Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα κυπριακό ξενοδοχείο στη λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου

Για ακόμα μία φορά, βρίσκεται στην κορυφή!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2023

Την ανώτατη διεθνή διάκριση TripAdvisor Travelers Choice «Best of the Best» για το 2023 απέσπασε, το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια χρονιά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και φιλοξενίας που παρέχει.

Συγκεκριμένα, το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο ανακοίνωσε ότι το Four Seasons συγκαταλέγεται στο 1% των κορυφαίων ξενοδοχείων παγκοσμίως και τοποθετείται στην ιδιαίτερα τιμητική 17η θέση ανάμεσα στα Κορυφαία Ξενοδοχεία της Ευρώπης και στη 18η θέση στην κατηγορία των Πολυτελών Ευρωπαϊκών Ξενοδοχείων.

Ο Commercial Director του Four Seasons κ. Νίκος Αρίστου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τη σημαντική αυτή διάκριση, η οποία όπως είπε, αποτελεί μεγάλη τιμή για τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι το Four Seasons θα συνεχίσει να παρέχει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Η κατάταξη του Four Seasons ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο, υπέδειξε ο κ. Αρίστου, αντικατοπτρίζει τις συνεχείς προσπάθειές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το ξενοδοχείο, οι ίδιοι οι πελάτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο “Best of the Best Travelers' Choice” αποτελεί την υψηλότερη διάκριση που απονέμει το TripAdvisor. Πρόκειται για τα μοναδικά βραβεία της τουριστικής βιομηχανίας, βασισμένα σε εκατομμύρια κριτικές και απόψεις ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιλέγουν τα «Best of the Best» για την εξυπηρέτηση, την ποιότητα και την προσωπική τους ικανοποίηση.

Info: Four Seasons Hotel | Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός | Τηλ: 25 858 000 | www.fourseasons.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close