Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα εμβληματικό boutique hotel που ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του

Μια κορυφαία εμπειρία διακοπών

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2023

Σε απόσταση αναπνοής από το Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας, τα καφενεδάκια και μαγαζιά, σε περιμένει ένα πραγματικό στολίδι, που έχει μεταμορφωθεί σε ένα εξαιρετικό boutique hotel, το Hotel Indigo. Εδώ εκτός από τις ανέσεις και τις υπηρεσίες θα απολαύσεις αυθεντική φιλοξενία ενώ η προσιτή πολυτέλεια, η άνεση και η υψηλή αισθητική είναι τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου.

Το Hotel Indigo by InterContinental Hotels είναι το πρώτο Branded Boutique Hotel στην Κύπρο. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στη γραφική περιοχή του Αγίου Λαζάρου, σε κοντινή απόσταση από το Μεσαιωνικό Κάστρο και τα αξιοθέατα της πόλης, την παραλία των Φοινικούδων και την τουριστική περιοχή Μακένζυ.

PH2L2568.jpg

Είναι ένα φανταστικό έργο μοναδικής αρχιτεκτονικής με γραφικά χαρακτηριστικά από την κυπριακή παράδοση. H φιλοσοφία του αφομοιώνει τα στοιχεία της γειτονιάς, όπου η αυλή είναι ταυτόσημη με τη φιλοξενία της κυπριακής κουλτούρας.

Αποτελεί τον πρώτο προορισμό για τη Λάρνακα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών του Tripadvisor και του booking.com με βαθμολογία 9.2, καθώς προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον φιλοξενίας. Επίσης έχει διακριθεί από τον παγκόσμιο κολοσσό της Intercontinental Hotels Group στα Top 5 IHG Hotels της Ευρώπης για το έτος 2022.

PH2L0598.jpg

Διαθέτει 40 σύγχρονα κομψά και μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια, με έμφαση στη λεπτομέρεια και στην επίπλωση του χώρου. Η σύγχρονη αισθητική του περιλαμβάνει παραδοσιακά στοιχεία και χρώματα της Κύπρου, τα οποία συναντά κανείς μόνο στο Indigo Hotel.

Ο σχεδιασμός του ενσαρκώνει την ιστορία της γειτονιάς και εμπνέεται από τον πολιτισμό της περιοχής. Η τοποθεσία του επιλέγηκε για την πλούσια ιστορία της περιοχής του Αγίου Λαζάρου που αντικατοπτρίζει την τοπική κουλτούρα.

PH2L2568.jpg

Το ξενοδοχείο εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών, εστιάζοντας στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και εμπειριών που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του προορισμού.


Το Avli Αll Day Restaurant & Bar διαθέτει ένα πλούσιο μενού με άριστες επιλογές, για όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει καθιερωθεί για το περίφημο brunch που προσφέρει και για το ξεχωριστό μενού του, που είναι βασισμένο σε παραδοσιακές γεύσεις, μέσα σε μια ατμόσφαιρα που ξεχειλίζει από άρωμα καφέ και ευφάνταστες γεύσεις.

PHIL1337.jpg

Το Oinotelia Wine Bar προσελκύει λάτρεις των εκλεκτών κρασιών, αφού διαθέτει λίστα κρασιών με ετικέτες από διάφορες χώρες του κόσμου τα οποία συνοδεύονται από ευφάνταστα platters και εδέσματα.

PH2L2677 2-03.jpg

Το Kampana Pool Bar προσφέρεται για δροσερές βουτιές στην πισίνα και καλοκαιρινά cocktails στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για τη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε περίσταση.

Το Hotel Indigo Larnaca συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που αποτελούν την επιτομή του απόλυτου boutique hotel, παρέχοντας υψηλά πρότυπα υπηρεσιών, ανάλογα με τα υψηλά πρότυπα ανάπτυξης που έχει θέσει ο όμιλος εταιρειών Quality Group με τη δημιουργία του Hotel Indigo και άλλων branded ξενοδοχείων στη Λάρνακα.

(24 660700)Αδώνιδος 12-16, 6020, Λάρνακα.
Website
Facebook
Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close