News , Guide

Πάρε τον σκύλο σου και πάμε παραλία

Καλοκαιρινές βουτιές με τους τετράποδους φίλους μας

Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2023

Η παραλία στην τοποθεσία Κασιάνες (Spyros Beach) νότια του αεροδρομίου Λάρνακας, εντός των δημοτικών ορίων Λάρνακας, της Επαρχίας Λάρνακας. Ειναι μια πολύ καλή παραλία για σκύλους και έχει πολύ άμμο.

Ωστόσο, κάθε φορά που επισκέπτεσαι την παραλία δεν πρέπει να ξεχνάς ότι υπάρχουν κανονισμοί οι οποίοι πρεπει να τηρούνται.

Μάλιστα, ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό που επισκέπτεται την παραλία για λούσιμο σκύλων στην περιοχή του Spyros Beach ότι πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί της παραλίας ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα με τους άλλους λουόμενους της περιοχής.

paralia skylwn1.jpg

Συγκεκριμένα οι κάτοχοι/ συνοδοί των σκύλων πρέπει:

  1. Να χρησιμοποιούν μόνο την οριοθετημένη με περίφραξη και πινακίδες παραλία για λούσιμο των σκύλων.

🪪2. Να φέρουν πάντοτε μαζί τους την άδεια κατοχής και το βιβλιάριο υγείας του σκύλου τους.

🦮3. Να δένουν με λουρί τον σκύλο τους όταν είναι εκτός της θάλασσας ώστε να αποφεύγεται οποιοσδήποτε κίνδυνος για τους άλλους σκύλους αλλά και τους λουόμενους.

🧹4. Να καθαρίζουν τα περιττώματα των σκύλων τους και να χρησιμοποιούν τους ειδικούς κάδους της παραλίας.

paralia skylwn4.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η παραλία για λούσιμο σκύλων στην εν λόγω περιοχή καθορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Παραλίων στις 31 Ιουλίου 2014 δυνάμει της διάταξης της παραγράφου (ζ), του εδαφίου (1) του άρθρου 5 Η του Περί Προστασίας της Παραλίας Νόμου – Κεφάλαιο 59 και η γνωστοποίηση δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 8/8/2014.

Η συνεργασία του κοινού είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία της αναφερομένης παραλίας ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η επισκεψιμότητα είναι υψηλή.

Παράκληση του Δήμου Λάρνακας προς τους πολίτες που δεν είναι κάτοχοι σκύλων όπως χρησιμοποιούν τις παρακείμενες παραλίες και όχι την παραλία λουσίματος σκύλων για αποφυγή συνωστισμού και δημιουργίας προβλημάτων.

paralia skylwn2.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close