Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Απολαμβάνουμε Negroni σε 5 ψαγμένα μπαράκια της Λεμεσού

Η Σταύρια Κωνσταντίνου πήγε, ήπιε και σου προτείνει τα μέρη για να πας κι εσύ

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2023

Δροσιστικό, διαχρονικό και όσο πικρό χρειάζεται, το Negroni είναι ένα cocktail για ανθρώπους με γούστο. London dry Gin, γλυκό Vermouth και Campari αποτελούν τα συστατικά του. Σερβίρεται σε ποτήρι old fashioned με ένα μεγάλο παγάκι και με μια φλούδα ή φέτα πορτοκαλιού για γαρνιτούρα. Εμείς βγήκαμε, το δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε 5 μπαράκια στην καρδιά της Λεμεσού που αξίζει να το επιλέξεις.

Library bar
Το Library βγήκε και φέτος έξω, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πανέμορφη αυλή του που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μαγαζιού. Εδώ θα γευτείς μοναδικά cocktails (κλασικά και μη) κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό. Αν είσαι negroni lover, βρίσκεσαι στο σωστό μπαράκι. Το μυστικό λοιπόν για το τέλειο negroni, σύμφωνα με τον bartender του μαγαζιού, Alex, είναι ένα καλής ποιότητας γλυκό Vermouth το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να διατηρείται παγωμένο. Extra tip, το καλό ανακάτεμα μαζί με πάγο για 30 δευτερόλεπτα.
(96108877) Θέμιδος 1, 3036, Λεμεσός.

CINÉMA bar
Ίσως το πιο πολυσυζητημένο μαγαζί της Λεμεσού που κέρδισε τις εντυπώσεις από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, κατακτώντας φανατικούς επισκέπτες. Η μεγάλη οθόνη κινηματογράφου μαρτυρεί και την ιστορία του χώρου, αφού πρόκειται για ένα παλιό σινεμά. Εδώ τα vibes του μαγαζιού σε προσκαλούν να απολαύσεις εκλεκτά cocktails σε μια πανέμορφη υπαίθρια αυλή. Φυσικά υπάρχουν τα signature cocktails στο μενού, δε λείπουν όμως και οι old time classic επιλογές όπως το αναζωογονητικό Negroni. Η ποιότητα και το twist που συνοδεύει τη φήμη του θα ικανοποιήσουν απόλυτα τον ουρανίσκο σου. Μπαίνει σίγουρα στη λίστα με τα top 3 που έχεις δοκιμάσεις ποτέ. Σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Serntar 1, Λεμεσός.

Bar Louise
Κάπου στα παραδοσιακά σοκάκια της παλιάς πόλης ξεπροβάλλει ένα πετρόκτιστο κτίριο με μια ολάνθιστη αυλή. Τα βράδια μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο cocktail bar που προσφέρει προσεγμένα κλασικά cocktails, ενδιαφέροντα signature, καθώς και καλό κρασί από μια πλούσια κάβα υπό τους ήχους mainstream μουσικής. Μη διστάσεις να ζητήσεις negroni από τους experts στο bar
(70000810) Bar Louise, Αγκύρας 45, Λεμεσός.

Alley
Σ’ ένα από τα γραφικά δρομάκια στην καρδιά της Λεμεσού, πολύ κοντά στην πλατεία του ΤΕΠΑΚ, θα βρεις το Alley, ένα ατμοσφαιρικό μαγαζί που έχει γίνει ήδη αγαπημένο στέκι για τους Λεμεσιανούς. Στην αυλή του, οι καλοκαιρινές βραδιές αποκτούν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Τι καλύτερο από χαλαρές συναντήσεις με την παρέα, ενδιαφέρουσες συζητήσεις απολαμβάνοντας φυσικά εξαιρετικό negroni από τα χέρια του έμπειρου bartender.
(99402221) Τοσίτσα 2, Παλιά Λεμεσός.

Tria Poulakia Bar.jpg

3 Little Birds bar
Το μπαράκι που έγινε talk of the town σε παρέες και social media, γνωστό και ως ‘Τρία Πουλάκια’, αποτελεί την πιο φρέσκια άφιξη στην Αγίου Ανδρέου. Ξεχωρίζει για τα ψαγμένα cocktails που θα πιεις στο bar, στο πληθωρικό τραπέζι στο κέντρο του μαγαζιού ή στο δρόμο αν βγήκες για socializing. To negroni που δεσπόζει στο μενού, ταιριάζει άψογα με την όλη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι μουσικές επιλογές από blues και jazz, μέχρι funk και oldies.
(99271710) Ελλάδος 1, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close