Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μαρίνα Λεμεσού: Ο απόλυτος προορισμός για φαγητό, ψώνια και ψυχαγωγία πάνω στη θάλασσα

Ο No1 προορισμός που τα συνδυάζει όλα

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2023

Η Μαρίνα Λεμεσού δεν χρειάζεται συστάσεις, ούτε παραπάνω δημοσιότητα. Προνομιακά τοποθετημένη στην καρδιά της συμπρωτεύουσας αποτελεί, τον No1 προορισμό που τα συνδυάζει όλα! Υachting, μία κοσμοπολίτικη περιοχή για βόλτα, διαμονή, καταστήματα για επώνυμες αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση. Αποτελεί όμως κι ένα γαστρονομικό hot spot με μια σειρά από εστιατόρια, μπαρ και καφέ, που σε προσκαλούν σε μια νέα ποιοτική εμπειρία κάθε μέρα.

Limassol Marina_4.jpg

Προνομιακά τοποθετημένη στην καρδιά της συμπρωτεύουσας, η Μαρίνα Λεμεσού έρχεται να προσφέρει μια ανεκτίμητης αξίας εμπειρία στους επισκέπτες της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ναζωογονήσουν τις αισθήσεις τους αι να ησυχάσουν από τον θόρυβο της αθημερινότητας, βιώνοντας ταυτόχρονα μία ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στη θάλασσα. Η θέα στη μεσόγειο, με φόντο τα αγκυροβολημένα σκάφη είναι ιδανική για χαλάρωση, ονειροπόληση, και, γιατί όχι, τον σχεδιασμό μιας μελλοντικής απόδρασης. Είναι ιδανική και για yachting, καλό φαγητό, επώνυμες αγορές, διαμονή, διασκέδαση και αναψυχή. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα υπέροχα εστιατόρια, καφέ και μπαρ της μαρίνας που θα ταξιδέψουν τον επισκέπτη σε μακρινούς προορισμούς, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί από τη Λεμεσό.

Dining on the sea_6.JPG

12 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ DINING ON THE SEA

CAFÉ CALMA
Περήφανο μέλος των Carob Mill Restaurants, αυτό το καφέ αποτελεί το ιδανικό σημείο για χαλάρωση, ηρεμία και δροσιά, το λέει άλλωστε και το όνομά του. Είναι ένας χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα και την ατμόσφαιρα σε ένα άνετο και ειδυλλιακό περιβάλλον, που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Σερβίρει πρωινό, υπέροχα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, εξαιρετικά κοκτέιλ, και νόστιμες γλυκές απολαύσεις, σε ένα χώρο κατάλληλο για καθημερινή κουβεντούλα ή μια γαλήνια βραδιά για ποτό και σνακ. (25051333/ www.cafecalma.com.cy)

Dining on the sea_3_Jamie Oliver Kitchen.JPG

JAMIE OLIVER KITCHEN
Ο πιο διάσημος και πολυταξιδεμένος σεφ του κόσμου άνοιξε στη μαρίνα Λεμεσού ένα σύγχρονο casual εστιατόριο, όπου μοιράζεται με τους επισκέπτες του πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες. Σε ένα μοντέρνο και φωτεινό χώρο, με θέα τη θάλασσα, το Jamie Oliver Kitchen υπόσχεται ένα μενού γεμάτο δελεαστικά πιάτα, μέσα από το νέο καλοκαιρινό μενού. Beautiful Burrata, με ντομάτες, καρπούζι και φρέσκο τσίλι με ένα ντρέσινγκ λάιμ και μέντας, Chargrilled Prawns, Pork Chop, Black Angus Rib Eye, Black Angus Sirloin και Fresh Chicken Fillet, σερβιρισμένα με ψητό ροδάκινο και βλαστούς μπιζελιού. Ακόμα, τα big plates, όπως το Chicken Parmigiana μετραγανό κοτόπουλο, βασιλικό, ρόκα καιπαρμεζάνα, συνοδευόμενα από Punchy Prawn Noodle Salad (απολαυστικές γαρίδες με miso, τραγανά λαχανικά και ζεστά noodles ρυζιού) κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Επιπλέον, για όσους επιθυμούν έναν απολαυστικό καφέ ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στη μαρίνα, το εξωτερικό bar του εστιατορίου είναι στη διάθεσή τους. (25057575/ www.jamieoliverkitchen.com.cy)

