Cinema: Τα Καλύτερα

The Magic Flute

Η διάσημη όπερα του Μότσαρτ μεταφέρεται στον κινηματογράφο από τον Florian Sigl

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2023

Ο επίδοξος 17χρονος τραγουδιστής Tim Walker ονειρευόταν όλη του τη ζωή να πάει στο οικοτροφείο Mozart All Boys.

Είναι υπερβολικά ενθουσιασμένος που επιτέλους γίνεται δεκτός, αλλά οι πρώτες μέρες του στη διάσημη σχολή δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Αντιμέτωπος με έναν εχθρικό διευθυντή, το άγχος της πρώτης αγάπης και παλεύοντας με την αυθεντικότητα της τραγουδιστικής φωνής του, ο Tim είναι ενθουσιασμένος καθώς ανακαλύπτει ένα θαυμαστό μυστικό στο κτίριο του παλιού σχολείου – μια πύλη σε έναν παράλληλο κόσμο.

Βρίσκεται ριγμένος σε μια νέα πραγματικότητα: Στον ρόλο του πρίγκιπα Tamino, βυθίζεται στον κόσμο της όπερας του Μότσαρτ, "The Magic Flute", όπου η φαντασία δεν έχει όρια. Τώρα, ο Τim πρέπει να μπει στη μάχη σε δύο μέτωπα, προσπαθεί να κερδίσει έναν εξέχοντα ρόλο στο επερχόμενο ρεσιτάλ του σχολείου τη μέρα και επιστρέφει στο μαγικό σύμπαν όπου πρέπει να ρισκάρει τη ζωή του για να απελευθερώσει την υπέροχη πριγκίπισσα Pamina τη νύχτα.

Ωστόσο, το να ζει δύο ζωές έχει το τίμημά του και ο Tim κινδυνεύει να απογοητεύσει αυτούς που αγαπά – αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση, αλλά έχει μάθει αρκετά για να κάνει τη σωστή επιλογή;

Η διάσημη όπερα του Μότσαρτ μεταφέρεται στον κινηματογράφο από τον Florian Sigl, με πρωταγωνιστή τον Jack Wolfe ("The Witcher"). Επίσης, στο καστ ο Iwan Rheon("Game of Thrones"), ο βραβευμένος με Όσκαρ F. Murray Abraham για την ερμηνεία του στο "Amadeus" (1984), που απέσπασε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, αλλά και τραγουδιστές της όπερας, όπως ο Morris Robinson που υποδύεται τον Sarastro.

Πολλές σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν στο Σάλτσμπουργκ, ιδιαίτερη πατρίδα του Μότσαρτ. Μερικές τοποθεσίες είναι γνωστές από το μιούζικαλ "The Sound of Music" (1965), την πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών μέχρι το 1973, με πρωταγωνίστρια την Julie Andrews.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close