Μάθε πού θα ανοίξει το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Κύπρο

Σημαντική παρουσία στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα θα έχει ο Όμιλος SAYWEAR, με το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Κύπρο, το οποίο θα επεκτείνεται σε δύο ορόφους. Σύμφωνα, με το inbusinessnews.reporter, πρόκειται για ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο concept των καταστημάτων Zara, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου, Metropolis Mall, έκτασης 39.000 τ.μ., το οποίο θα διαθέτει συνολικά 138 καταστήματα, ανάμεσά τους υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοποι και 1.450 χώροι στάθμευσης, τοποθετείται εντός καλοκαιριού.

Σε δύο ορόφους και με νέο concept το κατάστημα Zara
Το ολοκαίνουργιο διώροφο κατάστημα Zara, για το οποίο άρχισαν να υλοποιούνται οι εργασίες από τον Φεβρουάριο του 2021, θα έχει το ανανεωμένο concept των Zara. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κύπρος ενδεχομένως να συγκαταλέγεται στις πρώτες τρεις χώρες που θα εφαρμόσουν το ολοκαίνουργιο concpet των Zara.

Η νέα εμπειρία καταστήματος Zara στοχεύει  στην καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών του, στην ενσωμάτωση του καταναλωτή τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο φυσικό κατάστημα.

Με self-checkout
Όπως αναφέρεται στο inbusinessnews.reporter, για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, το Zara έχει δημιουργεί ειδικό χώρο self-checkout, στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να σκανάρουν τα προϊόντα και να πληρώσουν μόνοι τους για τις αγορές τους, εύκολα και με ασφάλεια.

Κόντρα στο ρεύμα η οικογένεια Σώζου Χουλιώτη
Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα brands της Inditex, της μητρικής εταιρείας από την Ισπανία, η οποία αναπόφευκτα έχει επηρεαστεί από την πανδημία, θα έχουν παρουσία στο Metropolis Mall, ανάμεσά τους το Zara, το Zara Home, το Pull & Bear, το Bershka, το Oysho και το Massimo Dutti.

Ο Όμιλος SAYWEAR στην Κύπρο, της οικογένειας Σώζου Χουλιώτη, παρά την πανδημία, πάει κόντρα στο ρεύμα και ανοίγει καταστήματα πιο μεγάλα από ποτέ, πιο μοντέρνα, με νέα φιλοσοφία και αναβαθμισμένη εμπειρία καταστήματος. 
Την ίδια στιγμή προχωρά σε προσλήψεις προσωπικού, στηρίζοντας την κυπριακή οικονομία, την ώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη πολλές αλυσίδες προχωρούν σε κλείσιμο καταστημάτων εξαιτίας της πανδημίας.

Zara Home
Στο Zara Home οι καταναλωτές θα βρουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως είδη κουζίνας, σαλονιού, υπνοδωματίου, μπάνιου, παιδικά και αρώματα. Μία από τις καινοτομίες του καταστήματος είναι η νέα οθόνη αφής που θα τοποθετηθεί με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας αγορών.

Με πληροφορίες του inbusinessnews.reporter.com.cy

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30