CAFFE NERO
Η φιλοσοφία του Caffè Nero είναι πολύ απλή και στηρίζεται στον καλοκαμωμένο, αυθεντικό ιταλικό καφέ και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η βάση του καφέ που προσφέρει το Caffè Nero είναι ο εσπρέσο, με ξεχωριστό πλούσιο άρωμα και ζωντανή γεύση. Πέρα από καφέ διαθέτει δροσιστικά ροφήματα, όπως fruit boosters και milkshakes, σνακ, παγωτά και γλυκά. Η δε τοποθεσία του, ακριβώς δίπλα στο κύμα, θα σε ενθουσιάσει! (25051209/www.caffenero.com.cy)

Dining on the sea_5.JPG

EPSILON RESTO BAR
Το πολυβραβευμένο εστιατόριο, που αποτελεί μέλος της PNS Restaurants, διαθέτει έναν υπέροχο εσωτερικό χώρο με μοντέρνα επίπλωση και μία επιβλητική κάβα, αλλά και μια βεράντα που προσφέρει απαράμιλλη θέα στη θάλασσα με τα αγκυροβολημένα σκάφη και την πισίνα του Sanctum Spa. Το δε μπαρ στη βεράντα αποτελεί ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και μια πινελιά γοητείας. Στο μενού του θα βρεις δελεαστικές επιλογές με βάση τις γεύσεις της Μεσογείου και επιρροές από τη διεθνή κουζίνα, τις οποίες θα απολαύσεις με μουσική από DJ και με ένα ποτήρι κρασί ή ένα κοκτέιλ από την εκτενή λίστα ποτών. (25051393/www.facebook.com/epsilonrestobar)

GAZEBO MARE BEACH BAR & RESTAURANT
Το Gazebo Mare είναι το ειδυλλιακό beach resto – bar της PNS Restaurants στη Μαρίνα Λεμεσού. Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό (και το μοναδικό) beach resto – bar στη βραβευμένη παραλία της Μαρίνας Λεμεσού, το οποίο χαρίζει σε όλους τους επισκέπτες του αξέχαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα! Η δε χρυσή αμμουδιά της παραλίας σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς ενώ είσαι στην καρδιά της Λεμεσού! Ένας χώρος πολυτελής, με ξαπλώστρες που παντρεύουν το μοντέρνο με το κλασικό, και ομπρέλες με boho λεπτομέρειες, άνετα gazebo, πισίνα με ρηχά νερά και έναν υψηλής αισθητικής εσωτερικό χώρο που κερδίζει τις εντυπώσεις… Εδώ θα ζήσεις μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα διεθνούς κουζίνας, που περιλαμβάνουν από brunch επιλογές, δροσερές σαλάτες, ολόφρεσκα ψάρια, εξαιρετικές κοπές κρεάτων, μέχρι και σούσι. Τα εκλεκτά κρασιά, τα κοκτέιλ και οι επιλογές shisha ολοκληρώνουν το σκηνικό. (25051878/ www.facebook.com/GazeboMare)

HOBO MEDITERRANNEO
Σ’ αυτό το café/restaurant θα πας κάθε στιγμή της μέρας, μίας και έχει all day χαρακτήρα. Σερβίρει ποιοτικό καφέ, γλυκά και εξαιρετικά μεσογειακά κυρίως πιάτα από ένα ανανεωμένο μενού, τα οποία θα συνοδεύσεις ιδανικά με ένα ποτήρι κρασί ή ένα από τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ του. Πέρα από την ίδια τη θέση του, ακριβώς απέναντι από το κύμα και τα πολυτελή γιοτ, η ίδια η αρχιτεκτονική του και η κομψή διακόσμησή του, το αναγάγουν στο απόλυτο μέρος για έξοδο με την παρέα. (25051555/ facebook.com/HoboMediterraneo)

