Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

10+1 beach bars σε Πρωταρά και Αγία Νάπα για το weekend

Πάμε στα παραθαλάσσια μπαράκια του Πρωταρά για ανέμελες βουτιές και κοκτέιλ δίπλα στο κύμα

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2023

Αυτό το σαββατοκύριακο πάμε Πρωταρά και προγραμματίζουμε τη μέρα μας πλάι στη θάλασσα σε κάποια παραλία. Κλείνουμε ραντεβού στα καλύτερα beach bars του Πρωταρά, της Αγίας Νάπας και της Σωτήρας και εκεί απολαμβάνουμε από νωρίς το πρωί παγωμένο καφέ, φαγητό το μεσημέρι και μαγευόμαστε από το μούχρωμα μέχρι αργά το απόγευμα. Μάλιστα σε κάποια από αυτά θα βρεθούμε εκεί και το βράδυ για κοκτέιλ, δυνατή μουσική ή κάποια συναυλία.

thumbnail_IMG_2308.jpg

Pagida Seaside
Ένα υπέροχο beach bar με ένα εντυπωσιακό σκηνικό και πολλές παροχές έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια στην περίφημη Αγία Θέκλα στη Σωτήρα και σε περιμένει. Ο λόγος για το Pagida Seaside το οποίο επέστρεψε φέτος στην παραλία Ποσειδώνας φανερά ανανεωμένο και αναβαθμισμένο προκειμένου να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στην παραλία. Μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά σε συνδυασμό με υψηλής αισθητικής υπηρεσίες και μποέμικη διάθεση δημιουργούν τον πιο απίθανο προορισμό του φετινού προορισμού. Εδώ θα πας από το πρωί, για καφέ και brunch, άραγμα στις υπέροχες καμπάνες, στις άνετες μαξιλάρες αλλά και χαλάρωση στους άνετους καναπέδες του! Και όχι μόνο... μίας και υπέροχα signature cocktails, φανταστικά snacks, νόστιμα πιάτα, shisha και lounge μουσική θα ταξιδέψουν το σώμα και το μυαλό σου σε εξωτικούς προορισμούς... χαρίζοντάς σου στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης! Πιο συγκεκριμένα, στο μενού του, θα βρεις προσεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, με επιλογές που θα σε χορτάσουν και θα σε ικανοποιήσουν! 
(97796897) Παραλία Ποσειδώνας, Αγία Θέκλα. 
Facebook: Pagida Seaside
Instagram: pagida_seaside


GUS_7690.jpg

Kohili Beach Bar
Το Kohili Beach Bar, το υπέροχο all day beach bar θα το βρεις στην παραλία της ΜΜΑΔ στον Κάππαρη, μία παραλία, που αποτελεί την πιο γνωστή εναλλακτική "λύση" για όσους προτιμούν ιδιωτικότητα και μία ήσυχη απόδραση μακριά από την κοσμοσυρροή. Στεγάζεται σ' έναν χώρο εξωτικό, με boho αισθητική, χαλαρωτικό και απόλυτα οικείο... που σου δίνει την αίσθηση ότι αιωρείσαι πάνω από τη θάλασσα. Εδώ αντιλαμβάνεσαι εξ αρχής πως θα ζήσεις μία διαφορετική εμπειρία, με στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με θέα τη θάλασσα αλλά ταυτόχρονα και στιγμές γεμάτες διασκέδαση, μίας και σε περιμένουν "δυνατά" live. Δοκίμασε να πας από νωρίς το πρωί, για να απολαύσεις μπάνιο και ήλιο, όσο πίνεις καφέ ή αναζωογονητικούς χυμούς. Όσο προχωράει η μέρα, και η όρεξη ανοίγει από τις βουτιές, σειρά έχει το μενού του Kohili, όπου βρίσκεις από επιλογές για breakfast και brunch, κολαφτιαγμένα πιάτα για μεσημεριανό αλλά και βραδινό, καθώς επίσης και εξαιρετικά σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας καθώς επίσης και γλυκά. Ακόμα και απόλυτο δροσιστικό μαχαλεπί με παγωτό! Στα πολύ θετικά βάλε και τη δυνατότητα να απολαύσεις ναργιλέ, σε όποια γεύση επιθυμείς! Περίοπτη θέση στον χώρο, έχει και το μπαρ, που ετοιμάζει δροσερά cocktails για να συνοδεύσεις το γεύμα σου ή να τα απολαύσεις μόνα τους, όσο ο ήχος της θάλασσας αλλά και της μουσικής σε παρασύρει. Όσο για τη μουσική, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώνει live μουσικές βραδιές (σε τακτά χρονικά διαστήματα, 3-4 φορές τη βδομάδα), ενώ τις Κυριακές τα απογεύματα φιλοξενεί DJ ή ακόμα και live μουσική!
(97 969699) Παραλία ΜΜΑΔ, Κάππαρης, Παραλίμνι. Ωράριο λειτουργίας: 07.30-01.00 (all day).
E-mail: kohilibeachbar17@gmail.com
Instagram: kohili_beach_bar
Facebook: Kohili Beach Bar

