Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το ωράριο των malls της Κύπρου για τον Δεκαπενταύγουστο

Πώς θα λειτουργήσουν τα 7 malls του νησιού;

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2023

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια μέρα που γιορτάζεται στο έπακρον κάθε χρόνο. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να επισκεφτείς κάποιο από τα 7 malls της Κύπρου, επικοινωνήσαμε μαζί τους για να μάθουμε τι θα λειτουργεί τη συγκεκριμένη μέρα.

To The Mall of Cyprus στη Λευκωσία ανακοίνωσε ότι τα καταστήματά του και ο Σκλαβενίτης θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 15 Αυγούστου. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες, ο κινηματογράφος και το Players Arcade θα είναι ανοικτά.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου τα καταστήματα και ο Σκλαβενίτης στο Mall of Engomi θα παραμείνουν κλειστά. Θα λειτουργήσουν οι καφετέριες, τα εστιατόρια και το Players Arcade.

Το Nicosia Mall την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου θα παραμείνει κλειστό -τόσο τα καταστήματα όσο και οι καφετέριες.

Όσον αφορά στους επισκέπτες του Metropolis Mall at Larnaca, σημαντικό είναι να γνωρίζουν ότι την Τρίτη 15 Αυγούστου, τα καταστήματα λιανικής και υπηρεσιών θα παραμείνουν κλειστά. Οι καφετέριες, τα εστιατόρια, και τα κέντρα ψυχαγωγίας θα λειτουργήσουν με κανονικό ωράριο πανέτοιμα να τους υποδεχτούν για μια όμορφη ημέρα γεμάτη δροσιά και απόλαυση.

Στη Λεμεσό, στο MyMall τα καταστήματα θα είναι κλειστά, αλλά οι καφετέριες, οι χώροι εστίασης και οι χώροι ψυχαγωγίας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά τα καταστήματα θα παραμείνουν και στο Kings Avenue Mall στην Πάφο. Ωστόσο θα λειτουργήσουν τα εστιατόρια, οι καφετέριες και το σινεμά.

Κλειστά τα κατατήματα θα είναι και στο NeoPlaza στην Κοκκινοτριμιθιά, όπως και ο παιχνιδότοπος Volta, το KFS και το Mελίρρυτον. Τα υπόλοιπα μαγαζιά στο food court θα παραμείνουν ανοικτά.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close