ΠΥΞΙΔΑ FISH TAVERN
Η ψαροταβέρνα, που μετρά πάνω από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε υποδέχεται στην πιο προνομιακή τοποθεσία, ακριβώς πάνω στο κύμα, στη Μαρίνα Λεμεσού, χαρίζοντάς σου μια γευστική και ευχάριστη εμπειρία. Εδώ θα απολαύσεις εκλεκτό ψάρι με γευστικές επιρροές από τη διεθνή κουζίνα και γκουρμέ πιάτα σε έναν όμορφο, κομψό χώρο με υπέροχη θέα στη θάλασσα. (25051200/www.pyxidafishtavern.com)

TAVERNAKI
Στην καρδιά της Μαρίνας Λεμεσού, σε έναν υπέροχο χώρο που σε ταξιδεύει στα ελληνικάνησιά, θα απολαύσεις αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις με το κρέας να αποτελεί το κύριο συστατικό σε όλες τις συνταγές του. Αξίζει να δοκιμάσεις τέλεια ψημένη, τραγανή και χοιρινή μπριζόλα σε συνδυασμό με μία δροσιστική μπύρα, υπέροχες τηγανητές πατάτες, δροσερή σαλάτα με φέτα, πεντανόστιμο γύρο ή την πλούσια ποικιλία με σουβλάκια, σεφταλιές, λουκάνικα, γύρο και πατάτες. Σημείωσε ακόμα ότι τα βράδια της Τετάρτης, έχει live ‘Ταβερνάκι και μπουζουκάκι’. (25050502/ facebook.com/TavernakiCY)

MARINA ROOF BAR
Θέα προς τη θάλασσα, ιδανική τοποθεσία για μαγικά ηλιοβασιλέματα και δροσερή διέξοδος για καλοκαιρινές βραδιές. Κάπως έτσι μπορείς να περιγράψεις την ατμόσφαιρα στο μπαρ που φιλοξενείται εδώ και μερικά χρόνια στην πιο όμορφη ταράτσα στη Μαρίνα Λεμεσού. Όπου κι αν καθίσεις στον χώρο του Marina Roof Bar, ξέρεις ότι το μάτι γεμίζει γαλάζιο. Το Marina Roof Bar είναι ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να υποδέχεται όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους με εντυπωσιακή θέα. Δροσιστικά cocktails, μπύρες, πιατέλες με συνοδευτικά για το ποτό και ναργιλές, είναι ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές των επισκεπτών του bar. (25051500/ www.facebook.com/LimassolMarinaRB)

T.G.I. FRIDAYS
Με εκπληκτική θέα στη μαρίνα, χαλαρό concept, ατμοσφαιρικό χώρο και τραπεζάκια στο αίθριο, το εστιατόριο της διάσημης αλυσίδας προσφέρει στους επισκέπτες του μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Όσο για το μενού του, αυτό αποτελείται από αμερικάνικες γεύσεις που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Ζουμερά burgers, λαχταριστά steaks, ολοκαίνουρια bao buns, superfoods και σαλάτες, πάστα, τα Fridays Signature Glaze Grill, φτιαγμένα με τη δική τους μυστική σος Jack Daniel’s και άλλες πολλές ξεχωριστές γεύσεις που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου! (25051500/www.fridays.com.cy)

Dining on the sea_2.JPG

MARINA BREEZE
Μέλος του δημοφιλούς ομίλου Breeze, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και της νύχτας! Στο μενού του θα βρεις επιλογές από τη διεθνή κουζίνα (για πρωινό, brunch, lunch και δείπνο), ενώ θα διασκεδάσεις με την καλύτερη μουσική. Αξίζει όμως να πας και για τα κοκτέιλ τους, τα οποία αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα, εμπνευσμένα και σερβιρισμένα με πολύ πρωτότυπο τρόπο! Ζήτησε ένα από τα Nectar, Magic Mushroom, Mad Scientist, Genie, Earth’s Core, Piggy Bank και ταξίδεψε σε μέρη μακρινά! (25051230/ www.breeze.com.cy)

