Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

10 + 1 ταράτσες για να πιεις cocktail με θέα τη μαγική νυχτερινή Kύπρο

Οι πιο ωραίες ταράτσες του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2023

Το νησί μας εκτός από τα όμορφα και γραφικά στενά της έχει και όμορφες ταράτσες με θέα την πόλη και αποτελούν τα ιδανικά spots για να πιεις το cocktail σου.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της νυχτερινής Λεμεσού ή του Πρωταρά, ακόμα και της Λευκωσίας, όταν ο ήλιος πέφτει και τα φώτα ανάβουν χαρίζοντας ένα από τα πιο μαγικά τοπία στους παρατηρητές.

Φυσικά όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν πως βρίσκεσαι κάπου ψηλά και ατμοσφαιρικά και, οι παρακάτω ταράτσες του νησιού, είναι ιδανικές για τον παραπάνω σκοπό. 

balza.jpg

Balza
Με θέα την πρωτεύουσα σε πρώτο πλάνο, δροσιστικά cocktails, χαλαρή ατμόσφαιρα, chill out lounge μουσική και μενού με μεθυστικές γεύσεις το “Balza ”, αποτελεί ήδη χωρίς καμία αμφιβολία, το νέο talk of the town spot της πρωτεύουσας και όχι μόνο! Το Balza βρίσκεται στο Μέγαρο Χατζησάββα, επί της γωνίας Λεωφόρου Ευαγόρου & Ομήρου. Παρκάρεις σ’ ένα από τα 5 Parking που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση (Υπόγειο Parking Πλατείας Ελευθερίας, Parking Θεοφανίδη, Parking Ζήνα Κάνθερ, Parking Τάφρος Νταβίλα, Parking Διαγόρου), παίρνεις ένα από τα δύο ασανσέρ, ανεβαίνεις στον 7ο όροφο και μετά… you escape the ordinary! Εδώ ξεκινάς από τις18.00-20.30 με ένα χαλαρό after work gathering, όπου στο ένα χέρι κρατάς ένα δροσερό κοκτέιλ και με το άλλο απολαμβάνεις tapas και finger food, ενώ από τις 20.30 μέχρι τη 01.00 δοκιμάζεις εκλεκτά πιάτα Διεθνούς και Μεσογειακής κουζίνας.
(22 253232) 7oς όροφος, Ευαγόρου 2, Λευκωσία.

taratsa1.jpg

Taratsa by High&Wet
Αν κάποια ταράτσα αξίζει την προσοχή σου, κάθε καλοκαίρι, αυτή δεν είναι άλλη από την ταράτσα του 1010 hall στo κέντρο της Λευκωσίας, κοντά στον πεζόδρομο της Λήδρας, η οποία φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια το pop-up μπαράκι Ταράτσα by High & Wet. Πρόκειται για το απόλυτο στέκι πολλών πρωτευουσιάνων -και όχι μόνο- τους καλοκαιρινούς μήνες! Ένας καλαίσθητος χώρος, με νεανικό crowd και υπέροχη θέα, που ετοιμάζεται να φωτίσει και πάλι τον ουρανό της Λευκωσίας με τα neon χρώματά του! Το διάσημο μπαράκι σερβίρει τα πιο δροσερά και απολαυστικά cocktails, συνοδευμένα με προσεγμένες επιλογές πιάτων.
(www.highandwet.com/taratsa) Γράμμου 19 & Αριάδνης 24, Λευκωσία. Τρ-Κ από τις 18.00.

