2 November 2023
News & Events , Bars & Clubs

Τα CHIVAS JAZZ NIGHTS επιστρέφουν ακόμα πιο λαμπερά!

Το πρώτο Chivas Jazz Night του χειμώνα, λοιπόν, είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2023

Τα Chivas Jazz Nights επιστρέφουν για ακόμα μία χρονιά, ανανεωμένα, λαμπερά, πιστά στη συνταγή που τα έκανε να ξεχωρίσουν. Η θερμή ανταπόκριση παλιών και νέων φίλων του κορυφαίου Blended Scotch Whisky στον κόσμο δεν μας άφησε άλλωστε κανένα περιθώριο: οι μοναδικές βραδιές με οικοδεσπότη το πιο φίνο, γενναιόδωρο και αριστοκρατικό σκοτσέζικο ουίσκι έπρεπε να επαναληφθούν!

Το πρώτο Chivas Jazz Night του χειμώνα, λοιπόν, είναι γεγονός! Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στο Marina Breeze Limassol (από τις 8 μ.μ.) η Ελεονώρα και η μπάντα της, η La Luna Band, θα εγκαινιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έναν νέο κύκλο events όπου το ουίσκι-θρύλος θα σμίξει αρμονικά με την Jazz και θα μας παρασύρει σε αποκαλυπτικά μουσικά μονοπάτια.

thumbnail_Chivas Branding.jpg

Από τις λαμπερές μας βραδιές δεν θα μπορούσαν να λείπουν, ασφαλώς, οι δημιουργίες του Κωνσταντίνου Καζέλη, του Brand Ambassador της Pernod Ricard, ο οποίος, αξιοποιώντας στο έπακρο την πλούσια γκάμα του Chivas Regal, εμπνεύστηκε τα εντυπωσιακά κοκτέιλ που θα συμπληρώσουν και θα εκτοξεύσουν την εμπειρία μας.

Είναι γεγονός: κάθε γουλιά από το μυθικό blended ουίσκι είναι και μια πρόσκληση σε έναν κόσμο άφταστης ποιότητας, γευστικής υπεροχής και εκλεπτυσμένου γούστου. Έναν κόσμο μαγικό. Και τα Chivas Jazz Nights είναι εδώ για να κάνουν αυτόν τον κόσμο να λάμψει!

Stay tuned, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα υπέροχα events με άφθονο Chivas Regal και Jazz μουσική. Μην ξεχνάτε: It’s all about that beat and… that Chivas!

Οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μάθετε περισσότερα για την πολυτελή γκάμα Chivas Regal κάνοντας κλικ εδώ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Chivas Regal από επιλεγμένες υπεραγορές και κάβες, παγκυπρίως. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close