Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2023
Το PlusSea, ο κορυφαίος all-day, παραλιακός προορισμός επανήλθε για μια ακόμη υπέροχη σεζόν! Μετά την εκτεταμένη του ανακαίνιση, το PlusSea παρουσιάζει την ανανεωμένη του εικόνα, το καινούργιο του μενού και τα νέα, ξεχωριστά του κοκτέιλ, τα οποία θα εμπλουτίσουν με γεύσεις, αρώματα και χρώματα το φετινό μας καλοκαίρι. Σταθερή αξία παραμένει όπως πάντα η προσήλωση του στην παροχή της απόλυτης beach-experience, σε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο καταφύγιο.

Από ελαφριά σνακ και φρέσκιες σαλάτες μέχρι ολοκληρωμένα γεύματα και λαχταριστά επιδόρπια, το καινούργιο μενού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, για να σας καλύψει απόλυτα όσο απολαμβάνετε τη θάλασσα, από την ανατολή, μέχρι τη δύση του ήλιου. Η μαγειρική ομάδα δημιούργησε σχολαστικά κάθε στοιχείο του μενού, ώστε να προσφέρει στο κοινό την αξεπέραστη γευστική εμπειρία που έχει συνηθίσει εδώ.

Επίκεντρο της μεταμόρφωσης είναι η εντυπωσιακή λίστα κοκτέιλ που δημιουργήθηκε ειδικά για το PlusSea. Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες, τα εκλεκτά ποτά και οι επιδεξιότητα των bartender, συμβάλλουν στη δημιουργία απολαυστικών κοκτέιλ που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς mixology lovers. Εδώ, κάθε γουλιά είναι ένα ταξίδι!
Highlight του χώρου ήταν -και θα είναι- οι πολυτελείς, άνετες ξαπλώστρες, οι ομπρέλες και τα καθίσματα πάνω στην άμμο, τα οποία μας δελεάζουν να βυθιστούμε μέσα τους και να περάσουμε ολόκληρη τη μέρα μας απολαμβάνοντας τον υπέροχο ήλιο του καλοκαιριού, με άνεση και στιλ.
Το PlusSea φέτος το καλοκαίρι, υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία που θα αποτυπώσει την ουσία της θάλασσας και του ήλιου, μέσα από τις εξαιρετικές υπηρεσίες και ανέσεις που προσφέρει. Φέτος βρίσκουμε μαζί την ουσία του καλοκαιριού, στο PlusSea!
Σχετικά
Το πιο πολυσυζητημένο bar του χειμώνα επιστρέφει στη Λευκωσία
To μαγαζί που περιμέναμε πώς και πώς ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback στη νυχτερινή πρωτεύουσα
Τελευταία ποτά στον κήπο του BarLouise για φέτος
Το αγαπημένο garden bar ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία για τη σεζόν
Το ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας ετοιμάζεται για μια νοσταλγική κατάληψη
Το Y2K4EVER Φέρνει το Απόλυτο 2000s Halloween Special στο 360 Nicosia
Αυτά είναι όλα όσα έρχονται τη νέα σεζόν στο Patio Cocktail Bar
Ανανεωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει ζωντανή μουσική, αγαπημένα τραγούδια, φαγητό, ποτό και χαρακτηριστική ατμόσφαιρα
Δοκιμάζουμε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές του Negroni για τη Negroni Week
Σε έναν χώρο με κομψή αλλά χαλαρή ατμόσφαιρα, απολαμβάνουμε κοκτέιλ και όχι μόνο
Isola: Εκεί που το καλοκαίρι συνεχίζεται
Ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλοκαιρινούς προορισμούς σε πριμένει και τον Σεπτέμβρη
Η Παλαιά Πινέζα μεταμορφώνεται σε μια τροπική ζούγκλα για ένα ακόμη επικό street party!
Jungle Street Party στην Παλαιά Πινέζα
Το διάσημο Ford της γιαγιάς αποχαιρετά την αγαπημένη του παραλία μετά από 6 ολόκληρα χρόνια
Το Granny’s Ford αποχαιρετά το Granny’s Island μετά από 6 χρόνια γεμάτα καλοκαίρια και αναμνήσεις
Το Grecophilia επιστρέφει στην παλιά Λευκωσία για ένα φθινοπωρινό gathering στην αυλή
Ένα ακόμη gathering που υπόσχεται να συνδυάσει μουσική, γεύσεις, ανθρώπους και την ξεχωριστή ενέργεια του χώρου
Pattiha Street: Το καλοκαιρινό street party με πρωταγωνίστρια την παττίχα επιστρέφει
Ένα μικρό, ζουμερό «καρκασσιαλλίκιν» γεμάτο ενέργεια, καλοκαιρινή διάθεση και καλή παρέα
Ο Nicky Romero Live στις 5 Σεπτεμβρίου
The Ultimate Party Union: BEONIX x Wet Glam – Summer Poolside Series