Cinema: Τα Καλύτερα

AIR

H αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία της εμβληματικής μάρκας Air Jordan από τον Ben Affleck

Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2023

7 χρόνια μετά το "Live by Night", ο Ben Affleck κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και συναντιέται εκ νέου μετά από πολλά χρόνια με τον κολλητό του φίλο, Matt Damon, στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία "AIR" αποκαλύπτει την απίστευτη και επαναστατική συνέργεια ανάμεσα στον τότε πρωτάρη Michael Jordan και το ανερχόμενο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Nike, το οποίο και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των σπορ και της σύγχρονης κουλτούρας με το μπραντ του AirJordan.

Η συγκινητική αυτή ιστορία καταγράφει το καθοριστικό ρίσκο που πήρε μία αντισυμβατική ομάδα κόντρα σε όλους, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει πολύ καλά την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της, και το φαινόμενο του μπάσκετ που έμελλε να γίνει το μεγαλύτερο όλων των εποχών.

Είναι η πρώτη ταινία της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής, "Artists' Equity", των Ben Affleck και Matt Damon, σε συνεργασία με τις Amazon Studios, Skydance Sports και Mandalay Pictures.

Στο φιλμ, ο Matt Damon υποδύεται τον Sonny Vaccarro, τον άνθρωπο που ρίσκαρε για τη δημιουργία της σειράς Air του Michael Jordan και τον Ben Affleck να έχει τον ρόλο του συνιδρυτή της Nike, Phil Knight.

Στο καστ συναντάμε και άλλους λαμπερούς σταρ του Χόλιγουντ όπως: Jason Bateman, Marlon Wayans, Chris Messina, Chris Tucker και Viola Davis.

Διάρκεια: 120'. Πρεμιέρα: 6 Απριλίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close