Bars & Clubs , News & Events

Το αγαπημένο παραλιακό spot επέστρεψε ανανεωμένο!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2023

Το PlusSea, ο κορυφαίος all-day, παραλιακός προορισμός επανήλθε για μια ακόμη υπέροχη σεζόν! Μετά την εκτεταμένη του ανακαίνιση, το PlusSea παρουσιάζει την ανανεωμένη του εικόνα, το καινούργιο του μενού και τα νέα, ξεχωριστά του κοκτέιλ, τα οποία θα εμπλουτίσουν με γεύσεις, αρώματα και χρώματα το φετινό μας καλοκαίρι. Σταθερή αξία παραμένει όπως πάντα η προσήλωση του στην παροχή της απόλυτης beach-experience, σε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο καταφύγιο.

Treasures_Plussea-4.jpg

Από ελαφριά σνακ και φρέσκιες σαλάτες μέχρι ολοκληρωμένα γεύματα και λαχταριστά επιδόρπια, το καινούργιο μενού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, για να σας καλύψει απόλυτα όσο απολαμβάνετε τη θάλασσα, από την ανατολή, μέχρι τη δύση του ήλιου. Η μαγειρική ομάδα δημιούργησε σχολαστικά κάθε στοιχείο του μενού, ώστε να προσφέρει στο κοινό την αξεπέραστη γευστική εμπειρία που έχει συνηθίσει εδώ.

Treasures_Plussea-3.jpg

Επίκεντρο της μεταμόρφωσης είναι η εντυπωσιακή λίστα κοκτέιλ που δημιουργήθηκε ειδικά για το PlusSea. Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες, τα εκλεκτά ποτά και οι επιδεξιότητα των bartender, συμβάλλουν στη δημιουργία απολαυστικών κοκτέιλ που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς mixology lovers. Εδώ, κάθε γουλιά είναι ένα ταξίδι!

Highlight του χώρου ήταν -και θα είναι- οι πολυτελείς, άνετες ξαπλώστρες, οι ομπρέλες και τα καθίσματα πάνω στην άμμο, τα οποία μας δελεάζουν να βυθιστούμε μέσα τους και να περάσουμε ολόκληρη τη μέρα μας απολαμβάνοντας τον υπέροχο ήλιο του καλοκαιριού, με άνεση και στιλ.

Το PlusSea φέτος το καλοκαίρι, υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία που θα αποτυπώσει την ουσία της θάλασσας και του ήλιου, μέσα από τις εξαιρετικές υπηρεσίες και ανέσεις που προσφέρει. Φέτος βρίσκουμε μαζί την ουσία του καλοκαιριού, στο PlusSea!

Treasures_Plussea-2.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close