7 October 2023
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Open Day Οδικής Ασφάλεια στο parking του My Mall

Η ενημερωτική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, που διεξάγεται Παγκύπρια, από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2023

Στο MYMALL Limassol, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας με Παγκύπριες δράσεις από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου για 24η χρονιά.

Η εκδήλωση, Open Day Οδικής Ασφάλειας, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης του MYMALL Limassol, απέναντι από τις καφετέριες, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. και είναι ανοικτή για το κοινό.

Η δράση στοχεύει στην προώθηση της ευαισθητοποίησης και της εκπαίδευσης αναφορικά με την οδική ασφάλεια, αναδεικνύοντας την ανάγκη ανάπτυξης ενός ευρύτερου κοινωνικού διαλόγου, προκειμένου να καλλιεργηθεί μια σοβαρή οδηγική κουλτούρα με έμφαση στην υπεύθυνη οδήγηση.

Με την προτροπή «ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ» προάγεται η επιτακτικότατα της ανάγκης ανάπτυξης ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα διαδραστικές συνεδρίες στις οποίες μέλη του Τμήματος Τροχαίας του Αρχηγείου Λεμεσού και της Τροχαίας Λεμεσού, μαζί με το προσωπικό της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και εθελοντές οδικής ασφάλειας της Λεμεσού, θα είναι εκεί για να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την οδική ασφάλεια.

Ταυτόχρονα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρουσιαστεί έκθεση με οχήματα που είχαν εμπλακεί σε τροχαίες συγκρούσεις, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια ρεαλιστική ματιά στη σημασία των μέτρων οδικής ασφάλειας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ραδιόφωνο, μέσω live link, επιτρέποντας σε ένα ευρύτερο κοινό να συμμετάσχει στην εκδήλωση εξ αποστάσεως. Παράλληλα διάφορες οικογενειακές δραστηριότητες όπως θεατράκι, ξυλοπόδαρος-ζογκλέρ, 360 photo booth, αλλά και δωράκια για τους μικρούς φίλους θα συνθέσουν μια ελκυστικά ψυχαγωγική και εκπαιδευτική ατμόσφαιρα για τους συμμετέχοντες όλων των ηλικιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο θα υπάρχουν εκθέματα από το σωματείο μοτοσικλετιστών Egophobia και το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Χάρη Περίκκου #HPEVO_PerikkosHaris, της Eneos Motor Oil by Psaltis, αναδεικνύοντας την κοινή βούληση για ασφαλέστερους δρόμους.

Η εκδήλωση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, που συνδιοργανώνεται από την Αστυνομία Κύπρου και τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Το MYMALL Limassol απευθύνει πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια και στην ενθάρρυνση της υπεύθυνης συμπεριφοράς στους δρόμους. Η είσοδος είναι δωρεάν και η εκδήλωση υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα και εκπαιδευτική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Μονάχα μαζί μπορούμε να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλέστερους, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους, χωρίς ατυχήματα.

«ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ!»

FB event 1200x628-01.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close