Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Cyprus Airways σού δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις δωρεάν αυτό το καλοκαίρι

Παρατείνεται ο μεγάλος διαγωνισμός

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2023

Ποιος δεν αγαπά τα ταξίδια; Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε πως φέτος το καλοκαίρι έχεις ακόμα την ευκαιρία να πετάξεις δωρεάν;

Παραλίες με χρυσές αμμουδιές, κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού και καταγάλανα νερά, πόλεις γεμάτες ιστορία και θεάματα που σε καλούν να τις ανακαλύψεις, παραθαλάσσια θέρετρα και μεγαλουπόλεις για ψώνια, η Cyprus Airways σε ταξιδεύει στους πιο μαγευτικούς προορισμούς του κόσμου.

cyprusairwayss2.jpg

Είτε θέλεις να αποδράσεις το καλοκαίρι, ή να επιστρέψεις Κύπρο, έχεις ένα ακόμα μήνα να διαλέξεις προορισμό και ίσως ταξιδέψεις δωρεάν αφού οι μεγάλες κληρώσεις Cashback του Μαϊου, πήρε παράταση για έναν ακόμα μήνα!

Τα πράγματα είναι απλά. Για όλο τον Ιούνιο, μπαίνεις στην ιστοσελίδα της Cyprus Airways και επιλέγεις τον προορισμό που λαχταράς. και πού ξέρεις; Ίσως είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα πετάξουν δωρεάν, αρκεί να κάνεις κράτηση μέσα στον Ιούνιο, για έως 9 επιβάτες.

cyprusairwayss3.jpg

Δεν έχει σημασία από πού κλείνεις εισιτήριο, ούτε ο προορισμός, αρκεί να συμπληρώσεις το booking number και τα στοιχεία σου στο www.cyprusairways.com/home/cashbackform.

Κάθε εβδομάδα, 10 τυχεροί θα παίρνουν πίσω το 100% του ποσού της κράτησής τους!

Το καλοκαίρι είναι ταυτισμένο με τα ταξίδια, είτε αποζητάς έναν προορισμό να αποφορτίσεις μόνος ή με φίλους, να δημιουργήσεις νέες, όμορφες αναμνήσεις με την οικογένεια, ή βρίσκεσαι στο εξωτερικό και θέλεις να έρθεις πίσω στο σπίτι.

Μπες στο Cashback Raffle και κάνε το πιο ξέγνοιαστο ταξίδι του καλοκαιριού σου.

cyprusairwayss4.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close