Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Κρυστάλλινα νερά και δροσερά κοκτέιλ σε ένα άκρως ειδυλλιακό μπαράκι πάνω στο κύμα

Εδώ θα την βγάλουμε τον φετινό Αύγουστο

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2023

Γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά, άμμος και υπέροχη θέα προς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας του Πρωταρά, συνθέτουν έναν μικρό παράδεισο κι ένα σημείο όπου οι επισκέπτες θα βρουν τη γαλήνη ενός υπέροχου τόπου.

DSCF1522.jpeg

Εκεί, στην παραλία Βυζακιά, με τον σεβασμό που αρμόζει στην περιοχή, γεννήθηκε πριν από 2 χρόνια ένα καταπληκτικό beach bar, το Jetty Seaside, το οποίο φτιάχτηκε με φυσικά υλικά, ώστε να δένει αρμονικά με το περιβάλλον.

Με λευκές πινελιές στη διακόσμηση, ξύλο και φοίνικες, το Jetty Seaside, υποδέχεται τους επισκέπτες του -κάθε ηλικίας- από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, με σκοπό να τους χαρίσει στιγμές χαλάρωσης τα σαββατοκύριακα και αλλά και τις καθημερινές μετά τη δουλειά.

DSCF1515.jpeg

Η ειδυλλιακή τοποθεσία
Το Jetty Seaside, δημιουργήθηκε ακριβώς μπροστά στο κύμα, σε ένα εκπληκτικό σημείο στον Πρωταρά, δίπλα στο εστιατόριο Ακρογιάλι. Η φυσική ομορφιά και τα καταγάλανα νερά της περιοχής συνθέτουν ένα περιβάλλον μοναδικό. Το ξύλινο deck του, μοιάζει να κρέμεται πάνω από τη θάλασσα, οι φοίνικες προσφέρουν τη δροσιά τους όλη την ημέρα, ενώ την ώρα που ο ήλιος χάνεται σιγά-σιγά δημιουργεί ένα ένα μοναδικό τοπίο. Εξ ου και το Jetty Seaside είναι ένα άκρως ειδυλλιακό μέρος και ο ιδανικός προορισμός για τα πιο ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα.

DSCF1710.jpeg

Απόλαυσε... κάθε στιγμή
Στην ειδυλλιακή αυτή τοποθεσία μπορείς να απολαύσεις τον καφέ, το κοκτέιλ, τα pastries ή το φαγητό σου (snacks, wraps και burgers που καλύπτουν όλα τα γούστα), στη σκιά των δέντρων, περνώντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τους αγαπημένους σου. Ιδανικός συνοδοιπόρος σου οι χαλαρές μουσικές επιλογές, η φιλική εξυπηρέτηση και το παρεΐστικο κλίμα.

Χωρίς αμφιβολία, ο χώρος θα σε μαγέψει και θα σε χαλαρώσει, και γι’ αυτό θα γίνει αγαπημένο στέκι από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.


(23832343) Βυζακιάς 15, Πρωταράς, Παραλίμνι (δίπλα απο το εστιατόριο το Ακρογιάλι). Δ-Παρ 10.00-20.00 & Σ-Κ 09.00-20.00.
Facebook: Jetty Seaside
Instagram: jettyseaside

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close