22 March 2023
Things to Do , Εκδηλώσεις

Αρχίζουν τα λαμπερά Chivas Jazz Nights που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του κορυφαίου ουίσκι

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2023

To πολυαγαπημένο premium Chivas Regal ετοιμάζεται να χαρίσει μία σειρά από μοναδικά Chivas Jazz Nights στους λάτρεις του εκλεκτού ουίσκι! It’s all about that beat and… that Chivas, γι’ αυτό κάτω από τους ρυθμούς της μουσικής και σε συνεργασία με γνωστά μπαρ σε Λευκωσία και Λεμεσό, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει εκπληκτικές εμπειρίες, εξερευνώντας τον μεγαλειώδη κόσμο του θρυλικού ουίσκι!

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την πρώτη λαμπερή Chivas Jazz Night! Την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 21:00, στο Bordello Bar Limassol, το εμβληματικό Chivas Regal ξεκινάει ένα συναρπαστικό Jazz Live που θα μείνει αξέχαστο! Ανατρέψτε τα στερεότυπα της καθημερινότητάς σας, κάνοντας έγκαιρα την κράτησή σας για να διασκεδάσετε με jazz μουσική και κορυφαίες γεύσεις ουίσκι.

Γεύση, ήχος και εικόνα θα κλέψουν τις εντυπώσεις, μεταξύ των οποίων και ο Brand Ambassador του Chivas, Κωνσταντίνος Καζέλης! Θα μυήσει για τα καλά τους προσκεκλημένους στην επιτομή της εκλεπτυσμένης γεύσης, αφού θα ετοιμάζει επιλεγμένα κοκτέιλ με ουίσκι από την πλούσια γκάμα του Chivas Regal. Aφεθείτε όμως, και στους jazz ήχους, συντροφιά με ένα ποτήρι απόλυτης απόλαυσης και on stage τη μοναδική Έρικα Σωτήρη! Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός δεν θα είναι μόνη. Θα τη συνοδεύει και μία σπουδαία μπάντα μουσικών.

Σκηνικό και ατμόσφαιρα θα απογειώσουν τις βραδιές, ενώ οι πρωταγωνιστές θα είναι… κάθε φιάλη Chivas που όπως όλοι ξέρετε- αποτελείτε από μια ποικιλία από εξαίσια και παλαιωμένα malt και grain whiskies.

Stay tuned, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες υπέροχες βραδιές με άφθονο Chivas και jazz μουσική. Οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Chivas Regal από επιλεγμένες υπεραγορές και κάβες, παγκυπρίως. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

Chivas Jazz Night: Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 21:00, στο Βordello Bar Limassol.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 99341341.

Μάθετε περισσότερα για την πολυτελή γκάμα Chivas Regal, κάνοντας κλικ εδώ

chivas-cover.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close