WAGAMAMA
Η πιο δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων με κουζίνα ασιατικής επιρροής, σε υποδέχεται σε έναν υπέροχο χώρο στη Μαρίνα Λεμεσού και σου υπόσχονται value for money τιμές και πιάτα όλο γεύση. Μάλιστα για το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζουν ένα μενού με γεύσεις όπως Salmon Teriyaki Roll, Hamachi Roll, Tempura Volcano Roll, δροσερές, υγιεινές και θρεπτικές σαλάτες, όπως η σαλάτα Chicken Katsu… όλα συνοδευμένα με τα πιο απολαυστικά, δροσερά cocktails. (25051299/ www.wagamama.com.cy)

COMING SOON
Στην εντυπωσιακή Μαρίνα Λεμεσού αναμένεται να προσγειωθεί μια νέα ιδιαίτερη καφετέρια, με μία ξεχωριστή φιλοσοφία και κορεάτικες γεύσεις.

Επιπλέον, το κομψό και συνάμα ατμοσφαιρικό The Yacht Club, που κατέχει μια ξεχωριστή θέση, ακριβώς σ την καρδιά της μαρίνας της Λεμεσού, έχοντας ως θέα του τα όμορφα νερά της Μεσογείου, επιστρέφει ανανεωμένο! Το υπέροχο resto/bar σε περιμένει για εκλεπτυσμένες γεύσεις και ποτό, το οποίο θα επιλέξεις μέσα από έναν εντυπωσιακό κατάλογο με εκλεκτά κρασιά και premium spirits. (25051205)

Paradox Museum Limassol (5).jpg

MUST-SEE
Ωστόσο, η Μαρίνα Λεμεσού δεν είναι μόνο ένας κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός, αλλά και ένα μέρος για εκπαίδευση και ψυχαγωγία! Τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες θα «κολλήσουν» με όλα όσα παράδοξα συμβαίνουν στο Paradox Museum Limassol, το οποίο ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα της Κύπρου και να γράψει τη δική του ιστορία, στη Μαρίνα Λεμεσού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ. Στο Paradox Museum Limassol, μπορείς να χαθείς σε μια εικονική πραγματικότητα όπου τα αντικείμενα, οι χώροι και τα άτομα δίπλα σου σε «ξεγελούν». Τη μία στιγμή ο κόσμος περιστρέφεται και την άλλη γυρίζει ανάποδα. Το πάτωμα εδώ σε κάνει να χάνεις την ισορροπία σου. Τα πόδια και το κεφάλι σου είναι αποκολλημένα από το υπόλοιπό σου σώμα. Τα μεγέθη αλλάζουν και οι σκιές παραμένουν αμετάβλητες... Χάνεσαι σε ένα απέραντο τούνελ και πάρκο ή ακόμη βρίσκεις τον εαυτό σου να συνομιλεί με ένα μουσικό όργανο! Όλα αυτά είναι πιθανά στο παράδοξο αυτό μουσείο. Μην πανικοβάλλεσαι όμως! Θα χαρείς το κάθε λεπτό και θα μοιραστείς με τα δικά σου άτομα την απόλυτη εμπειρία της ψευδαίσθησης που σου ανεβάζει τη διάθεση. Εκτός από το 50 διασκεδαστικά απροσδόκητα εκθέματα θα έχεις άλλα τόσα things to do. Θα εμπνευστείς να δημιουργήσεις τη δική σου ιστορία και θα αποθανατίσεις απροσδόκητες και ευφάνταστες πόζες με τους φίλους σου. Παράλληλα, μπορείς να αποκτήσεις ένα αναμνηστικό παράδοξο στοιχείο από τη συλλογή του μουσείου με τα ευφάνταστα δώρα. Το Paradox Museum Limassol, ως «mustsee» καινοτόμος χώρος, ιδανικός για σχολικές εξορμήσεις, οικογενειακές αποδράσεις, εκδρομές φίλων και εκδηλώσεις, έχει ήδη καταστεί ο αγαπημέ- νος προορισμός για όλους όσοι θέλουν να μοιραστούν ξεχωριστές στιγμές περιπέτειας και ιδιαίτερης διασκέδασης. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του του Paradox Museum Limassol και προκρατήστε το εισιτήριο σας τώρα, στο www.paradoxmuseumlimassol.com

