Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2023
Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές που πέρασαν από το ελληνικό τραγούδι. Σημάδεψε ανεξίτηλα με τη φωνή του μεγάλα τραγούδια, όπως τα «Ο Ξένος», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Τα πήρες όλα» κ.α., που παραμένουν διαχρονικά μέχρι σήμερα, 33 ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό του. Ήταν ο ένας και μοναδικός Στράτος Διονυσίου!
Οι τρεις γιοι του, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής, που ακολούθησαν τα μουσικά βήματα του πατέρα τους, θα τον τιμήσουν επί σκηνής, με τρεις μεγάλες συναυλίες – αφιέρωμα που θα δώσουν στην Κύπρο, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού και την Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο δημοτικό θέατρο Στροβόλου.
Μαζί τους θα βρεθεί και η Πίτσα Παπαδοπούλου για να ερμηνεύσει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου μαζί με τα παιδιά του. Το μοναδικό αυτό μουσικό αφιέρωμα στο θρύλο του ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και έχει τίτλο «Θυμάμαι έναν πατέρα».
Οικοδεσπότης – αφηγητής της βραδιάς θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ενώ αυτές οι τρεις αφιερωματικές βραδιές φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή της καταξιωμένης σκηνοθέτιδας Σοφίας Σπυράτου.
Συμμετέχει επίσης η τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο μαέστρος Νίκος Στρατηγός.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Α: ΠΛΑΤΕΙΑ - €35
Β: ΕΞΩΣΤΗΣ €30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:
TicketMaster και ACS Courier.
Σχετικά
Βίσση, Ρέμος, Οικονομόπουλος, Φέρρης αλλάζουν το σκηνικό της νυχτερινής Αθήνας την επόμενη σεζόν
Μετά την αποχώρηση της Άννας Βίσση από το Hotel Ermou, σχεδιάζεται ξανά από την αρχή ο χάρτης της νυχτερινής Αθήνας.
Ο μεγάλος συνθέτης Denis Stelmakh έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης Denis Stelmakh μας προσφέρει δυο ώρες νεοκλασικής μουσικής. Ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων και της μουσικής
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή στις Notes Live
Το δίδυμο που ετοιμάζεται να κάνει Reunion στη Λεμεσό
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια φιγουράρει στην Times Square της Νέας Υόρκης
Αφορμή το νέο της τραγούδι
Το φεστιβάλ Φέγγαρος πάτησε "pause": Θα ακουστεί φέτος το soundtrack του καλοκαιριού;
Οι διοργανωτές ανακοινώνουν παύση προετοιμασιών, περιμένοντας επίσημη ενημέρωση από το Υφυπουργείο Πολιτισμού για τα μέτρα στήριξης του 2026
"Καλησπέρα και καλή βραδιά": Το Αmmos μετατρέπεται σε μπουζούκια των 80s
Το δημοφιλές μαγαζί φοράει βάτες, ανεβάζει τα φώτα και γυρίζει τον χρόνο πίσω… στα πιο καψουροτράγουδα 80’s που αγαπήσαμε!
Οι αγαπημένοι Xατζηφραγκέτα έρχονται Λευκωσία
Το χιουμοριστικό ύφος τους μας βάζει στην παρέα για μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης
Οι Γιαγκίνηδες ανοίγουν «Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών» στο Παλλάς
H μια πρωτοποριακή μουσική παράσταση στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, συνεχίζεται
Eurovision 2026: Άνοδος στα στοιχήματα για την Κύπρο - Μία «ανάσα» πριν την κορυφή ο Akylas
Το τραγούδι που θεωρείται φαβορί για τη νίκη του φετινού διαγωνισμού
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στο DownTown Live
Η γνώριμη φωνή του έρχεται να ταξιδέψει το πλήθος για ακόμη μια φορά
Taylor Swift: Κορυφαία καλλιτέχνιδα για το 2025 - Για έκτη φορά στο Νο1
Στη φετινή δεκάδα της IFPI ακολουθούν οι Stray Kids στη δεύτερη θέση, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Bad Bunny