News , Guide

Γαβριέλλα Ζάρτηλα, ποια είναι τα αγαπημένα σου στέκια το καλοκαίρι;

Η αγαπημένη Κύπρια δημοσιογράφος μάς αποκάλυψε τα αγαπημένα της στέκια και τις καθημερινές της συνήθειες

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2023

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» μοιράζεται μαζί μας τις καθημερινές της συνήθειες, αλλά και αγαπημένα της πιάτα και στέκια στην Κύπρο.

04:00
Η μέρα μου ξεκινά πριν καν ξημερώσει, στις 4:00. Δυστυχώς δεν τρώω κάτι για πρωινό, αλλά πάντα θα ετοιμάσω για να έχω μαζί μου παγωμένο τσάι με μέλι. Αγαπημένη συνήθεια.

07:05
Μετά την εκφώνηση του δελτίου στο «Πρωτοσέλιδο» είμαι έτοιμη για το πρωινό μου. Προτιμώ ντα κάτι ελαφρύ και νόστιμο, κι αυτό θα είναι είτε τοστ είτε γιαούρτι συνοδευόμενο αναλόγως, με μέλι, φρούτα, βρόμη κ.λπ.

11:00
Αγαπημένη μου ώρα τα Σαββατοκύριακα γιατί συνήθως βλέπω τους φίλους μου. Όταν βρίσκομαι στην επαρχία μου, την Αμμόχωστο, σταθερή επιλογή μας είναι το Maccadam All Day στο Παραλίμνι και, σίγουρα, κάποιες από τις νόστιμες επιλογές του μενού για brunch.

12:00
Γύρω στο μεσημέρι, τις καθημερινές, αρχίζω να περιμένω πώς και πώς το μεσημεριανό. Αυτό θα μπορεί να είναι οτιδήποτε, αρκεί να είναι ελαφρύ. Έχω ιδιαίτερη αγάπη για τις σαλάτες, το κοτόπουλο και τις φακές. Αν επιλέξω τα Σαββατοκύριακα μεσημεριανό, αυτό θα είναι σίγουρα και πάλι στην επαρχία Αμμοχώστου, συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα, ψαρομεζέδες με θέα τη θάλασσα στο Vassos Psarolimano.

17:00
Όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα, καφές ή early drinks επιβάλλονται, πάντα με καλή παρέα. Τώρα που ο καιρός έχει καλοκαιριάσει, όποτε βρίσκω χρόνο θέλω να βρίσκομαι κοντά στη θάλασσα, και γενικότερα σε παραλιακά στέκια, όπως το Serena στον Πρωταρά, όπου μπορείς να συνδυάσεις και καλό φαγητό.

19:00
Στο σπίτι, το βραδινό, τις περισσότερες φορές (αν όχι πάντα) το αναλαμβάνει ο σύζυγός μου, ο οποίος μαγειρεύει υπέροχα. Αγαπάμε και οι δύο τις μακαρονάδες, άρα είναι μια επιλογή που βρίσκεται συχνά στο τραπέζι μας. Αν επιλέξουμε να φάμε έξω, τότε πάμε Mercedes Cafe στην παλιά Λευκωσία κι αν είναι για σουβλάκι, στην ΕΘΑ Όπως Παλιά, στην Έγκωμη.


Aπολαμβάνω πολύ, και θέλω σίγουρα να έχω στο πρόγραμμά μου τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, τη γυμναστική και, συγκεκριμένα, το pilates.

Συντάκτης: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close