2-7 June 2023
Things to Do , Εκδηλώσεις

Πρωτοψάλτη, Δάντης, Πλούταρχος και άλλοι, έρχονται στον Κατακλυσμό της Λάρνακας

Η πόλη ετοιμάζει μια εβδομάδα γεμάτη μουσική, δραστηριότητες και παράδοση

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2023

Φωτογραφίες: @alkistisprotopsalti, @christosdantis, @giannisploutarchos

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά έξι μέρες γεμάτες μουσική, συναυλίες με αγαπημένους τραγουδιστές Ελλάδας και Κύπρου, χορευτικά συγκροτήματα, δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Η αρχή θα γίνει στις 2 Ιουνίου με την παρέλαση πολιτιστικών ομίλων και τις φιλαρμονικές του Δήμου Λάρνακας, της Αστυνομικής Δύναμης και των Περβολιών.

Την ίδια μέρα, απολαμβάνουμε τη Στέλλα Γεωργιάδου με νέα τραγούδια και διαχρονικές επιτυχίες. H βραδιά θα κλείσει με συναυλία του Χρήστου Δάντη.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου, το μουσικό σχήμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ παρουσιάζει το πρόγραμμα Ανθολογία Παραδοσιακού Τραγουδιού με τους Μιχάλη Χατζήμιχαηλ, Άντρη Καραντώνη και Στέφανο Πελεκανή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα κλείσει τη βραδιά με τις επιτυχίες της.

Η Βασιλική Χατζημιχαήλ και ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου έρχονται - ανάμεσα σε άλλα - στις 4 Ιουνίου, με τη συναυλία ''Θαλασσινοί Αντίλαλοι''.

Στις 5 Ιουνίου ο Biased Beast θα μας ψυχαγωγήσει μαζί με την ορχήστρα του, και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Κακοσαίου.

Ο Μιχάλης Τερλικκάς και η Μουσική Παρέα ΜΟΥΣΑ, στις 6 Ιουνίου θα παρουσιάσουν παραδοσιακή μουσική καταξιωμένων Κύπριων συνθετών. Στη συνέχεια έρχεται ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη με τον Πέτρο Κουλουμή και την Ασπασία Στρατηγού αλλά και συναυλία με τον Δημήτρη Φανη.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στις 7 Ιουνίου, περιλαμβάνει τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Φίλιππο Κτενά αλλά και συναυλία με την Αναστασία.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις και τις δραστηριώτητες εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close