Cinema: Τα Καλύτερα

Ladybug & Cat Noir: Awakening

Μία παγκόσμια τηλεοπτική επιτυχία μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2023

Όταν η ντροπαλή Marinette σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Master Fu, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Ladybug.

Εντωμεταξύ, η Marinette είναι ερωτευμένη με τον Adrien, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Cat Noir χάρη στα μάγια του Master Fu.

Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Hawk Moth, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Adrien. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Hawk Moth, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

Βασισμένο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Thomas Astruc, "Miraculous: Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir" (Nickelodeon), η ταινία κινουμένων σχεδίων "Ladybug & Cat Noir: Awakening" θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, στους κινηματογράφους Ρίο Λεμεσού και Ρίο Premier

Ξεκίνησε το 2015 και μέτρησε 5 κύκλους με 131 επεισόδια στο σύνολο. Αποτέλεσε παράλληλα την έναρξη για ένα μεγάλο franchise, που συναποτελούν βιβλία, κόμικς και video game. Αυτή είναι η πρώτη κινηματογραφική παρουσία των χαρακτήρων, παίρνοντας τα πράγματα επί του στόρι από τη δημιουργία τους ως υπερήρωες.

Σκηνοθεσία:Jeremy Zag. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Μιχάλης Κοιλάκος, Δανάη Χριστοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Ανδρέας Ευαγγελάτος.

Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου. Διάρκεια: 105'.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close