News , Guide

Χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές της ζωής

Μια βόλτα για ψώνια, ένα διήμερο σε ένα άνετο ξενοδοχείο με τις φίλες σου, ή ακόμη και χωρίς συντροφιά, ή μια βραδιά στο cinema

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2023

Είσαι Γυναίκα! Σύντροφος, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, αδελφή. Είσαι εργαζόμενη ή οικοκυρά. Λειτουργείς σε πολλαπλούς ρόλους και σίγουρα έχεις ανάγκη για ελεύθερο χρόνο. Να πάρεις ανάσες ζωής, να ξεκουραστείς, να φροντίσεις τον εαυτό σου, να ανακτήσεις δυνάμεις και να συνεχίσεις.

Πέρασε η Μέρα της Γυναίκας και ούτε που το κατάλαβες. Συλλογιέσαι πως όλες οι μέρες είναι σχεδόν ίδιες. Ρουτίνα, καθημερινότητα, υποχρεώσεις, δουλειά, τρεχάματα.

rio.png

Κι, όμως, δικαιούσαι να χαλαρώσεις για να συνεχίσεις. Σκέψου πως κάποιες φορές τον μήνα μπορείς να προγραμματίσεις ώρες χαλάρωσης. Μια βόλτα για ψώνια, ένα διήμερο σε ένα άνετο ξενοδοχείο με τις φίλες σου, ή ακόμη και χωρίς συντροφιά, ή μια βραδιά στο RIO Premier CINEMAS του Nicosia Mall, αν μένεις στη Λευκωσία.

καλογηρου.jpg

Μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμά σου μια βόλτα στα καταστήματα Καλογήρου στη Λευκωσία ή στη Λεμεσό και να διαλέξεις μια από τις επώνυμες μάρκες όπως Marc Jacobs ή Michael Kors ή ακόμη και την ομώνυμη Handmade-in-Greece σειρά KALOGIROU COLLECTION.

thumbnail_swarovski.png

Αν είσαι λάτρης του εκλεπτυσμένου στυλ, σίγουρα τα κοσμήματα θα μεταμορφώσουν την εμφάνισή σου και θα αλλάξουν τη διάθεσή σου. Ένα κόσμημα Swarovski συναρπάζει ακόμη και την πιο απαιτητική γυναίκα. Απλά σκουλαρίκια με καρφάκι ή πολλαπλά ενωμένα δαχτυλίδια θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου γνωρίζοντας πως το κρύσταλλο μπορεί να κάνει το θαύμα του.

thumbnail_straphael_rooms_0039.jpg

Όμως, αν θέλεις πραγματικά να ξεκουραστείς, μπορείς να αράξεις στο St Raphael Resort & Marina, ένα από τα καλύτερα και πολυτελή θέρετρα 5 αστέρων στην Λεμεσό. Το Resort προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτά που φαντάζεσαι με γευστικές και ξεχωριστές επιλογές για φαγητό και ποτό, αλλά και πλήρη χαλάρωση στο Serenity Spa.

Όλα αυτά βέβαια μπορείτε να τα απολαύσετε σε επιχειρήσεις στις οποίες είναι ενεργό το σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, που επιβραβεύει με βαθμούς τις συναλλαγές με κάρτες, σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Το σχέδιο παρέχει την ευκαιρία στον κάτοχο να συγκεντρώνει αυτόματα βαθμούς, κάθε φορά που χρησιμοποιεί την κάρτα του στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Μπορεί επίσης να εξαργυρώνει τους βαθμούς του όποτε το επιθυμεί, φτάνει το υπόλοιπο των βαθμών να έχει αξία πάνω από €5 δηλαδή 500 βαθμούς. Πληροφορίες στο www.antamivi.com.cy ή στην 1Bank στο 800 00 80

thumbnail_IMG_4479.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close