16 December 2023
Θέατρο , Τα Καλύτερα του Θεάτρου

“Χριστούγεννα στο Bιβλιοπωλείο” με τους γνωστούς ήρωες των κλασικών παραμυθιών

Φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη παράσταση του Ιδρύματος “Δύο Ζεστές Αγκαλιές”

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2023

Το ίδρυμα “Δύο Ζεστές Αγκαλιές” διοργανώνει στα πλαίσια των φιλανθρωπικών του δράσεων και εις μνήμην της Άντριας και Παντελίτσας Παναγίδου την Χριστουγεννιάτικη Παράσταση “Χριστούγεννα στο Bιβλιοπωλείο” στις 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 20.00. Το ίδρυμα “Δύο Ζεστές Αγκαλιές” είναι εγγεγραμμένο ίδρυμα (ΛΕΜ/Ι/6) όπου κυρίως σκοπός του είναι η οικονομική ενίσχυση και ψυχολογική στήριξη παιδιών και οικογενειών που ίσως να αντιμετωπίζουν τόσο δυσκολίες διαβίωσης όσο και προβλήματα υγείας.

Το ίδρυμα στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει επιδείξει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο και έχει βοηθήσει πολλές οικογένειες μέσα από τις διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις του. Αυτή την χρονιά οι “Δύο Ζεστές Αγκαλιές” σε συνεργασία με το Character Acting Studio By Niovi Spyridaki παρουσιάζουν την Χριστουγεννιάτικη Παράσταση “Χριστούγεννα στο Βιβλιοπωλείο”, σε σκηνοθεσία και διδασκαλία της Νιόβης Σπυριδάκη. Παίρνοντας λίγο από Ρόμπιν Χούντ, λίγο από Σέρλοκ Χόλμς, κακές βασίλισσες, πριγκίπισσες και μακρινούς ταξιδιώτες δημιουργείται μια ξεχωριστή περιπέτεια στο σπίτι όλων των ηρώων των παραμυθιών.

Η ιστορία μας διαδραματίζεται σ’ ένα μικρό βιβλιοπωλείο τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αυτά τα Χριστούγεννα οι γνωστοί ήρωες των κλασικών παραμυθιών θα δείξουν μεγάλη πίστη και αφοσίωση στο βιβλιοπωλείο τους. Θα μάθουν να μην θεωρούν δεδομένο ό,τι έχουν. Θα ρισκάρουν τις ζωές τους για να σώσουν το βιβλιοπωλείο τους αλλά και το κάθε βιβλιοπωλείο, δηλαδή την κάθε πηγή φαντασίας και αγάπης για το διάβασμα. Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη περιπέτεια γεμάτη ελπίδα για αυτή την τόσο σημαντική γιορτή του χρόνου. Μια παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Εισιτήρια: https://www.ticketmaster.cy/showEventInformation.html?idEvent=4439 και προπώλησησ στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, και στα ταμεία Acs.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close