρες, η Επισκοπή θα γεμίσει ζωντάνια και θα περιλαμβάνει συναυλίες, φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, δώρα από τον Αϊ Βασίλη και άλλες εκπλήξεις. Το τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί από τις 8-10 Δεκεμβρίου, με εκπλήξεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Σημείωσε ότι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με Stavento και Ήβη Αδάμου!
>> Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, Επισκοπη. επ. Λεμεσού.

Eleftheria_Eleftheriou.width-800.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Ελευθερία Ελευθερίου
Η εκδήλωση Φωταγώγησης του Δήμου Παραλιμνίου που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. Εξ ου και ο Δήμος Παραλιμνίου μόλις ανακοίνωσε ότι η συναυλία της Ελευθερίας Ελευθερίου, θα πραγματοποιηθεί στη Πλατεία Αγίου Γεωργίου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18.00. Εκεί θα μας περιμένει χριστουγεννιάτικη αγορά, παιχνίδια και διασκέδαση!
>> Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Παραλίμνι, 18.00.

onirama-photo-1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Onirama
Οι ONIRAMA ξεσηκώνουν το DownTown Live! Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, το δημοφιλές συγκρότημα γεμίζει τις αποσκευές του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και έρχεται στο DownTown Live για μια μοναδική εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.
>> Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, DownTown Live, Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 99810011.

iviadamou.2e16d0ba.fill-1375x729.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Ήβη Αδάμου & Kings
Ο Δήμος Γερίου διοργανώνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τις 16.00 στον Προαύλιο Δημαρχείου Γερίου χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την επωνυμία «Λεωφόρος Χριστουγέννων», για μικρούς και μεγάλους, μια εκδήλωση που προορίζεται να ενθουσιάσει όσους θα παρευρεθούν. Ο Δήμος Γερίου υποδέχεται τις γιορτές με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους. Σημειώστε την ημέρα 17 Δεκεμβρίου από τις 14.00-20.00. Τι θα συμβεί; Τραγούδι με: Ήβη Αδάμου και Kings, απίθανα παιχνίδια, πολλές λιχουδιές, φωταγώγηση δέντρου και πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.
>> Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Προαύλιο Δημαρχείου Γερίου, 17.45.

konstantinos_xristoforou_biografiko.jpg


Κωνσταντίνο Χριστοφόρου
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μάς δίνει ραντεβού στο Κίτι, για μιά συναυλία. Συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Όμιλος Αρχάγγελος Κιτίου θα πραγματοποιήσει 15-17 Δεκεμβρίου εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού. Εκεί ο Αϊ-Βασίλης θα δίνει δωράκια στα παιδιά, face painting, παιχνίδια από φιγούρες, παιχνίδια bubble, ζωγραφική, χριστουγεννιάτικη αγορά και άλλα. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την εξαμελή ορχήστρα του. Μαζί του η Μαρία Θεοδότου.
>> Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Κίτι, επ. Λάρνακας.

eleni_foureira_konstantinos_argyros.webp


Κωνσταντίνος Αργυρός & Ελένη Φουρέιρα
Το Blue Heart Foundation αποκαλύπτεται και παρουσιάζει τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα στη Λεμεσό! Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν παλμό στο όραμα και τη δράση του Blue Heart. Το Blue Heart Foundation, είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης. Το Blue Heart αποκαλύπτεται στο κοινό σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 19:30, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό. Σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, οι κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα φωτίζουν με χρώμα μπλε… την ελπίδα, την αλληλεγγύη και τις ζωές συνανθρώπων μας! Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενδυνάμωση του κοινωνικού έργου του Blue Heart, την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, τη στήριξη ευάλωτων ομάδων και παιδιών, τη συλλογή αγαθών για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, την καλλιέργεια κουλτούρας για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Η κορυφαία συναυλία της χρονιάς, γίνεται πράξη με την πολύτιμη αρωγή των Υποστηρικτών, του πολυδιάστατου έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart.
>> Tρίτη 19 Δεκεμβρίου, Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού, Λεμεσός. Εισιτήρια: Ticketmaster. Πληρ. 70000155.

