Wine Guide , Εστιατόρια

Αυτό το οινοποιείο θα το βρούμε και στη νέα Δημοτική Αγορά Λάρνακας

Με αρκετά εκλεκτά κρασιά

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2023

Το Οινοποιείο Χριστούδια επεκτείνει την εμβέλειά του με νέο κατάστημα στη Δημοτική Αγορά Λάρνακας.

Το οινοποιείο Χριστούδια, κορυφαίος παραγωγός κρασιών υψηλής ποιότητας στην Κύπρο, με υπερηφάνεια ανακοινώνει τα εγκαίνια του νεότερου καταστήματος της στη Δημοτική Αγορά Λάρνακας. Το νέο κατάστημα σηματοδοτεί την τελευταία επέκταση της εταιρείας μετά την πρόσφατο rebranding και την παρουσίαση των νέων ετικετών, φέρνοντας τα εκλεκτά κρασιά με κυρίως Κυπριακές ποικιλίες σε ακόμη περισσότερους πελάτες σε όλη την Κύπρο.

Στην καρδιά της Λάρνακας, το νέο κατάστημα του οινοποιείου Χριστούδια προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εξαιρετικά κρασιά του οινοποιείου σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν σε μια ποικιλία κρασιών, συμπεριλαμβανομένων των κόκκινων, λευκών ροζέ και γλυκών τα οποία παράγονται κυρίως με τα καλύτερα σταφύλια από κυπριακές ποικιλίες που καλλιεργούνται στην περιοχή του Κάτω Δρυ. Σύντομα οι επισκέπτες θα έχουν την επιλογή να κάνουν γευσιγνωσία των οίνων καθώς και να δοκιμάσουν τα νέα φανταστικά wine cocktails του οινοποιείου.

«Η νέα μας καβά στη Δημοτική Αγορά Λάρνακας είναι μια συναρπαστική εξέλιξη για εμάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε τα κρασιά μας σε ακόμη περισσότερους πελάτες σε όλη την Κύπρο», δήλωσε η Έλενα Χριστούδια, Marketing Manager του Οινοποιείου Χριστούδια. «Είμαστε περήφανοι για τις νέες μας ετικέτες και για την παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας και είμαστε βέβαιοι ότι οι επισκέπτες του νέου μας καταστήματος θα εκτιμήσουν το πάθος και τη φροντίδα που υπάρχει σε κάθε μπουκάλι».

thumbnail__AJP4234_1 copy.jpg

Εκτός από τα εξαιρετικά κρασιά του, το νέο κατάστημα του Οινοποιείου Χριστούδια θα προσφέρει επίσης στους επισκέπτες ιδέες για δώρα, γνήσιο μέλι παραγωγής του οινοποιείου και άλλα προϊόντα. Το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος θα είναι σε ετοιμότητα για να παρέχει καθοδήγηση και συμβουλές, βοηθώντας τους πελάτες να επιλέξουν το τέλειο κρασί ανάλογα τη περίσταση.

Με το άνοιγμα της νέας κάβας στη Δημοτική Αγορά Λάρνακας, το Οινοποιείο Χριστούδια συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται, εδραιώνοντας τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιού της Κύπρου. Είτε είστε λάτρης του κρασιού είτε βρεθείτε στη περιοχή της Λάρνακας, μια επίσκεψη στο νέο κατάστημα του οινοποιείου Χριστούδια αξίζει. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Οινοποιείο Χριστούδια που βρίσκεται στο χωριό του Κάτω Δρυ και τη γκάμα των εξαιρετικών κρασιών του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.christoudia.com.

Πληροφορίες στο +357 96719410.
Ώρες λειτουργίας καταστήματος: 10.00-19.00 Δευτέρα με Σάββατο

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close