Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023
Η Βάκια Σταύρου, κοσμοπολίτισσα και κοσμογυρισμένη καλλιτέχνις του κόσμου, με παρουσία σε μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης, ( Les Suds a Arles - FR, Mostra Viva del Mediterrani - ES), παρουσιάζει στο θέατρο Ριάλτο τη νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική της δουλειά, στις 19 Οκτωβρίου η ώρα 8.30μμ.
Ένα κράμα απο τραγούδια που αποτελεσαν κατά καιρους τον κύριο κορμό των συναυλιών της και σιγοτραγουδήθηκαν απο ξένους και δικούς όπου προσκλήθηκε να τραγούδησει, τραγούδια που αγάπησε η ίδια βαθιά και θέλησε να τα γνωρίσει και στο αγαπημένο και πιστό της κοινο, αλλά και τραγούδια που συνέθεσε η ίδια ως τραγουδοποιός, υπογράφοντας έτσι και τους στίχους.
Εντεκα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά σε μία μονο μέρα στο στουντιο, με μια κιθάρα ( Σωκράτης Λεπτός ) και την φωνή της κύπριας διεθνούς ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού, χαραχτηρίζονται απο μια αβίαστη αμεσότητα και μια βαθιά γοητεία και φινέτσα, όπως ακριβώς χαρακτηρίζει την Βάκια ως καλλιτέχνη γενικότερα. Χωρίς επιτήδευση και άλλα τεχνάσματα, η φωνή γεμίζει το δωμάτιο, αφήνοντας άπλετο χώρο στο συναίσθημα: να διεισδύσει στην ψυχή του ακροατή, ξυπνώντας αισθήματα νοσταλγίας, έρωτα, επιθυμίας, ονείρου όπως μοναδικά ξέρει η Βάκια να μεταφέρει με την φωνή της στο κοινό.
Με οδηγό την φωνή της που πάλλεται με πάθος και συγκίνηση με οτι ερμηνεύει, συνοδοιπόρο την κλασική κιθάρα του κύπριου βιρτουόζου κλασικού κιθαρίστα, Σωκράτη Λεπτού, το βιολοντσέλο του ευαίσθητου ερμηνευτή Στελιου Πίττα, το ταξίδι στο κόσμο της μελωδίας ειναι συναρπαστικο, διάχυτο απο μαγεία και φώς.
Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός
19/10/2023, 20:30 € 15 / 10 | E-ticket : www.rialto.com.cy ή καλέστε στο τηλέφωνο του θεάτρου στο 77777745
(Δευτέρα – Παρασκευή 10:00- 15:00)
-
Θέατρο Ριάλτο
19 Οκτωβρίου 2023
Σχετικά
Ο Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντά για πρώτη φορά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Με τη Ζωή Ζενιώδη στο πόντιουμ, το πρόγραμμα συνδυάζει έργα των Νέστορ Ταίηλορ, Saint-Saëns και Bizet, από τον λυρισμό του πιάνου μέχρι το πάθος της «Carmen»
Πόσα τραγούδια έχει η Βίσση χωρίς τον Καρβέλα;
Πόσα τραγούδια μπορεί να ερμηνεύει η Άννα Βίσση, αν ο Νίκος Καρβέλας κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα που της έχει κάνει
«Νωρίς την Κυριακή» στο Παλαιά Ελιά Live Stage: Μια πρεμιέρα που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Eξαιρετικές ερμηνείες, χημεία επί σκηνής και ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα
Ο Νίκος Καρβέλας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, απαγορεύει στην Άννα Βίσση να λέει τα τραγούδια του
Ο Νίκος Καρβέλας έχει υπογράψει τη συντριπτική πλειονότητα των μεγάλων επιτυχιών της Άννας Βίσση με περισσότερα από 400 τραγούδια, τα οποία αποτελούν βασικό μέρος του ρεπερτορίου της
O Χάρης Βαρθακούρης τραγουδά (δωρεάν) στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή συναυλία στην κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού.
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα για τον φετινό χειμώνα
Η Άννα Βίσση ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την εξέλιξη που ανατρέπει όσα αναμένονταν το φετινό χειμώνα
Eurovision 2027: Η χώρα που αποσύρεται από τον διαγωνισμό
Η Τσεχική Τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της: «Δεν θα δούμε την τσεχική σημαία στη σκηνή την επόμενη χρονιά»
«Το πιο λαμπρό αστέρι: 30 χρόνια χωρίς την Αλίκη»: Μια μουσικοθεατρική παράσταση
Ένα ταξίδι στο φως, που η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε αναμμένο, μέσα από τα τραγούδια, τις λέξεις, τις εικόνες, το χαμόγελό της!
Τα 25 "δυνατά" μουσικά ραντεβού του Οκτώβρη
Ποιες είναι οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις
Andreas Krambias Quintet και Ιδαίον Project σε μια διπλή μουσική βραδιά στη Λευκωσία
Η παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου συναντά τον σύγχρονο ήχο και τον πειραματισμό στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen και τον Μάριο Τακούσιη, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του ουτιού συναντά το κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2026.
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!