Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2023
Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο χωριό έρχεται, για να «φωτίσει» τις ημέρες των γιορτών.
Ο λόγος για το Limassol Christmas Festive που θα ανοίξει τις πόρτες του γεμάτο λάμψη, χρυσόσκονη, πολύχρωμα φωτάκια, μυρωδιές και δημιουργιες, ενώ στόχος του είναι να προσφέρει άπλετη χαρά σε μικρούς και μεγάλους τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Πιο συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί από τις 8/12/23 μέχρι 31/1/24 στο Eliochori Fun Park στην Παρεκκλησιά (επ. Λεμεσού).
Μια πολυδιάστατη εκδήλωση που θα προσφέρει στους επισκέπτες: συναυλίες αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών, λούνα παρκ και Χριστουγεννιάτικο Μάρκετ. Η σειρά των εκδηλώσεων ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου με τη συναυλία του Bossikan και αξέχαστα performances και συνεχίζουν τις επόμενες μέρες με Hovig, Anastasia, Gadjo Dilo, Mente Fuerte και με πολλά ονόματα τα ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες.
Στις 23 Δεκεμβρίου, για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Κύπρο ένα ξεχωριστό Mascots show με 19 μάσκοτες και στις 24 Δεκεμβρίου θα γίνει ένα φαντασμαγορικό Magic Show.
Παράλληλα, θα λειτουργήσει ένα Χριστουγεννιάτικο market με πάνω από 20 περίπτερα, που θα προσφέρουν μοναδικά έργα τέχνης, κοσμήματα, κεριά κ.ά., καθώς και επιλογές φαγητού από food trucks με Mexican food, Burgers, German hot dogs και άλλες κουζίνες.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 77770503 ή μέσω email info@christmasfestive.com.

Κεντρική εικόνα: Unsplash
Σχετικά
Έρχεται το «Αβκορίτικον Αντάμωμα» τη Δευτέρα του Πάσχα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αυγόρου
Μια γιορτή αφιερωμένη στην παράδοση, τη μουσική και τον χορό
Πασχαλινές εκδηλώσεις στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας
Παράδοση, συμμετοχή και γιορτινή διάθεση για όλη την κοινότητα
Το Πάσχα και η Ανάσταση στο όμορφο Φοινί είναι διαφορετικά
Παραδοσιακά παιχνίδια, μουσική, φλαούνες, ζιβανία και κρασί
Πάσχα στον Δήμο Ιεροκηπίας με έθιμα των ημερών και συναυλία με τους Άντρη Καραντών και Μιχάλη Χατζήμιχαηλ
Μέρες γεμάτες παράδοση, χαρά και γιορτινή ατμόσφαιρα για όλους
Πασχαλινό Πανηγύρι στην Παλωδιά
Τρεις μέρες γιορτής, παράδοσης και διασκέδασης για όλους
Ο Αγρός γιορτάζει το Πάσχα με ένα πλούσιο πρόγραμμα και φέτος
Παραδοσιακές στιγμές για όλη την οικογένεια στο Κεφαλοχώρι Πιτσιλιάς
10 ιδιαίτερες εκκλησίες της Κύπρου που αξίζει να επισκεφτείς
Όμορφες γνωστές και άγνωστες εκκλησίες του νησιού
Έτσι θα γιορτάσουν φέτος το Πάσχα στον Καλοπαναγιώτη!
Πάσχα στον Καλοπαναγιώτη: Στην καρδιά της Μαραθάσας
Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο Κοιλάνι
Για ένα Πάσχα αυθεντικό, γεμάτο εικόνες, αρώματα και στιγμές
Πάμε Μαζί στους 7 Επιτάφιους της Παλιάς Λευκωσίας
Πάμε να ζήσουμε μαζί ένα βαθιά συγκινητικό έθιμο.