Μουσική , Music News

Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο πιο φιλόξενο «Σπίτι»…

στο πρώτο Ronald McDonald House® της Κύπρου!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2023

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων στη δισκογραφία και τις τρεις επετειακές συναυλίες της σε Ελλάδα και Κύπρο, επισκέφθηκε την Παρασκευή 02 Ιουνίου, τον πρώτο ξενώνα Ronald McDonald House στη Λευκωσία.

Η κα Γεωργία Μιχαήλ, Organizational Leader του Ronald McDonald House Charities® Κύπρου, και πλήθος εθελοντών υποδέχθηκαν τη δημοφιλή ερμηνεύτρια στο ζεστό «Σπίτι», όπου την ξενάγησαν στους φιλόξενους χώρους του. Τόσο η ίδια όσο και η συνοδεία της εντυπωσιάστηκαν από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και το φιλικό περιβάλλον, ενώ είχαν και την ευκαιρία να συνομιλήσουν με οικογένειες που βρίσκονταν εκεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Παρόντες στην ξενάγηση ήταν Εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φίλοι του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος.

KGZ_2094.JPG

Ο ερχομός της Άννας Βίσσης στην Κύπρο δεν προέκυψε έτσι απλά. Γιορτάζει την επιτυχημένη πορεία της μαζί με όλο τον κόσμο που την ανέδειξε στην κορυφή της ελληνικής δισκογραφίας. Στο ίδιο παλμό κινείται και η μεγάλη συναυλία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ευρώπης, στη Λάρνακα. Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν και στο πλαίσιό της θα διενεργηθεί έρανος για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Ronald McDonald House Charities Κύπρου.

Όπως ανέφερε και η ίδια κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, είναι πανέτοιμη να ανέβει στη μουσική σκηνή για να τραγουδήσει με όλη την ψυχή της… για κάθε συνάνθρωπό της που περνάει δύσκολες στιγμές. Κι επειδή κάθε εισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη ενθαρρύνει και προσκαλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί σε αυτή την ξεχωριστή συναυλία! Στόχος, να στηρίξουν όλοι μαζί το αξιόλογο έργο του RMHC Κύπρου, το οποίο φροντίζει να κρατάει τις οικογένειες μαζί…

KGZ_2544_1.JPG

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Ronald McDonald House βρίσκεται κοντά στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, στη Λευκωσία, και πρόκειται για το δεύτερο έργο του Ronald McDonald House Charities Κύπρου, μετά τη δημιουργία κλινικής για παιδιά με καρδιακές παθήσεις στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία.

Ronald McDonald House Charities® (RMHC®):
Είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών. Διαχρονικός υποστηρικτής και ιδρυτικός εταίρος του είναι τα εστιατόρια McDonald’s™.

Ronald McDonald House Charities Κύπρου:
Ακολουθώντας την ίδια γραμμή, το 2014 ιδρύθηκε στην Κύπρο το Ronald McDonald House Charities Κύπρου με έδρα του τη Λευκωσία και κύριο χορηγό του τα εστιατόρια McDonald’s Κύπρου! Το όραμά του είναι να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθειά του, που αφορά στη βελτίωση της ζωής των οικογενειών με παιδιά που έχουν νοσήσει, προσφέροντάς τους στήριξη όπου και όταν χρειαστεί.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες, παρέχοντας δωρεάν διαμονή στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του. Συμπάσχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εξασφαλίζει ζωτικούς πόρους και φροντίζει ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

του Ronald McDonald House Charities Κύπρου www.rmhc.org.cy

KGZ_2559.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close