Cuckoo2.jpg

Cuckoo Rooftop
Ολοκαίνουργιο είναι και το rooftop bar Cuckoo στην ανανεωμένη Δημοτική Αγορά Λάρνακας, το οποίο ήρθε με κόνσεπτ εμπνευσμένο από το Μαϊάμι, και design επιμελημένο από το Fivos Design Studio, το οποίο βρίσκεται πίσω από τα κομψά hotels όπως τα Once in Mykonos και Destino της Μυκόνου, αλλά και το Isola και το Ammos της Κύπρου. Πιο συγκεκριμένα θα το βρεις στον τελευταίο όροφο της Αγοράς, σε έναν χώρο γεμάτο χρώμα και διαχρονική κομψότητα. Στο μενού συναντάς καλοκαιρινά, ευφάνταστα signature κοκτέιλ, επιμελημένα από την ομάδα του Your Bartender (που λειτουργούν ως σύμβουλοι πίσω από δημοφιλή μαγαζιά όπως το Lost & Found, High & Wet, Tocayo και Ukiyo Listening Bar) αλλά και κλασικά cocktails με Cuckoo twist. Ο χώρος ολοκληρώνεται με εναλλακτική μουσική, διάφορα events και πολλές εκπλήξεις που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
(96329999) Δημοτική Αγορά Λάρνακας, Οδός Νικολάου Ρώσου, Λάρνακα.

7skies.jpg

7 Skies Roof Bar Protaras
Το “7 Skies Roof Bar Protaras” άνοιξε και φέτος τις πόρτες και σε περιμένει, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Πρωταρά, στη λεωφόρο Κόννου, στον τελευταίο όροφο του Atlantica Aqua Blue Hotel. Μια πραγματικά μαγευτική θέα και boho ατμόσφαιρα, την οποία μπορείς να απολαύσεις με δροσερά κοκτέιλ, σούσι από ένα ανανεωμένο μενού και εκλεκτά πιάτα όπως tuna tartare, Wakame Salad κ.ά., καθώς επίσης και ναργιλέ. Στα συν βάλε και τις βραδιές με ζωντανή μουσική, με καλλιτέχνες όπως ο Σταύρος Κωνσταντίνου.
(23849990) Atlantica Aqua Blue Hotel & Spa, Λεωφόρος Κόννου 7, Πρωταράς. Καθημερινά από τις 18.00.

revo.jpg

Revo Revolving Lounge Bar
Στην υπέροχη ταράτσα του Protaras Plaza Hotel, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Πρωταρά, θα συναντήσεις ένα τόσο ιδιαίτερο lounge bar, που θα σε καθηλώσει από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για το Revo Revolving Lounge Bar, το πρώτο περιστρεφόμενο lounge bar του νησιού, που μας υποδέχεται κ ιαυτό το καλοκαίρι για κοκτέιλ κάτω από τ' αστέρια. Το Revo Revolving Lounge Bar είναι τοποθετημένο σε μία πλατφόρμα που το καθιστά περιστρεφόμενο αφού πραγματοποιεί στροφή 360 μοιρών ανά διαστήματα. Το μπαρ πέρα από την εκπληκτική θέα του Πρωταρά, μας υπόσχεται και πρωτότυπα κοκτέιλ μαζί με εκπληκτική μουσική.
(99082360) Protaras Plaza Hotel, λεωφ. Πρωταρά.

sky lounge.jpg


Sky Lounge Bar
Με ύφος από το Μαρόκο και διακόσμηση εμπνευσμένη από ethnic επιρροές, το Sky Lounge Bar στο Atlantica Mare Village διαθέτει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Πρόκειται για ένα χώρο με ιδιαίτερη αισθητική και φόντο την πανοραμική θέα του Κάβο Γκρέκο, ιδανικός για να απολαύσει κανείς το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, καθώς επίσης και signature cocktails υψηλών προδιαγραφών για κάθε γούστο και ποικιλία εκλεκτών οινοπνευματώδη ποτών, συνοδευόμενα από ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες από τη μεσογειακή και ασιατική κουζίνα. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα αλλά και live DJ sessions κατά τη διάρκεια των σαββατοκύριακων του καλοκαιριού, υπόσχοντας μια αξέχαστη εμπειρία.
(23721401/97620700) Κάβο Κρέκο 74, Αγία Νάπα.

