8 October 2023
Things to Do , Εκδηλώσεις

Πάμε Λάρνακα για μια υπέροχη μέρα αφιερωμένη στα αγαπημένα μας τετράποδα

Με δωρεάν είσοδο και για καλό σκοπό!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2023

Η V3ts Veterinary Clinic γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας και σας προσκαλεί στο Open House που διοργανώνει, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Την Κυριακή 08 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 20:00 η ανανεωμένη κλινική V3ts Veterinary Clinic στη Λάρνακα ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό, τους κηδεμόνες ζώων, τα καταφύγια, τις φιλοζωικές οργανώσεις, τους φορείς και διοργανώνει μια ημέρα χαράς για όλη την οικογένεια με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την ευημερία των ζώων και την ενίσχυση καταφυγίων της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υιοθετήσει ζώα συντροφιάς, σύμφωνα με τις διαδικασίες που ακολουθεί καθένα από τα καταφύγια, να ενημερωθεί για την ευημερία των ζώων από κτηνιάτρους της κλινικής, ειδικούς του κλάδου και φιλοζωικούς φορείς της Κύπρου και να ψυχαγωγηθεί με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, θεατρικό παιχνίδι, δωρεάν φαγητό και ποτό, live link, μουσική και κληρώσεις δώρων.

Επίσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει διάλεξη αφιερωμένη στις γάτες της Κύπρου από τον κ. Ντίνο Αγιομαμίτη, επικεφαλής της Cats PAWS Cyprus και αντιπρόεδρο της Cyprus Voice for Animals, και σεμινάριο από τον σύμβουλο εκπαίδευσης και συμπεριφοράς σκύλων Στέφανο Σεβέρη.

Η είσοδος και όλες οι δραστηριότητες του Open House είναι δωρεάν για το κοινό και όλα τα καθαρά έσοδα από τις εισφορές των χορηγών θα δοθούν σε καταφύγια ζώων της Κύπρου. Το Open House στηρίζουν ο Δήμος Λάρνακας, το Υπουργείο

Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος που θα παραχωρήσει αντίτυπα της έκδοσης «Μύθοι και Αλήθειες για τα κατοικίδια ζώα», η Αστυνομία Κύπρου που θα ενημερώσει το κοινό για την ευημερία των ζώων συντροφιάς καθώς και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ευημερίας Γάτων.

Μάνου Κατράκη 62 Α Λάρνακα,

Τηλέφωνο 24253373

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close