serena--d.jpg

Serena Beach Bar
Το Serena Beach Bar σε καλωσορίζει και φέτος σε έναν παραμυθένιο κήπο. Τα φυτά, το πράσινο, η tropical ατμόσφαιρα γενικά είναι το πρώτο που σε κερδίζει μέχρι να συνειδητοποιήσεις πως αυτός ο χώρος είναι τόσο ζεστός και οικείος, όσο ο κήπος καλών φίλων που σε καλούν σπίτι τους. Ένα μέρος που συνδυάζει ξαπλώστρες, καλό φαγητό και διασκέδαση! Κι εδώ φέτος η φιλοξενία έχει τις δικές της εκπλήξεις, αφού φέτος στην κουζίνα του Serena μετακόμισε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πρωτεύουσας, το Olio. Πιο συγκεκριμένα ο σεφ και η ομάδα του Olio για τους επόμενους 3 καλοκαιρινούς μήνες θα βρίσκονται στον Πρωταρά, σερβίροντας εκεί καλοφτιαγμένες μεσογειακές γεύσεις μέσα από ένα νέο μενού που δημιουργήθηκε ειδικά για τη σεζόν, προκειμένου να σου χαρίσει ένα μοναδικό dining experience. Ανάμεσα στα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι η αστακογαριδομακαρονάδα, οι λατρεμένοι κολοκυθοκεφτέδες και το tuna tartare με χειροποίητα brioche. Το φαγητό σου θα συνοδεύσεις με signature cocktails, όπως το Serena Watermelon, το Rose Mule και το Greek Passion. Επιπλέον σημείωσε ότι το μαγαζί, πέρα από καλό φαγητό και χαλάρωση, θα προσφέρει και διασκέδαση μίας και καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα φιλοξενεί special DJ sets αλλά και live events!
(23833000) Βρυσσουδίων 115, Πρωταράς.

isola2.jpg

Isola Beach Bar at Nissi Beach
Σε μια από τις ωραιότερες και πιο γραφικές παραλίες της Αγίας Νάπας και με τη θάλασσα να το αγκαλιάζει, το Isola Beach Bar του ξενοδοχείου Nissi Beach, αποτελεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς παραλιακούς all day χώρους, κι έναν αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. Η χρυσή, λεπτή άμμος, η πέτρα, η εντυπωσιακή βλάστηση και οι μοντέρνες ξαπλώστρες, τοποθετημένες μία ανάσα από το κύμα, σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν ένα παραδεισένιο σκηνικό για καλοκαιρινές αποδράσεις. Σε αυτό το κομψό beach bar, θα χαλαρώσεις στις παρεΐστικες γωνιές του και θα απολαύσεις γαστρονομικές εμπειρίες αγναντεύοντας το infinity blue. Το βράδυ ωστόσο, η εμπειρία στο Isola Beach Bar είναι μοναδική! Κάτω από τον έναστρο ουρανό θα χαλαρώσεις και θα γευτείς υπέροχα πιάτα, συνοδευμένα από την επιλογή κρασιών ή εκλεκτών cocktails. Η βραδινή ρομαντική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τη μουσική δημιουργούν ένα απολαυστικό περιβάλλον.
(99273056) Nissi Beach, 5330 Αγία Νάπα.
Κλείσε τραπέζι, εδώ.
Website: https://www.isolabeachbar.com/
Facebook: Ιsola beach bar
Instagram: Isola Beach bar

