Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις, για χαλάρωση και ηρεμία

Σκηνικό καλοκαιριού πολλών αστέρων

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2023

Όταν η λέξη «καλοκαιρινές διακοπές» αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, αυτό σημαίνει ότι έχουμε τον προορισμό και αναζητάμε τη διαμονή με τη μέγιστη πολυτέλεια. Αυτό που χαρακτηρίζει την πολυτελή διαμονή είναι: οι εγκαταστάσεις, η διακόσμηση, η εξυπηρέτηση, η άνεση και οι παροχές... Αν αυτά ψάχνεις, έχουμε κάτι δυνατό να προτείνουμε.

straphael_drone_0001.jpg


Όλοι γνωρίζουμε το πολυτελές και πεντάστερο St Raphael Resort που συγκαταλέγεται στα καλύτερα ξενοδοχεία της Λεμεσού. Xτισμένο σε μία από τις ίσως καλύτερες και διαπιστευμένες -με Γαλάζια Σημαία- παραλίες, στα περίχωρα της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, το St Raphael Resort υπόσχεται να κάνει τις πιο ειδυλλιακές διακοπές των ονείρων σου πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα resort με διακριτική πολυτέλεια και άνεση στους κοινόχρηστους χώρους, στα δωμάτια και τις σουίτες που σου προσφέρει ένα all-inclusive πακέτο, εξασφαλίζοντάς σου μια ξεκούραστη διαμονή μακριά από το σπίτι.

Από τα μεγάλα ατού του ξενοδοχείου είναι και τα 8 εντυπωσιακά εστιατόριά του, τα μενού των οποίων καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, με γεύσεις που θα "γαργαλίσουν" τον ουρανίσκο σου.

straphael_lifestyle_0001.JPG


Η κεντρική μονάδα του ξενοδοχείου διαθέτει 216 δωμάτια με εξαίσια διακόσμηση ιδανική για κάθε γούστο και ανάγκη, εξοπλισμένα με κάθε μικρή και μεγάλη πολυτέλεια που μπορεί να χρειάζεται (ή και να φανταστεί) ο φιλοξενούμενος, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους στη διακόσμηση και την αισθητική.

Η executive πτέρυγα αποτελείται από 56 δωμάτια με φωτεινή και μοντέρνα διακόσμηση που θα ενθουσιάσει και ξεχωριστά υπνοδωμάτια κατάλληλα για οικογένειες. Ακόμα, το ξενοδοχείο διαθέτει 7 διακεκριμένες σουίτες, 2 μοντέρνες και ευρύχωρες σουίτες Presidential με υπέροχη θέα στον κόλπο της Λεμεσού, 4 Admiral με ιδιωτικό μπαλκόνι και καταπληκτική θέα στη μαρίνα και το Founder’s Suite, πρόκειται για σουίτες που χαρακτηρίζουν την επιτομή της άνεσης και της πολυτέλειας.

straphael_lifestyle_0084.JPG


Για τις γαστρονομικές προτιμήσεις και απαιτήσεις των επισκεπτών, το θέρετρο προσφέρει μια ποικιλία από εστιατόρια και μπαρ ως μέρος της διαμονής των φιλοξενούμενων (All-Inclusive, Ημιδιατροφή ή Διαμονή με Πρωινό).

Η μέρα θα ξεκινήσει με"βασιλικό" πρωινό και θα συνεχίσεις με το μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ με ποικίλη διεθνή κουζίνα, στο Octagon Restaurant, διεθνείς θεματικές βραδιές στο Palladium Restaurant. Μπορείς να επιλέξεις να απολαύσεις Ασιατική κουζίνα στο Tower Golden Monkey Thai Restaurant. Street food σνακ και ψησταριές στο Splash Restaurant, Alakati Restaurant με παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα και Dolce Vita Italian που θα σου θυμίσει κάτι από... Ιταλία.

Στην παραλία, θα συναντήσεις το Vegan εστιατόριο που διαθέτει μια εκπληκτική ποικιλία από vegan προτάσεις. Φυσικά, το μοναδικό Sailor’s Rest είναι μια εξαιρετική επιλογή για φαγητό, ακριβώς στη μαρίνα, ιδανικό για χαλάρωση ή για μια εκλεπτυσμένη, a la carte εμπειρία.

straphael_drone_0057 - Copy.jpg


Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο μεγάλες πισίνες για δροσερές βουτιές και ένα pool bar. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως το Kid's Club παρέχει πλήρης παιδική ψυχαγωγία, με ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδραστικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά. Ο χώρος ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου προσφέρει μια πλήρη σειρά από παιχνίδια arcade, πινγκ πονγκ και τραπέζια μπιλιάρδου.

Στο βραβευμένο Serenity Spa κυριαρχεί η μεγάλη εσωτερική πισίνα, ενώ προτείνονται από τους ειδικούς συνεργάτες πολλές και διαφορετικές θεραπείες. Το σπα περιλαμβάνει ιδιωτική σάουνα και ατμόλουτρα, αίθουσες μασάζ, σολάριουμ και περιποιήσεις Rasul, αυτά είναι μόνο μερικά απ' όσα θα σου προσφέρει η εξειδικευμένη ομάδα του.

Το all day pass του St Raphael Resort & Marina είναι ένα ακόμα προτέρημα του ξενοδοχείου το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να χρησιμοποιήσει τα facilities του ξενοδοχείου και να απολαύσει όλα όσα έχει να προσφέρει σε ειδικές τιμές.

Ανακάλυψε την έννοια της αναζωογόνησης και της σαγηνευτικής ατμόσφαιρας στο χαλαρωτικό περιβάλλον του St Raphael Resort & Marina: το απόλυτο ξύπνημα.

(25 834200) Αμαθούντος 502, 4520, Πύργος, Λεμεσός.
Website
Facebook
Instagram

straphaellogo.png

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close