Panorama.jpg

Panorama Roof Top Bar
Ένα roof top με lounge πινελιές, που σου προσφέρει την καθηλωτική θέα του ηλιοβασιλέματος και της βραδινής ατμόσφαιρας. Ο λόγος για το Panorama Roof Top Bar που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Asterias Beach Hotel και μπορεί να σου χαρίσει γαλήνιες στιγμές. Χαλαρή μουσική, premium γεύσεις κοκτέιλ και άψογο service για να περάσεις τα υπέροχα τα βράδια σου.
(23201018) Asterias Beach Hotel, Αγία Νάπα. Δ-Κ 19.00-00.00.

hippo2.jpg

Hippocampus Rooftop
Όταν πέσει ο ήλιος η θέα στο rooftop του Hippocampus είναι μαγική και αφού βγάλεις υπέροχες φωτογραφίες έχεις όλο τον χρόνο να επιλέξεις ένα aperitivo, ένα cocktail ή κρασί και να το συνδυάσεις με snack, sushi ή ένα από τα πλούσια platter του απολαμβάνοντας το “easy mood” του καλοκαιριού. Η άνεση και η φιλόξενη διάθεση σε συνδυασμό με τις γεύσεις και την ποιότητα των φαγητών και ποτών δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τις βραδιές του καλοκαιριού. Επιλεγμένη λίστα κρασιών, κλασσικά και ιδιαίτερα cocktails αλλά και ένα κανονικό δείπνο για την παρέα σου, θα σε βάλουν σε mood καλοκαιρινών διακοπών.
(23831166) Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου.

newroofbar.width-1920.jpg

Coa Rooftop Bar
Το Coa Rooftop Bar, η νέα ταράτσα της Λεμεσού, βρίσκεται στο πρώην Barbacoa, στη γειτονιά του Μεσαιωνικού Κάστρου της πόλης. Mε design που αποπνέει μια ιαπωνική - σκανδιναβική αίσθηση στο εσωτερικό και σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για μια χαλαρή έξοδο, θα σε κάνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Πρόκειται για ένα cocktail bar που φτιάχνει ψαγμένα κοκτέιλ, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με μια νόστιμη επιλογή που προσφέρει ο κατάλογός του.
(25105999) Γενεθλίου Μιτέλλα 42, 3036, Λεμεσός.

memor.jpg

Memories Rooftop Bar
Το Memories βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Rise Street Art Hotel, με μια θέα που κόβει την ανάσα και είναι η must πρόταση του καλοκαιριού. Ο διάκοσμός του είναι εμπνευσμένος από την εποχή των 90s σε συνδυασμό πάντα με εκσυγχρονισμένες φόρμες και deco στοιχεία που του χαρίζουν ιδιαίτερη ατμοσφαιρικότητα. Εντύπωση κάνουν τα graffiti κάδρα με φιγούρες διαφόρων αστέρων του Hollywood και το island bar του. Το μενού του διαθέτει εκλεκτά signature & classic cocktails και comfort σνακ όπως εκλεκτά poke bowls και μας καλεί να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και να νιώσουμε την οικειότητα που θα μας μεταφέρει σαν να βρισκόμαστε σε μία βεράντα με καλούς φίλους.
(96022000) Κίμωνος 1, Λάρνακα, Δ-Κ 20.00-24.30.

RoofTop-Bar-3-1920x1201-ss.jpg

Rooftop Bar, AMARA Hotel
Σύγχρονο και κομψό, το Rooftop Bar στον 8ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου Amara είναι το απόγειο της ιδιωτικότητας: ένας υπερυψωμένος παράδεισος από τον οποίο μπορείτε να ατενίσετε τη θέα σε όλο της το μεγαλείο. Οι αποχρώσεις του μπεζ συνδυάζονται με το έντονο καφέ του ξύλου για να δημιουργήσουν έναν χώρο ηρεμίας. Το σούρουπο, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, να παρακολουθήσετε τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, με κοκτέιλ και τάπας, ενώ απολαμβάνετε χαλαρωτική lounge μουσική.
(2544 2222) Λεωφ.Αμαθούντος 95, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός. Δ-Κ 20:00 – 01:00 (κλειστά Τρ&Τετ).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close