riva.jpg

Riva Beachouse
Προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα σκηνικό που αποπνέει ξεχωριστή μεσογειακή ατμόσφαιρα, το Riva Beachouse αποτελεί την πιο πρόσφατη ιδέα του AMARO Hospitality Group σε συνεργασία με τη Μαρίνα Αγίας Νάπας και τον φημισμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση. Το εντυπωσιακό all-day beachouse Riva Beachouse, βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας, και έγινε γρήγορα καλοκαιρινός προορισμός για ντόπιους και όχι μόνο. Εδώ θα δροσιστείς σε μια πισίνα που ποντάρει στην μίνιμαλ αισθητική και στις γίηνες αποχρώσεις, πάντα με θέα το απέραντο γαλάζιο αφού διαθέτει άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία. Το Riva Beachouse είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας.
(23 250025) Μαρίνα Αγίας Νάπας, Αγίας Θέκλας 52, 5330 Αγία Νάπα.

kaliva.jpg

Kaliva on the Beach
Η Kaliva, κάθε καλοκαίρι, παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις ντόπιων αλλά ξένων, αφού κατάφερε να κλέψει την παράσταση προσφέροντας μια μοναδική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία. Γουστόζικα και πολυτελή κρεβατάκια, υπέροχη ατμόσφαιρα και μοναδικές γαστρονομικές επιλογές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, καθώς προσφέρεται για breakfast, καφέ, μεσημεριανό, ένα αλαφρύ σνακ, ονειρικά κοκτέιλ ή ένα εύγευστο δείπνο με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα. Αίσθηση κάνουν τα πάρτι που διοργανώνονται στο μπαρ με ξέφρενη μουσική, φευγάτη διάθεση και ανεβασμένους ρυθμούς.
(70004535) Παραλία Πανταχού, Λιμανάκι Αγίας Νάπας.

vala.jpg

Vala Beach Club
To Vala beach club, που βρίσκεται στην αμμώδη παραλία "Vala", µπροστά από το πεντάστερο Adams Beach Hotel, έκανε την εμφάνισή του το περσινό καλοκαίρι. Ένα στιλάτο summer περιβάλλον, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει κερδίσει το κοινό της περιοχής! Πρόκειται για ένα all-day concept, το οποίο ακουμπάει στο κύµα, μίας και βρίσκεται µόλις µερικά µέτρα μακριά από τη θάλασσα και την αµµώδη παράλια του κόλπου «Vala». Στο εσωτερικό του κυριαρχεί παντού το ξύλο και η χαλαρή, casual πολυτέλεια, ενώ το εξωτικό σκηνικό που στήθηκε στο εξωτερικό με τις ψάθινες ομπρέλες και τους φοίνικες τριγύρω, σε ταξιδεύουν σε τροπικούς προορισμούς! Στο μενού του θα βρεις επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας, καθώς και εξαιρετικά θαλασσινά. Τα απογεύματα παίζει χαλαρωτική μουσική, ενώ τα βράδια μεταμορφώνεται στο απόλυτο beach lounge bar. Στα συν βάλε τα κοκτέιλ αλλά και το ναργιλέ.
(23840000) Adams Beach Hotel, Λεωφ. Νissi 87, 5330 Αγία Νάπα.

