17 September 2023
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Ετοιμάσου να κάνεις (και φέτος) τον γύρο της Λεμεσού με το ποδήλατο

Στις 17 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ο Ποδηλατικός Γύρος Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2023

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ανεβαίνουμε στα δίκυκλα μας και πάμε για ορθοπεταλιές στη Λεμεσό, στο πλαίσιο του ετήσιου Ποδηλατικού Γύρου της πόλης, ο οποίος εντάσσεται φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Η μεγαλύτερη ποδηλατική πορεία, η οποία περιλαμβάνεται στο καλεντάρι των ΟΠΑΠ Λεμεσίων, αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες συμμετοχές, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για άθληση και ψυχαγωγία.

Η εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου Λεμεσού θα δοθεί στις 9 το πρωί από το χώρο στάθμευσης Εναερίου, και σε αυτόν θα συμμετάσχουν ποδηλατικές ομάδες και όμιλοι, αθλητικά σωματεία, καθώς και λάτρεις της ποδηλασίας κάθε ηλικίας.

Οι ποδηλάτες θα διανύσουν μια αλλιώτικη διαδρομή 10KM, απολαμβάνοντας παράλληλα την ομορφιά της πόλης, το φυσικό περιβάλλον και τη θάλασσα.

Η εταιρεία Nextbike, θα παραχωρήσει, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν ποδήλατα σε όσους συμμετέχοντες δεν διαθέτουν το δικό τους δίκυκλο.

Μεγάλος Χορηγός του Ποδηλατικού Γύρου Λεμεσού είναι η εταιρεία Deloitte, η οποία στηρίζει διαχρονικά αθλητικές δραστηριότητες και ενέργειες, που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες στον Ποδηλατικό Γύρο Λεμεσού θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά κράνος.

Χορηγοί ΟΠΑΠ Λεμεσίων: Medochemie, Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Άγιος Νικόλαος», Deloitte, Hercules Group.

Υποστηρικτές ΟΠΑΠ Λεμεσίων: Marlow Navigation, Famous Sports, Nextbike by Tier.

Την επικοινωνιακή προβολή και προώθηση της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του τόπου αναλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, η Avaton Communications - PR, DIGITAL & CREATIVE Agency. Facebook @Lemesia2023 | Instagram @Lemesia

CYCLING EVENT 2023.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close