LMSocialMedia7.jpg

12 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ SHOPPING ON THE SEA
…Υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τον No1 προορισμό για superyachts στη Λεμεσό. Και πέρα από λαχταριστοί και κοσμοπολίτικοι, είναι και luxury... κι αυτό γιατί φιλοξενεί στους χώρους αποκλειστικές μπουτίκ μόδας, καταστήματα αξεσουάρ, αντιπροσώπους σκαφών αναψυχής, ένα κατάστημα τεχνολογίας, κατάστημα κρασιών και πούρων και σουπερμάρκετ. Κράτα σημειώσεις: το ERA Luxury Jewels (99831490), το κατάστημα κοσμημάτων υψηλής ποιότητας που προέρχονται από διεθνούς φήμης σχεδιαστές, το ISAIA (99970201), μια από τις πιο διάσημες εταιρείες ανδρικών ενδυμάτων στη Νάπολη της Ιταλίας, όπου θα βρεις τα πιο στυλάτα outfit για κάθε περίσταση και το Zilli (25051355), που απευθύνεται σε κάθε άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει προτείνοντάς του Haute Couture Menswear. Στο concept store La Plage Marine (99970201), θα βρεις χειροποίητες συλλογές ρούχων, πανέμορφα αξεσουάρ και αποκλειστικά κομμάτια για το σπίτι, ενώ το Via Del Mare (99970201) διαθέτει μια αέρινη συλλογή ρούχων για άνδρες που ασχολούνται με τα σκάφη, φτιαγμένη από τα καλύτερα ιταλικά υφάσματα. Στο Diesel (25051228), θα νιώσεις μία μοναδική εμπειρία και θα ανακαλύψεις τις ολοκαίνουργιες συλλογές Diesel για τον άνδρα και τη γυναίκα, και στο Moda In (25051244), θα βρεις μια επιλεγμένη συλλογή από αποκλειστικά, υψηλής ποιότητας είδη ένδυσης, αξεσουάρ και παπούτσια από τη συλλογή Ralph Lauren Luxury Line. Τις καλύτερες μάρκες σε γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές θα τις βρεις στο Après Ski (25051814). Στη Μαρίνα Λεμεσού όμως θα βρεις και πιο εξειδικευμένα καταστήματα όπως το iStorm (25053500), τον ειδικό της Apple, που προσφέρει τα προϊόντα της εταιρείας αλλά και υπηρεσίες επιδιόρθωσης, όπως και το Cigar Lounge (25051272), ένα κατάστημα με πούρα, shisha και εκλεκτά αλκοολούχα ποτά, αλλά και το convenience store του Αλφαμέγα (25051300). Σημείωσε και τo Comar Marine (25051240), το κατάστημα που διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού για τη συντήρηση και την ασφάλεια του σκάφους σου. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στη Μαρίνα Λεμεσού φιλοξενούνται και οι πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των σκαφών, οι οποίες μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σκαφών.

COMING SOON
Τελευταίες προσθήκες στον χώρο, θα αποτελέσουν ένα φαρμακείο και ένα αρωματοπωλείο!

Limassol Marina_12_Spa.jpg

Last but not least το Sanctum Spa & Fitness (25100109), όπου ξεχωρίζει η infinity πισίνα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, το γυμναστήριο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπου προσφέρονται personal training, fitness classes και συμβουλές φυσικής κατάστασης και διατροφής, steam, sauna, spa για χαλαρωτικό μασάζ, θεραπείες σώματος και προσώπου, κομμωτήριο και nails salon. Ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας για τον καθένα.