Κωνσταντίνος Αργυρός
Η Ελληνοφρένεια παρουσιάζει τον νούμερο 1 Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Αργυρό, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία, στο απόλυτο event της χρονιάς! O αγαπημένος καλλιτέχνης αναμένεται να καταπλήξει τα πλήθη τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες.
>> Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, Pavilion Hall, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 96951430. Προπώληση εισιτηρίων: TicketMaster.cy.

lioliou_8BgjmSc.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Κατερίνα Λιόλιου
Μια… Όλα Μπλε ξεχωριστή βραδιά έρχεται στην αίθουσα δεξιώσεων Μέγαρο στη Ξυλοφάγου, με την Ανόρθωση να φέρνει στην Κύπρο την Κατερίνα Λιόλιου για μια ανεπανάληπτη βραδιά την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με τη 10μελή ορχήστρα της υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση με τις γνωστές επιτυχίες της.
>> Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, Μέγαρο στη Ξυλοφάγου, 21.00. Εισιτήρια: TicketMaster.cy

Μπάμπης Στόκας
Η διαχρονική χροιά του Μπάμπη Στόκα θα αντηχήσει στο DownTown Live! Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, με αγαπημένα τραγούδια και την επιβλητική του παρουσία, ο καλλιτέχνης μάς ταξιδεύει με αξέχαστες μελωδίες. Μαζί του η Μάγδα Βαρούχα.
>> Tετάρτη 20 Δεκεμβρίου, DownTown Live, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: downtownnicosia.live. Πληρ. 99810011.

61095-sitessynaylia_RRoC7px.2e16d.2e16d0ba.fill-1375x729_y9aVlWf.png


Γιάννης Πλούταρχος έρχεται οικογενειακώς Κύπρο
Ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου στο Μόντε Καπούτο για μια ξεχωριστή εμφάνιση! Μαζί του ο ανερχομενος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα, οι οποίοι θα κάνουν το Monte Caputo τον μοναδικό σας προορισμό για μια βραδιά διασκέδασης λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
>> Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, Monte Caputo, 20.00. Εισιτήρια: SoldOutTickets.

Κέλλυ Κελεκίδου
Ξεκινήσαμε να μετράμε ήδη αντίστροφα για τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου και αρκετά μαγαζιά ξεκίνησαν να ανακοινώνουν πρόγραμμα. Σημείωσε λοιπόν, ότι στις 23 - 24 - 31 Δεκεμβρίου στο OPUS EVENTS VENUE στη Λεμεσό θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές! Μαζί μας οι: Κέλλυ Κελεκίδου, Ντίμας, Μικαέλλα και Νικόλας, για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση.
>> Σάββατο 23, Κυριακή 24 & Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, OPUS EVENTS VENUE, Λεμεσός. Πληρ. 70 000087.

panos2.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Πάνος Κιάμος
Ο Όμιλος Breeze, υποδέχεται τον αγαπημένο Πάνο Κιάμο σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο Monte Caputo. Ο Πάνος Κιάμος έρχεται για μια μοναδική γιορτινή εμφάνιση που δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς! Ανανεωμένος και πανέτοιμος να προσφέρει για ακόμη μια φορά στους θαυμαστές του ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, ο καλλιτέχνης συνώνυμο της επιτυχίας, με την εμπειρία, την αμεσότητα και κυρίως τις συναρπαστικές ερμηνείες του δίνει ραντεβού με το κοινό της Κύπρου κι αυτές τις γιορτές!
>> Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, Monte Caputo, Λεμεσός. Προπώληση εισιτηρίων για μη κρατήσεις: breezegrouptickets.com. Πληρ. 99 852220.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close