Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

«Ablebook», η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για Άτομα με Αναπηρίες στην Κύπρο

Η Μαρίνα Λεμεσού στηρίζει και συμμετέχει στο AbleBook

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2023

Η Μαρίνα Λεμεσού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την εφαρμογή AbleBook, με στόχο τη βελτίωση ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) και κατ’ επέκταση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Η καινοτόμα εφαρμογή «Ablebook» είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για Άτομα με Αναπηρίες στην Κύπρο, την οποία εμπνεύστηκε ο ιδρυτής της, μέσα από τα προσωπικά βιώματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, ως άτομο με εκ γενετής αναπηρία. Πρόκειται για μία εφαρμογή που παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες και υπηρεσίες, γύρω από την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στα αστικά κέντρα και κοινότητες της Κύπρου. Παράλληλα, συμβάλλει σημαντικά στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα προβλήματα των ευάλωτων ομάδων, ενώ προωθεί, επίσης, καινοτόμες λύσεις που έχουν ως στόχο την υλοποίηση των προσπαθειών για ένταξη των ΑμΕΑ στην κοινωνία.

Limassol Marina_New collaboration with AbleBook (1).png

Η συνεργασία με την εφαρμογή AbleBook επιβεβαιώνει τον κοινωνικό και πρωτοποριακό χαρακτήρα της Μαρίνας Λεμεσού καθώς το Έργο διαθέτει όλες τις προδιαγραφές και υπηρεσίες για να είναι προσβάσιμο από όλους. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Λεμεσού διαθέτει τόσο για τους πελάτες της όσο και για τους επισκέπτες της περισσότερες από 50 θέσεις πάρκινγκ για ΑμΕΑ, άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του έργου, διαθέσιμα αναπηρικά καροτσάκια και μεταφορά εντός του Έργου με buggy. «Το όραμα και οι στόχοι του Ablebook, συνάδουν απόλυτα με τις αξίες της Μαρίνας Λεμεσού. Από την πρώτη κιόλας στιγμή η συνεργασία αυτή αγκαλιάστηκε από όλη την ομάδα μας, τόσο για την κοινωνική προσφορά της εφαρμογής αυτής, όσο και από το γεγονός ότι προέρχεται από δύο νέα παιδιά με όραμα για ένα καλύτερο αύριο για όλους.», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, Κ. Νικηφόρος Παμπακάς.

O ιδρυτής και CEO της Ablebook, Κ. Ανδρέας Βασιλείου ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Μαρίνα Λεμεσού, μια συνεργασία που αποτελεί την αποτύπωση της αφοσίωσής μας να δημιουργήσουμε μια πραγματικά προσβάσιμη και συμπεριληπτική κοινότητα. Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς ο κοινωνικός προσανατολισμός και η πρωτοποριακή νοοτροπία μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη πραγματικής προόδου. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, έχουμε ως στόχο να ενθαρρύνουμε την ευαισθητοποίηση, την καινοτομία και τη συνεργασία για μια πιο προσβάσιμη και συμπεριληπτική κοινωνία στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία της κοινωνικής συνεισφοράς και της συλλογικής κοινωνικής προσπάθειας για ένα πιο προσβάσιμο και περιεκτικό αύριο για όλους μας. Ευελπιστούμε ότι και υπόλοιπες επιχειρήσεις θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Μαρίνας Λεμεσού για ένταξή τους στην εφαρμογή μας».

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κατεβάσετε την εφαρμογή AbleBook, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας ή τις σελίδες σε Facebook και Instagram.

Limassol Marina_New collaboration with AbleBook (2).png

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close