Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Βόλτα στο φεγγάρι της Λάρνακας, για άλλες τρεις μέρες

Θα τα πούμε και πάλι στο Φεγγάρι!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2023

Με ιδιαίτερη χαρά οι οργανωτές Once in A Blue Moon και Wonderdots ανακοινώνουν την επιστροφή του Μουσείου του Φεγγαριού με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Λάρνακας. Από σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου το φεγγάρι θα φωτίσει για ακόμα μια φορά την Πλατεία Ζουχουρί και περιμένει όλους να το απολαύσουν πριν συνεχίσει το ταξίδι του στον επόμενο προορισμό.

Με διάμετρο επτά μέτρων, το έργο αποτελείται από εικόνες υψηλής ανάλυσης (120dpi) από το Επιστημονικό Κέντρο της ΝΑSA.  Σε κλίμακα περίπου 1:500,000, κάθε εκατοστόμετρο της φωτιζόμενης σφαιρικής εγκατάστασης αντιπροσωπεύει 5 χιλιόμετρα της επιφάνειας του φεγγαριού. Η εγκατάσταση προσφέρει μια πολυσύνθετη εμπειρία και συνοδεύεται από ηχητική/μουσική υπόκρουση από τον βραβευμένου με BAFTA και Ivor Novello συνθέτη Dan Jones.

2f.jpg

Το Museum of the Moon δημιουργήθηκε το 2016 και από τότε έχει ταξιδέψει σε πολλαπλές γωνιές του πλανήτη, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Με την επαναφορά του Μουσείο του Φεγγαριού ως οργανωτές θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την απίστευτη και πρωτοφανή στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας η οποία μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε και υλοποιήσουμε σταδιακά τα επόμενα μας projects. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Μπιενάλε Λάρνακας που αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη μας. Το φεγγάρι μπορεί να αναχωρήσει για τον  επόμενο του προορισμό αλλά η Once in A Blue Moon θα επανέλθει όπως πάντα με μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες και ιδιαίτερες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες onceinabluemoon.eu και @itsonceinabluemoon στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( Facebook και Instagram).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμα μια φορά σε αυτούς που μας βοήθησαν να φέρουμε το  φεγγάρι σε εσάς :

Χορηγοί: Asus Plus | Edge Development | Scaffolding Solutions | British High Commission in Nicosia - UK in Cyprus

Υποστηρικτές : Μπιενάλε Λάρνακας | Δήμος Λάρνακας | LarnacAct | Blue Moon Brewing Company | Lightworx | C.L. Sound Unsound Productions

Συνεργάτες : CSEO (Cyprus Space Exploration Organisation) | 10.10  Cosmos

3f.jpg

Σας περιμένουμε για ακόμα μια φορά σε ένα εντυπωσιακό σεληνιακό σκηνικό που φέρνει κοντά μικρούς και μεγάλους, ονειροπόλους, ρομαντικούς, αστρονόμους και όλο τον κόσμο. Γίνετε και εσείς ένας από τους 9 εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν επισκεφτεί το Museum of the Moon μέχρι στιγμής και ζήστε μια εμπειρία πέρα από τον πλανήτη Γη.

Θα τα πούμε και πάλι στο Φεγγάρι!

Disclaimer: Την στιγμή αποστολής του εν λόγω δελτίου τύπου οι καιρικές συνθήκες διαφαίνονται ιδανικές για όλες τις μέρες. Σε περίπτωση απρόβλεπτης αλλαγής λόγω κυρίως του αέρα η εγκατάσταση ενδέχεται να αφαιρεθεί για την ασφάλεια τόσο του κοινού όσο και του έργου . Σχετικές ανακοινώσεις θα σταλούν έγκαιρα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close