Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο που θα σου χαρίσει αέρα ανανέωσης

Ο κομψός σχεδιασμός του θα σου δημιουργήσει μια αξέχαστη ατμόσφαιρα ηρεμίας

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2023

Πώς ονειρεύεσαι τις ιδανικές διακοπές; Εμείς κάπως έτσι… Άνεση, καλαισθησία, καλό φαγητό και χαλάρωση σε σουίτα πολυτελούς resort, με φόντο τη θάλασσα. Αυτό ίσως να σου ακούγεται σαν όνειρο, αλλά μπορεί να γίνει και η δική σου πραγματικότητα, αν επιλέξεις να κάνεις check-in σε ένα από τα νέα ξενοδοχεία του νησιού που δεν έχουν να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Ο λόγος για το Radisson Beach Resort Larnaca, το πρώτο Radisson Beach Resort στην Ευρώπη και τον νέο παραθαλάσσιο προορισμό για πολυτελείς διακοπές στην Κύπρο. Βρίσκεται κατά μήκος του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας και είναι η νέα άφιξη στην ακτογραμμή της τουριστικής περιοχής της Ορόκλινης.

DJI_0148.jpg

Άρχισε τη λειτουργία του πριν από μερικούς μήνες και αποτελεί το νέο διαμάντι του ομίλου εταιρειών Quality Group που πρωταγωνιστεί στον τομέα ανάπτυξης γης και branded ξενοδοχείων στη Λάρνακα, τα οποία κοσμούν την πόλη.

R6_L5214.jpg

Το θέρετρο διαθέτει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μοντέρνα διακόσμηση και ιδιωτικά μπαλκόνια με απρόσκοπτη θέα τη Μεσόγειο που κόβει την ανάσα. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνει κορυφαίες παροχές για κάθε περίσταση, όπως γυμναστήριο, πισίνα και ξεχωριστή πισίνα για τα παιδιά σε ένα ασφαλές παραθαλάσσιο περιβάλλον, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές.

IMG_3340 (1).jpg

Παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, πράσινες πρακτικές και ψηφιακές εφαρμογές, υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels. Συνδυάζει τον σύγχρονο κομψό σχεδιασμό και τα άριστα πρότυπα λειτουργίας ενός έξυπνου ξενοδοχείου, για μια ανεπανάληπτη luxury εμπειρία διακοπών σε ένα συναρπαστικό θέρετρο, δίπλα στο κύμα.

R6_L5099.jpg

Τα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου δημιουργούν εκλεκτές προτάσεις για μοναδικές στιγμές με άπλετη θέα τη θάλασσα. Η υψηλή αισθητική του Filini Bar & Restaurant απογειώνει τη γαστρονομική εμπειρία της ιταλικής κουζίνας με signature πιάτα από τον Michelin Star Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο στην υπαίθρια βεράντα του resort.

Στον εντυπωσιακό χώρο του all day Crown Restaurant οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν στις ευφάνταστές γευστικές επιλογές που προσφέρει όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωινό γεύμα μέχρι και το δείπνο, σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που αποπνέει η ενέργεια της θάλασσας.

Το Waves Beach Bar & Restaurant ανεβάζει τα καλοκαιρινά vibes με φρέσκα θαλασσινά πιάτα και άλλες γαστρονομικές επιλογές, δροσιστικά ποτά και cocktails, όπου κανείς μπορεί να τα απολαύσει με shisha by the sea!

R6_L5387.jpg

Οι υπερσύγχρονοι και κομψοί χώροι του ξενοδοχείου αποτελούν την ιδανική επιλογή για παραθαλάσσιες εκδηλώσεις, επιχειρηματικές συγκεντρώσεις, επαγγελματικά συνέδρια και συσκέψεις, εορταστικά δείπνα και εκδηλώσεις κοκτέιλ, με την εγγύηση και τη φιλοσοφία της Radisson Hotels για άριστη και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Η προνομιακή τοποθεσία του περιβάλλεται από γραφικές παραλίες με Γαλάζια Σημαία. Είναι το κατάλληλο μέρος για εξερεύνηση και άμεση πρόσβαση στην ιδιωτική παραλία για θαλάσσιες και αθλητικές δραστηριότητες, γεμάτες από αξέχαστες στιγμές στη θάλασσα και στις ηλιόλουστες παραλίες, όπως είναι η εμπειρία της γιόγκα υπό τους ήχους των κυμάτων.

R6_L5097.jpg

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο για άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο ή για μια συναρπαστική απόδραση στις δημοφιλείς παραλίες και στο κέντρο της Λάρνακας, με ξενάγηση στα αξιοθέατα, τα ιστορικά μνημεία, τα εμπορικά κέντρα και τους χώρους διασκέδασης της πόλης.

Ο όμιλος εταιρειών Quality Group έχει προχωρήσει σε νέες ξενοδοχειακές αναπτύξεις, με έμφαση στη Λάρνακα και με στόχο να συμβάλλει περαιτέρω στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Κύπρο, με συνεχή επένδυση στην ποιότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία.

(24 721110) Δεκέλεια 7041, Λάρνακα.
Website
Facebook
Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close