Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο δίπλα στο κύμα, για πολυτελείς διακοπές

Η σταθερή αξία πάνω στο κύμα… αλλιώς!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2023

Οι πρώτες αποδράσεις της καλοκαιρινής σεζόν είναι γεγονός και μπορείς να τις ζήσεις σε κορυφαία ξενοδοχεία που θα σε κάνουν να αισθανθείς πως έχεις μεταφερθεί σε κάποιον μακρινό προορισμό. Γι΄αυτό και κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε ένα όμορφο μέρος, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι: θάλασσα και ένα δωμάτιο με μαγευτική θέα στο πέλαγος.

Κι εμείς έχουμε να σου προτείνουμε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο οποίο θα πάρεις καθαρό αέρα, θα απολαύσεις πολλές δραστηριότητες, και γυρίζοντας θα νιώθεις άλλος άνθρωπος.

Hotel View.jpg


Όλοι γνωρίζουμε το Mediterranean Beach Hotel, το πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Λεμεσού, το οποίο μπορεί να πει κανείς ότι ενσαρκώνει κάθε μας καλοκαιρινό (και όχι μόνο) όνειρο. Μάθε λοιπόν πως φέτος, μας ξανασυστήνεται, ελαφρώς αλλαγμένο για μια ακόμα εξαιρετική σεζόν.

Family Sea View
Family Pool View
Deluxe Sea View
Deluxe Inland View

Όλα τα δωμάτια, τα οποία έχουν μεταμορφωθεί μετά την πρόσφατη ανακαίνισή τους, απέκτησαν ένα νέο πρόσωπο και προσκαλούν τους επισκέπτες τους σε μια υπέροχη μεσογειακή εμπειρία που εκπέμπει πολυτέλεια. Η απέραντη πανοραμική θέα στη θάλασσα ξεχωρίζει!

Hotel Beach (1).jpg

Η talk of the town παραλία του ξενοδοχείου με την υπέροχη αμμουδιά της και τη γαλάζια σημαία της προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσεις τα καλοκαιρινά σου μπάνια κάτω από τον ήλιο, σε μια εντυπωσιακή αλλά ταυτόχρονα γνώριμη ατμόσφαιρα. Τα κρεβατάκια και οι ομπρέλες του ξενοδοχείου, σε περιμένουν, όπως πάντα, για τις ολοήμερες βόλτες σου.

Hotel Lobby (1).jpg

Το χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου που λατρεύουμε είναι ο all-day χαρακτήρας του, αφού οι βόλτες δεν τελειώνουν ποτέ με μια βουτιά στην παραλία.

Το ξενοδοχείο, με τα 4 διαφορετικά του εστιατόρια καλύπτει κάθε ουρανίσκο και απαίτηση, ανάλογα με το ύφος, τις γεύσεις και τον χαρακτήρα του. Από τον πλούσιο μπουφέ του εστιατορίου Céleste και το ευάερο Nautica Bistro μέχρι το κομψό Il Tinello με την αυθεντική του ιταλική κουζίνα, αλλά και το ανατρεπτικό Pan-Asian εστιατόριο Shumi, το ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, γεμάτη γεύσεις και αρώματα εκλεκτών πιάτων που ετοιμάζονται από τη βραβευμένη ομάδα σεφ του ξενοδοχείου.

Lagoon-Pool-Bar (1).jpg

Η διαμονή στο Mediterranean Beach Hotel είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα χαλαρωτικό καταφύγιο, μια ρομαντική απόδραση, αξέχαστες οικογενειακές διακοπές ή ένα μέρος για να χαλαρώσουν μετά από εξερεύνηση των θαυμάτων της γοητευτικής περιοχής που το περιβάλλει.

Με την υπέροχη τοποθεσία του, την πανέμορφη παραλία και τις υψηλές προδιαγραφές του, το Mediterranean Beach Hotel υπόσχεται μια αξέχαστη και πολύπλευρη εμπειρία για τους επισκέπτες του.

(2555 9999) Amathus Avenue, 3310, Λεμεσός.
Website
Facebook
Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close