Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2023
Ένα ξεχωριστό μιούζικαλ έρχεται στην Κύπρο. Στις 18 και 19 Ιουλίου, το Out of Orbit (ή, στα ελληνικά, Εκτός Τροχιάς) ανεβαίνει στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού.
Υπόθεση:
Έτος 2223…Ο πλανήτης γη έχει υποστεί τεράστιες κλιματικές αλλαγές. Η ατμόσφαιρα ρυπαίνεται κάθε μέρα και περισσότερο, μεγάλωσε η τρύπα του όζοντος, τα αέρια αυξάνουν τη θερμοκρασία του πλανήτη και το οξυγόνο μειώνεται δραματικά… οπόταν η ζωή στο πλανήτη Γη έχει πλέον αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Για το λόγο αυτό μια ομάδα επιστημόνων αποφασίζει να επισκεφθεί το πλανήτη Πόλυς, να μελετήσει κατά πόσο είναι βιώσιμος για την ανθρώπινη ύπαρξη ούτως ώστε να αρχίσει η άφιξη των ανθρώπων εκεί για μια καλύτερη ζωή. Κανένας όμως δεν γνωρίζει ότι μέσα στο διαστημόπλοιο υπάρχουν ‘λαθραίοι επιβάτες’.
Μια ομάδα παιδιών τρυπώνει ύπουλα μέσα στο διαστημόπλοιο και βρίσκονται όλοι μαζί στο πλανήτη Πόλυς. Θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο της επίσκεψης τους και να γυρίσουν ασφαλείς όλοι πίσω;
Αυτό είναι ένα μυστήριο που θα μάθετε στο τέλος του έργου…
Εισιτήρια: Από €15
Γλώσσα: Αγγλικά
-
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
18 Ιουλίου - 19 Ιουλίου 2023
Σχετικά
Ο Νοέμβριος επί σκηνής: 20 παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Πρεμιέρες, επαναλήψεις και παραγωγές από την Ελλάδα γεμίζουν τις σκηνές της Κύπρου με κωμωδίες, δυνατά δράματα και ιστορίες που αξίζει να ανακαλύψουμε
Η Οικογένεια Άνταμς – The Musical έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία για να μας χαρίσει μια μοναδική θεατρική εμπειρία!
Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων
Η Κοκκινοσκουφίτσα του ΘΟΚ τον Νοέμβριο ταξιδεύει σε Πάφο, Λεμεσό και Λάρνακα
Η Κοκκινοσκουφίτσα ανεβαίνει σε μια σύγχρονη διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Φώτη Νικολάου
«Τάκκουνοι εν δράσει»: Η Λυσιστράτη μιλά κυπριακά στη Λεμεσό
Η κωμωδία των Θεατρικών Παραγωγών Φοίνικας έρχεται στο Θέατρο Συνεργείο στις 31 Οκτωβρίου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νικολέττας Μήτσιου.
«Ημερολόγιο Φρανκενστάιν»: Πέντε γυναίκες μέσα στο ίδιο μυαλό, για 3 μόνο παραστάσεις
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου.
All of It: Μια ολόκληρη ζωή μέσα από την καθηλωτική ερμηνεία της Αντωνίας Χαραλάμπους
Ο απαιτητικός μονόλογος του Άλιστερ ΜακΝτάουαλ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Ιόλης Καρολίδου, γίνεται μια παράσταση που ταράζει με την απλότητα της ιστορίας της και τη δύναμη της πρωταγωνίστριάς της Αντωνίας Χαραλάμπους
Η «Οικογένεια Άνταμς» έρχεται στην Κύπρο με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού
Το μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου ανεβαίνει σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Φεβρουάριο του 2027, με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα.
«Το Όνειρο ενός Γελοίου» του Ντοστογιέφσκι στη Λευκωσία για δύο παραστάσεις
Ο Βασίλης Λάβρικωφ ερμηνεύει τον μονόλογο σε σκηνοθεσία Τάκη Χριστοφάκη, στις 30 και 31 Οκτωβρίου στο Θεατράκι ΡΙΚ — μια διαδρομή από την απόγνωση στην ελπίδα και τη δύναμη της αγάπης.
«Για πάντα δικός μου», μια διασκευή του έργου «Μητέρα» του Φλοριάν Ζελέρ.
Στο Flea Theatre τον Νοέμβριο
Μαραθώνιος Θεατρικών Αναγνώσεων…της Αλεξίας
12 νέα θεατρικά έργα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό
«Το Παπούτσι το Μονό» για τη στήριξη του TELETHON Κύπρου
Μια τρυφερή και διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση, γεμάτη φαντασία, μουσική και χιούμορ, παρουσιάζεται στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων του TELETHON 2026.
«Με Δύναμη από την Κηφισιά»: Δύο βραδιές θεάτρου με ελεύθερη είσοδο στη Λεμεσό
Το Θέατρο Versus παρουσιάζει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά σε μορφή θεατρικού αναλογίου, σε σκηνοθεσία Λουκά Ζήκου.