Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2023
Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δημοφιλή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου για την Κυριακή του Κατακλυσμού στον Πρωταρά, με θέα τη διάσημη παραλία Fig Tree Bay.
Η δωρεάν συναυλία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο δημοτική πλατεία εκδηλώσεων Fig Tree Bay, όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κύπρου επισκέφθηκαν τον Πρωταρά για να απολαύσουν την ξεχωριστή μουσική παράσταση που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης καλωσόρισε τους επισκέπτες στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνεται επ’ ευκαιρίας του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί το προσωπικό του Δήμου Παραλιμνίου.

Τη συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ο Υφυπουργός Τουρισμού, ο Γενικός Εισαγγελέας, Βουλευτές, οι Δήμαρχοι Αγλαντζιάς και Λευκονοίκου, οι Κοινοτάρχες Φρενάρους και Αχερίτου, Διευθυντές Υπουργείων και Κυβερνητικών Τμημάτων, Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι προσκεκλημένοι.
Σχετικά
«Ανάσα» από τα 40αρια με πτώση θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτές είναι οι πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου για το 2026
Πώς είναι η ζωή και η καθημερινότητα στις πιο βιώσιμες πόλεις του πλανήτη μας μέσα από τα μάτια και τα αυτιά των ίδιων τους των κατοίκων
Σταματούν και σήμερα το delivery και οι υπαίθριες εργασίες λόγω καύσωνα
Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Καμίνι η Κύπρος με τον υδράργυρο στους 44°C -Σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Σε ισχύ τίθεται σήμερα πορτοκαλί προειδοποίηση του Τμήματος Μετεωρολογία από τις 12:00μμ μέχρι τις 17:00μμ το απόγευμα.
Πού να ταξιδέψετε τον Αύγουστο – Οι 6 επιλογές του National Geographic
Έξι ταξιδιωτικές εμπειρίες για τον Αύγουστο για παραλίες, σέρφινγκ, σκι και μοναδικά υπαίθρια φεστιβάλ προτείνει το National Geographic
Μουσική, διαχρονικός σχεδιασμός και υψηλές επιδόσεις συναντήθηκαν στο Minthis Music Festival 2026
Ένα φεστιβάλ, πέντε ξεχωριστές βραδιές, δύο brands με κοινές αξίες, πολλές αξέχαστες εμπειρίες
Το ελληνικό νησί που εξυμνεί το Lonely Planet
«Φυσική ομορφιά και πολιτισμός, χωρίς υπερτουρισμό»
Σταματά το delivery λόγω καύσωνα – Ποιες ώρες και τι επιτρέπεται
Υποχρεωτική παύση του delivery με δίκυκλα, ποδήλατα και πατίνια ισχύει σήμερα από τις 12:00 έως τις 16:00 σε όλη την Κύπρο
Πέθανε η Μαίρη Λίντα σε ηλικία 91 ετών
Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Μαίρη Λίντα έμενε στο Γηροκομείο Αθηνών και την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο Σπύρος Σίγουρος με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram