Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτή είναι η νέα, εντυπωσιακή εικόνα του Palm Beach Resort

Πλήρως ανανεωμένο και αναβαθμισμένο ετοιμάζεται να επιστρέψει το ξενοδοχείο Palm Beach, στη Λάρνακα.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Οκτωβρίου 2023

Ο Όμιλος Quality προχώρησε στην ανακαίνιση, αναβάθμιση και εμπλουτισμό του γνωστού ξενοδοχείου με στόχο να καταστεί ένα πολυτελές resort. Τις κατασκευαστικές εργασίες ανέλαβε η Psaras Construction.

Το ολοκαίνουργιο Palm Beach Resort θα αποτελείται, μεταξύ άλλων, από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, γαστρονομικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας και υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2023, το Τμήμα Περιβάλλοντος άναψε πράσινο φως για προσθηκομετατροπές στην υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανέγερση δύο νέων οικιστικών κτηρίων και καινούργιο εστιατόριο.

Συνοπτικά το έργο περιλαμβάνει την ανέγερση καινούργιων καταλυμάτων, την αναβάθμιση υφιστάμενων μονάδων και την ανέγερση νέων εμπλουτιστικών μονάδων εστίασης και ψυχαγωγίας.

hotel2.jpg

Όπως τονίζεται στη γνωμάτευση της Περιβαλλοντικής Αρχής, οι εργασίες αφορούν, ανάμεσα σε άλλα, μετατροπή των υφιστάμενων 40 bungalows, της μεγάλης πισίνας και κοινόχρηστων χώρων σε 25 ανεξάρτητα bungalows με ιδιωτική πισίνα, κατεδάφιση καφεστιατορίου και ανέγερση κέντρου ευεξίας (σπα), καθώς και ανέγερση υπαίθριου θεματικού εστιατορίου στους κήπους του ξενοδοχείου.

Οι προσθηκομετατροπές περιλαμβάνουν επίσης κατεδάφιση μέρους της βόρειας πτέρυγας του ξενοδοχείου για ανέγερση του κτηρίου Residence Τower με υπόγειο, ισόγειο και εννιά ορόφους, το οποίο θα διαθέτει 56 διαμερίσματα, μετατροπή – επέκταση του υφιστάμενου εστιατορίου και ανακαίνιση εξωτερικών χώρων, αλλά και ανέγερση τετραώροφου κτηρίου condominium block, με 28 διαμερίσματα (condos) και με εσωτερική πισίνα στο υπόγειο.

palm0.jpg

Πηγή: inbusinessnews

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close