Θέατρο , News

«Δελησταύρου και Υιός» από την ΕΘΑΛ

Σε καλοκαιρινή περιοδεία

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2023

Η ΕΘΑΛ ετοιμάζεται να περιοδεύσει σε δήμους και κοινότητες με την παράσταση «Δελησταύρου και Υιός» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου.

O Aντώνης Δελησταύρου, έχοντας βαρεθεί τη μοναξιά στην ηλικία που βρίσκεται, αφού για χρόνια είναι χήρος και αφοσιωμένος αποκλειστικά στην δουλειά του και στην ανατροφή του γιου του Γιώργου, αποφασίζει πως θέλει να έχει μια συντροφιά. Έτσι, του αναθέτει τη διεύθυνση του εργοστασίου του ώστε να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις και να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Με τις ευλογίες του γιου του είναι έτοιμος να ζήσει ντόλτσε βίτα και να αναζητήσει την υποψήφια σύντροφο. Η πρώτη του προσπάθεια μια νεαρή και φρεσκοχωρισμένη κοπέλα, η Ρένα. Τα σχέδιά του ανατρέπονται όμως, όταν μαθαίνει πως τη Ρένα έβαλε στο μάτι και ο Γιώργος. Ακολούθως, βρίσκει την ελπίδα για συντροφιά στη φίλη της, τη Μπίλλυ. Όμως η γκαντεμιά συνεχίζεται, παθαίνει ακριβώς το ίδιο. Πάλι τον προλαβαίνει ο γιος του κι, ενώ με τις νεαρές το πράγμα φαίνεται να μην τον θέλει, δοκιμάζει την τύχη του με κάποια πιο κοντά στην ηλικία του, την Αμαλία (τη θεία της Μπίλυ) χήρα, η οποία ζει κι αυτή μόνη της για πάρα πολύ καιρό.
Ήταν όμως τελικά η ηλικία το πρόβλημα του Αντώνη να βρει σύντροφο;

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Μαρίνα Βρόντη
Σκηνικά/κοστούμια: Γιώργος Γιάννου
Μουσική σύνθεση: Γιώργος Ανδρέου
Χορογραφίες: Χλόη Μελίδου
Σχεδιασμός φωτισμών: Χρίστος Γωγάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Θεοδώρα Βήχα

Επί σκηνής: Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Μιχάλης Μουστάκας, Μαρίνα Βρόντη, Χρήστος Γρηγοριάδης, Χριστίνα Κυριάκου, Μαρίλια Χαριδήμου, Ανδρέας Μακρής, Μιχάλης Χρίστου, Ελένη Αναστασίου

Φωτογραφίες: Γιώργος Χαραλάμπους
Graphic Design: Άρτεμις Βραχίμη

delis.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close