Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Σπουδαία διάκριση για το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa

Kερδίζει την πολυπόθητη κατάταξη στα Conde Nast Traveler Readers' Choice Awards 2023

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2023

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τις εξαιρετικές επιδόσεις του στα ιδιαίτερα αξιόλογα Conde Nast Traveler Readers' Choice Awards 2023.

Αυτή η διακεκριμένη αναγνώριση τοποθετεί το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa σε μια ελίτ κατηγορία, εδραιώνοντας τη θέση του ως φάρος πολυτέλειας στην καρδιά της Κύπρου.

Σε έναν αξιοσημείωτο θρίαμβο, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa ανακηρύχθηκε ως το #6 Resort στην Ευρώπη μεταξύ των καλύτερων θέρετρων, σύμφωνα με τους απαιτητικούς αναγνώστες του Conde Nast Traveler. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης του Parklane στην αριστεία και της προσήλωσης στην παροχή απαράμιλλων εμπειριών στους επισκέπτες του.

readers3.jpg

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa εξασφάλισε τον τίτλο του #1 Resort στην Κύπρο. Η διάκριση αυτή όχι μόνο αναδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα του θέρετρου αλλά και την Κύπρο ως κορυφαίο πολυτελή προορισμό στη Μεσόγειο.

Τα βραβεία Conde Nast Traveler Readers' Choice Awards αποτελούν μια αναγνώριση υψηλού κύρους στην ταξιδιωτική βιομηχανία και οι κατατάξεις αυτές αντικατοπτρίζουν τη γνήσια εκτίμηση και τον θαυμασμό των ταξιδιωτών που έχουν βιώσει την φιλοξενία και τις πλούσιες προσφορές του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa.

Η δέσμευση του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa να προσφέρει εξαιρετικές πολυτελείς εμπειρίες, σε συνδυασμό με τη μαγευτική τοποθεσία του, συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τις καρδιές και τα μυαλά των ταξιδιωτών που αναζητούν την επιτομή της χλιδής και της χαλάρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : https://www.marriott.com/en-us/hotels/pfomd-parklane-a-luxury-collection-resort-and-spa-limassol/overview/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close