lasmari.jpg

Lasmari Beach
Δημοφιλής all day προορισμός στην Αγία Νάπα, και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Λάντα, η οποία φημίζεται για το παραδεισένιο σκηνικό με τη χρύση αμμουδιά και το κρυστάλλινο νερό Ξεχωρίζει για την εκλεπτυσμένη του αύρα και την ντιζαϊνάτη διακόσμηση του, αλλά και για το ωραίο μενού του, που σου προτείνει από καφέ, ψαγμένα κοκτέιλ και ποτά, κυρίως πιάτα αλλά και πλούσια επιδόρπια. Πρόκειται για ένα χώρο προσεκτικά διαμορφωμένο, ώστε να προσφέρει στο κοινό μια υψηλής ποιότητας εμπειρία απόλαυσης, ο οποίος τα σαββατοκύριακα φιλοξενεί DJs που ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη.
(99 220787) Λεωφορος Νησί 99, Landa Beach, Αγία Νάπα.

kalifi.jpg

Kaliφi
Ένα μαγαζάκι, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την πρώτη κιόλα ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του, σε περιμένει και φέτος για να σε περιποιηθεί με την ίδια φροντίδα. Ανοίγει από νωρίς το πρωί και σερβίρει πολύ καλό καφέ, σνακ και τσιμπήματα. Το μεσημεράκι μπορείς να επιλέξεις από φρέσκες σαλάτες, σάντουιτς, burger, sushi, μύδια, κάποια είδη σχάρας μέχρι και ουζομεζέ για τα δύο άτομα. Δοκίμασε όμως και τα κοκτέιλ του. Αξίζει να μείνεις μέχρι τη δύση του ήλιου για να απολαύσεις το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, αλλά και να το επισκεφθείς το weekend οπότε φιλοξενεί καλλιτέχνες και events!
(99829095) Ποσειδώνος 12. Δ-Κ 09.00-22.00.

siko.jpg

Siko Seaside
Θα το βρεις σε μία ονειρική τοποθεσία του Πρωταρά, που δεν είναι άλλη από τη μαγευτική και πολυφημισμένη παραλία του Fig Tree Bay. Ένας προσεγμένος χώρος που εκπέμπει φρεσκάδα, δροσιά και στυλ σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Κάνε βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας και μετά κάθισε σε ένα από τα αναπαυτικά σαλονάκια του all day bar. Κι επειδή μετά τις βουτιές, η όρεξη ανοίγει, βρες από το πλούσιο μενού του την επιλογή που σου ταιριάζει ανάμεσα σε σνακ, σαλάτες, μακαρονάδες, burger, καθώς και πιο εξεζητημένα πιάτα. Συνδύασε το γεύμα σου με ένα από τα signature cocktails που θα σου φτιάξει ο έμπειρος bartender του μαγαζιού. Ιδανικά θα είσαι αρακτός μέχρι αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τον έναστρο ουρανό με την παρέα.
(97715168) Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς.

paradisos.jpg

Paradisos Beach Venue
Πρόκειται για ένα μικρό παράδεισο στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας που έχει προορίζεται για να σου προσφέρει μια μοναδική, απόλυτα χαλαρωτική, καλοκαιρινή εμπειρία από το πρωί στην παραλία μέχρι το βραδάκι στο μπαρ. Τα δροσιστικά ροφήματα, τα νόστιμα σνακ, οι πιατέλες με τα φρούτα ή sushi, τα ιδιαίτερα κοκτέιλ και οι εξαιρετικές επιλογές των DJ συμπληρώνουν το παζλ μιας τυπικής καλοκαιρινής μέρας εδώ. Επίσης μπορείς να απολαύσεις το sushi σου και στο Ukijo Sushi Bar μαζί με ναργιλέ.
(99470130) Αγία Νάπα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close