News , Guide

Ζήσαμε μία Πασχαλινή μέρα γεμάτη χαρά, στην αυλή της Lidl Food Academy

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2023

Κυριακή, η μέρα που κατά κανόνα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια. Τις μέρες του Πάσχα, αυτό το συναίσθημα είναι ακόμα πιο έντονο, ακολουθώντας τις παραδόσεις που αγαπάμε. Στις 9 Απριλίου, προ των πυλών της Μεγάλης Εβδομάδας, η Lidl Food Academy άνοιξε τις πύλες της για όλους, σε ένα Open Day που γέμισε τους χώρους της Ακαδημίας με παιδικά γέλια και χαρούμενες φωνές.

Οι βιτρίνες, στολισμένες με τέχνη για να σε βάζουν από νωρίς στο πνεύμα της ημέρας, γεμάτες αβγά και σοκολάτες Favorina, αγαπημένες γεύσεις των ημερών, cupcakes και στολίδια. Αν έψαχνες αφορμή να νιώσεις Πάσχα, αυτή είναι η καταλληλότερη.

_MDZ3146_fullres.jpg

Με το πρώτο βήμα στον εσωτερικό χώρο, σε μεθούν τα αρώματα από τα φρεσκοψημένα τσουρέκια. Οι έμπειροι ζαχαροπλάστες της ακαδημίας πλάθουν τσουρέκια και φλαούνες, με κοινό τα παιδιά που παρακολουθούν προσεκτικά τη διαδικασία. Στη μία άκρη του πάγκου η ζύμη για το τσουρέκι δένεται προσεκτικά. Στην άλλη, οι φλαούνες διπλώνονται πριν αλειφθούν με αβγό, για να μπουν στον φούρνο. Το κοινό απλά περιμένει με ανυπομονησία. Για τους πιο ανυπόμονους, τσουρέκια με σοκολάτα λευκή και γάλακτος, μπισκότα και κέικ απλώνονται στο τραπέζι δίπλα στην είσοδο.

_MDZ3267_fullres3.jpg

Πιο κάτω, τα παιδιά, οι Little Chefs, απολαμβάνουν το εργαστήρι. Ένα τραπέζι γεμάτο καλούδια, διακοσμούν τα δικά τους cupcakes αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη, δημιουργώντας τη λιχουδιά που ονειρεύονται με προσήλωση ζηλευτή. Ο μεγάλος λαγός πηγαινοέρχεται, με μία σειρά από μικρούς ακόλουθους να τον περιτριγυρίζουν, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Βγάζει φωτογραφίες, χορεύει, σκορπά χαρά. Κάθε τόσο ανταμώνει με τις λαγουδίνες, που μοιράζουν σοκολατένια αβγά.

_MDZ3088_fullres.jpg

Η βάση τους όμως είναι έξω, στην αυλή. Ο DJ ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διάθεση με τις μουσικές του επιλογές, όσο ο λαγός και οι λαγουδίνες παίζουν με τα παιδιά διάφορα παιχνίδια, κάθε τόσο με… φιλική συμμετοχή των γονιών.

_MDZ3238_fullres.jpg

Αυτό είναι, άλλωστε, η Lidl Food Academy. Ένας χώρος χαράς, αφοσιωμένος στο να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις. Βγάζεις και ένα 360° βίντεο για να επισφραγιστεί η μέρα με έναν fun τρόπο. Αν χαζέψεις λίγο στην οθόνη όπου τρέχουν τα βίντεο αυτά, στο photo booth, βλέπεις μόνο χαρούμενα πρόσωπα, δεμένα, σε τρυφερές αγκαλιές που ζουν την ημέρα στο έπακρον. Με λίγα λόγια, η Lidl επέστρεψε σ’ αυτό που κάνει τόσο καλά: να φέρνει την οικογένεια κοντά, και γι’ αυτό την αγαπάμε.

@checkincyprus Open Day at Lidl Food Academy #lidlcyprus #lidlfoodacademy ♬ Happy Easter - Sing N Play

Συντάκτης: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close