Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

H επανάσταση στον ποιοτικό έλεγχο κατασκευαστικής ανάπτυξης

Η καινοτόμος προσέγγιση της TANAS Development

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2023

Με μια τολμηρή κίνηση για να θέσει νέα πρότυπα στον τομέα της κατασκευής στην Κύπρο, η TANAS Development έχει εισάγει έναν καινοτόμο έλεγχο ποιότητας για το επερχόμενο έργο της, TANAS One. Συνδυάζοντας τρεις ανεξάρτητους φορείς ελέγχου ποιότητας, διαφάνεια μέσω προσεκτικής τεκμηρίωσης και την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας, η εταιρεία στοχεύει να ενσαρκώσει το πνεύμα της γερμανικής αριστείας.

Για την TANAS Development , ο έλεγχος ποιότητας είναι μια τριπλή συνεργασία. Κάθε φάση της κατασκευής υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο από έναν αρχιτέκτονα, τους αναδόχους και έναν έμπειρο επαγγελματεία κατασκευών. Αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια ελέγχεται από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες, ελαχιστοποιώντας τα σφάλματα και μεγιστοποιώντας την ποιότητα του έργου.

Επιπλέον, η TANAS έχει επαναστατήσει τη διαφάνεια στην κατασκευή. Με την τεκμηρίωση των πιο κρίσιμων και ευάλωτων σταδίων της κατασκευής, η TANAS διασφαλίζει ότι πιθανά λάθη αναγνωρίζονται και αντιμετωπίζονται άμεσα. Αυτή η στρατηγική παρέχει στους πελάτες την ασφάλεια ότι κάθε βήμα έχει εκτελεστεί με ακρίβεια.

Ενισχύοντας περαιτέρω το πρότυπο, η TANAS έχει δώσει προτεραιότητα στην ανθεκτικότητα και την ποιότητα των δομικών υλικών και των εσωτερικών ειδών. Αυτή η δέσμευση στην αριστεία βασίζεται στις αξίες της εταιρείας προς τη διατήρηση του πνεύματος της γερμανικής ακρίβειας και ανθεκτικότητας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ομάδας TANAS δήλωσε: "Η προσέγγισή μας είναι να αλλάξουμε τον λόγο του τομέα της κατασκευής στην Κύπρο, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και τη διαφάνεια. Με το TANAS One, θέτουμε νέα πρότυπα και ανεβάζουμε τον πήχη για την οικιστική κατασκευή στη Λάρνακα".

Αναμένεται ότι αυτή η προορατική προσέγγιση στον έλεγχο ποιότητας θα θέσει την TANAS Development και το έργο TANAS One στην πρώτη γραμμή του τομέα κατασκευών στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Tanas one και προσέγγιση της Tanas Developer επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της https://tanasdevelopment.com/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close