Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το Elysium, ένα από τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης

Μία ακόμη σημαντική διεθνή διάκριση

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2023

Με μεγάλη υπερηφάνεια βλέπουμε το ξενοδοχείο Elysium, να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 25 καλύτερων ξενοδοχείων της Ευρώπης για το έτος 2023, σύμφωνα με τα βραβεία Travellers' Choice “Best of the Best” της TripAdvisor, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και υπηρεσιών που παρέχει.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη ταξιδιωτική πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι το Elysium τοποθετείται στην ιδιαίτερα τιμητική 19η θέση, προσθέτοντας μία ακόμη σημαντική διεθνή διάκριση στην πλούσια συλλογή του.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως τα βραβεία Travellers' Choice “Best of the Best” είναι η υψηλότερη τιμή που μπορεί να απονείμει η ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor. Αυτά τα ετήσια βραβεία, τα οποία είναι τα μόνα βραβεία του ταξιδιωτικού κλάδου που βασίζονται σε εκατομμύρια κριτικές και γνώμες από ταξιδιώτες σε όλον τον κόσμο, αντανακλούν «τα καλύτερα των καλυτέρων», όσον αφορά την εξυπηρέτηση, την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Ο γενικός διευθυντής του Elysium κ. Χρίστος Παπαμιλτιάδους, εξέφρασε με μεγάλη ικανοποίηση ότι αυτή η επιτυχία του Elysium είναι το αποτέλεσμα της επίμονης προσπάθειας του προσωπικού και της διεύθυνσης του ξενοδοχείου για τελειότητα στην εξυπηρέτηση και στην προσφορά γνήσιας φιλοξενίας και εμπειριών.

Εκφράζει ευγνωμοσύνη που οι πελάτες τους εκτιμούν αυτές τις προσπάθειες και ανταποδίδουν με τα θετικά σχόλια και τις κριτικές τους και επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Διεύθυνσης και του προσωπικού, ότι θα συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια και στο μέλλον, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των πελατών τους.

Info: Elysium | οδός Βασιλίσσης Βερενίκης 6, Πάφος | Τηλ: 2684 4444 | Elysium-hotel.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close