Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών για ανέμελες διακοπές

Πολυτελής διαμονή σ' ένα ξενοδοχείο όπου όλα περιστρέφονται γύρω από την ανάγκη του επισκέπτη για χαλάρωση και αξέχαστες διακοπές

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2023

Σε ένα υπέροχο σημείο στη Λάρνακα, θα συναντήσεις τον επίγειο παράδεισο που σε υποδέχεται σ’ ένα σύμπαν πολυτέλειας και ηρεμίας. Εκεί, το περιβάλλον, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες και η υψηλή γαστρονομία προσφέρουν μια αληθινή εμπειρία διαμονής. Οι high aesthetic εγκαταστάσεις, το πλήθος των υπηρεσιών και δραστηριοτήτων είναι μόνο η εισαγωγή στο θέμα των διακοπών σου.

Αν ψάχνεις ένα ξενοδοχείο όπου η πολυτελής διαμονή συναντά την απλότητα και τη φιλοξενία, τότε πρέπει σίγουρα να βάλεις στη λίστα σου το 5* Radisson Blu.

HYPERLAPSE_0139.jpg


Το ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα, που στέκεται περήφανα ως το ψηλότερο κτίριο της πόλης, συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει το τοπίο της φιλοξενίας στην Κύπρο με την απαράμιλλη κομψότητα και τις εξαιρετικές ανέσεις του. Φωλιασμένο στην καρδιά της Λάρνακας, το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ένα αξιόλογο έργο και από τις κορυφαίες αναπτύξεις που έγιναν στην πόλη από τον όμιλο εταιρειών Quality Group, έχει γίνει συνώνυμο της φινέτσας, της καινοτομίας και των αξέχαστων εμπειριών.

DSC_8740.jpg

Από τη λειτουργία του το 2018, το ξενοδοχείο Radisson Blu έχει εδραιώσει τη θέση του ως το πρώτο επιχειρηματικό ξενοδοχείο στην Κύπρο, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο των απαιτητικών ταξιδιωτών όσο και των εταιρικών πελατών. Με την επιβλητική 16-όροφη δομή του, αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα έχει γίνει σύμβολο κύρους και πολυτέλειας στην περιοχή.

PHIL1493-HDR-Edit.jpg

Η δέσμευση του ξενοδοχείου να παρέχει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης αντικατοπτρίζεται στις υπερσύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων. Εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, αυτές οι αίθουσες προσφέρουν το τέλειο περιβάλλον για συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις και εκδηλώσεις οποιασδήποτε κλίμακας.

PHIL2469-HDR edited.jpg

Η πολυτέλεια δεν έχει όρια στο ξενοδοχείο Radisson Blu, όπου οι επισκέπτες υποδέχονται μια επιλογή από ευρύχωρα και πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Κάθε εξαιρετικά σχεδιασμένο δωμάτιο προσφέρει ένα καταφύγιο άνεσης, διαθέτοντας εκπληκτική θέα στην καταγάλανη Μεσόγειο.

PHIL5974.jpg

Οι ψυχαγωγικές προσφορές του ξενοδοχείου είναι εξίσου εντυπωσιακές. Στον πέμπτο όροφο, οι επισκέπτες καλούνται να αφεθούν στην απόλυτη χαλάρωση, με μια δροσερή πισίνα και το ζωντανό Aqua Blu Pool Bar. Για όσους αναζητούν μια εμπειρία αναζωογόνησης, το γυμναστήριο Blu Space περιμένει στον έκτο όροφο, μαζί με ένα υπερσύγχρονο σπα, σάουνα και ατμόλουτρο.

PHIL1601.jpg


Η γαστρονομική υπεροχή αποτελεί σήμα κατατεθέν του Radisson Blu Hotel Larnaca, με μια σειρά εξαιρετικών εστιατορίων που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο. Στο ισόγειο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του Docle Cafe ή να βυθιστούν στις απολαυστικές γεύσεις του βραβευμένου Marbre Fusion Grill. Για μια απαράμιλλη συγχώνευση περουβιανής και ιαπωνικής κουζίνας, το εστιατόριο MA Peruvian-Japanese προσφέρει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι. Στις γαστρονομικές προσφορές του ξενοδοχείου προστίθεται η τελευταία προσθήκη, το Vino Fine Wine Bar & Cellar, ένα καταφύγιο για τους λάτρεις του κρασιού που αναζητούν τις καλύτερες εσοδείες.

PHIL2424.jpg

Στον πέμπτο όροφο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ολοήμερη γευστική εμπειρία στο Harbor Blu, ένα εξαιρετικό εστιατόριο που παρουσιάζει ένα απολαυστικό μενού με διεθνείς γεύσεις. Επιπλέον, το Blu Lounge προσφέρει ένα κομψό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον για να χαλαρώσουν οι επισκέπτες με χειροποίητα κοκτέιλ και εκλεκτά αποστάγματα.

Καθώς ο ήλιος δύει πάνω από τη Λάρνακα, οι επισκέπτες καλούνται να απογειώσουν την εμπειρία τους στο Sky Bar, που βρίσκεται στον δέκατο έκτο όροφο. Αυτός ο εκλεπτυσμένος χώρος στον ψηλότερο όροφο του κτιρίου προσφέρει μια εκπληκτική πανοραμική θέα της πόλης, του λιμανιού και της Μεσογείου δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που είναι πραγματικά αξέχαστη.

PHIL2267-HDR.jpg

Το Radisson Blu Hotel Larnaca βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αριστείας, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το ξενοδοχείο αποτελεί κορυφαίο προορισμό στην κατάταξη του στο Tripadvisor για την πόλη της Λάρνακας, ενώ στο booking.com βαθμολογείται με 9+, γεγονός που επισφραγίζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων που παρέχει.

(24 505800) Ατλαντίδων 2, 6058, Λάρνακα.

Website
Facebook
Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close