Limassol Marina_10.JPG

ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΦΟΣ; ΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ
Ως ο πιο συναρπαστικός superyacht προορισμός της Μεσογείου, η Μαρίνα Λεμεσού προσφέρει καινοτόμες και σύγχρονες υπηρεσίες και ανέσεις στους κατόχους θέσεων ελλιμενισμού, είτε χρησιμοποιούν την μαρίνα ως μόνιμο είτε ως προσωρινό προορισμό. Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της μαρίνας προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών αλλά και concierge για κάλυψη της κάθε ανάγκης ολόχρονα, ενώ οι κάτοχοι θέσεων ελλιμενισμού απολαμβάνουν διάφορα οφέλη όπως εκπτώσεις στα εστιατόρια και τις καφετέριες, στα καταστήματα και στο γυμναστήριο και το σπα. Ως μέλη της κοινότητας της Μαρίνας Λεμεσού, έχουν επίσης τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ως αποδέκτης του “5 Gold Anchor Platinum Award”, του “International Clean Marina” και του αξιοσημείωτου “Blue Flag Marina” για την περιβαλλοντική διαχείριση και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Μαρίνα Λεμεσού αποδεικνύει την αφοσίωσή της στην ποιοτική προσφορά υπηρεσιών και υποδομών στη βάση της περιβαλλοντικής προστασίας και των βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της. Συνεχίζει επίσης, να βελτιώνει την εμπειρία πελατών, αναβαθμίζοντας τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις και προσφερόμενες υπηρεσίες στους κατόχους θέσεων ελλιμενισμού και επισκέπτες, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Μαρίνα Λεμεσού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο+357 25 020 020.

Limassol Marina_7.JPG

NEW PARKING SYSTEM
Η Μαρίνα Λεμεσού, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και ακολουθώντας την περιβαλλοντική της συνείδηση, ετοιμάζεται να καταγράψει ακόμα μία καινοτομία στο portfolio της. Πιο συγκεκριμένα, το νέο σύστημα στους χώρους στάθμευσής της αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους επισκέπτες της, αφού θα έχουν τη δυνατότητα πληρωμής με το πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο χρήστης του χώρου στάθμευσης θα φτάνει στην μπάρα εξόδου με το αυτοκίνητο του κατά την αναχώριση, το σύστημα θα αναγνωρίζει τους αριθμούς εγγραφής προσφέροντας του τη δυνατότητα να πληρώσει με τη πιστωτική ή χρεωστική του κάρτα επί τόπου χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς τη χρήση μετρητών ή εισιτηρίων. Το πληρωτέο ποσό θα εμφανίζεται στην οθόνη εξόδου και η μπάρα θα ανοίγει μετά από λίγα δευτερόλεπτα με το χρήστη να λαμβάνει τη σχετική χρέωση στο κινητό του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο σύστημα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού.

Limassol Marina_5.JPG

ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ
Η Μαρίνα Λεμεσού είναι υποψήφια για το βραβείο Towergate’s Marina of the Year 2023. Με στόχο την ανάδειξη της αγαπημένης μαρίνας των κατόχων θέσεων ελλιμενισμού, τα αξιόλογα αυτά βραβεία του The Yacht Harbour Association (TYHA) θα αναγνωρίσουν την καλύτερη από τις πιο περίφημες Gold Anchor μαρίνες, όπως αυτές έχουν ψηφιστεί από τους κατόχους θέσεων ελλιμενισμού. Στα βραβεία «The Towergate’s Marina of the Year Awards» συμμετέχουν μόνο Gold Anchor μαρίνες που παρέχουν άρτιες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες τους. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Αυγούστου 2023 τα μεσάνυχτα, και οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να καταχωρήσουν την ψήφο τους για τη Μαρίνα Λεμεσού μέσω της ιστοσελίδας www.tyha.co.uk/marina-awards.

Peninsula Beach_2.jpg

DIVE INTO… PENINSULA BEACH
Πρόκειται για μία μικρή σχετικά παραλία σ τη Μαρίνα Λεμεσού, ήσυχη και ασφαλή για όλες τις ηλικίες. Η τεχνητή παραλία Peninsula, με τη χρυσή αμμουδιά, δημιουργήθηκε και αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο στο μεγαλοπρεπές έργο της Μαρίνας Λεμεσού. Τα νερά, που μετά από ελέγχους έχουν κριθεί εξαιρετικά για κολύμβηση, οι άνετοι χώροι φιλοξενίας και ο κοντινός χώρος σ τάθμευσης την καθιστούν βολική επιλογή για όλους και ιδίως για οικογένειες.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close