Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2023
Η εταιρεία επικοινωνίας Partners VMLY&R αλλάζει για άλλη μια φορά το παιχνίδι, αυτή τη φορά μέσω της τεχνολογίας για να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας. Η γυναίκα είναι μια εκπληκτική δύναμη της φύσης που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Πολλές φορές όμως τα χαρίσματα και οι εκπληκτικές της δυνατότητες δεν γίνονται αντιληπτά με την πρώτη ματιά από όλους. Οι Partners αυτά τα χαρίσματα τα γνωρίζουν καλά, τα ζουν καθημερινά και γι’ αυτό αποφάσισαν να τα μοιραστούν με όλους.
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας λοιπόν, πρωτοτύπησαν για ακόμα μια φορά. Επέλεξαν κάποια από αυτά τα χαρίσματα και τις εκπληκτικές δυνατότητες και με τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας Artificial Intelligence, τα μετουσίωσαν σε εικόνες με σκοπό να τα αναδείξουν μέσα από έναν καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο, για πρώτη φορά στην Κύπρο.
Με μια ανάρτηση στα Social Media τύπου carousel post, μοιράστηκαν το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης του AI με τη σύγχρονη γυναίκα του σήμερα. Σε κάθε εικόνα του post, υπάρχει γραμμένο το κύριο χαρακτηριστικό που μεταξύ άλλων, δόθηκε στο ΑΙ για τη δημιουργία της, ώστε να γίνει αντιληπτό από τον θεατή ποιο χάρισμα επιλέξαμε και πώς το «είδε» η τεχνολογία ΑΙ.
Η ενέργεια αυτή ξεδιπλώθηκε περαιτέρω όταν οι Partners ζήτησαν από γυναίκες influencers να μοιραστούν τα δικά τους χαρίσματα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να τα μετατρέψουν σε μια εικόνα για την καθεμία, η οποία θα γίνει το προσωπικό της Avatar για να το μοιραστεί στα Social Media. Ταυτόχρονα, με τον ίδιο τρόπο, δημιούργησαν ένα προσωπικό Avatar για κάθε γυναίκα στην εταιρία, για να τιμήσουν με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο την αξία της και τη συμβολή της στην ομάδα των Partners.
When FI – Female Intelligence meets AI – Artificial Intelligence for Women’s Day, the game is changing.
Σχετικά
Πανσέληνος Νοεμβρίου: Πότε θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό το «Φεγγάρι του Κάστορα»
Γιατί ονομάζεται Φεγγάρι του Κάστορα
«Μικρά μωρά, μεγάλες προοπτικές»
Τα «Μωρά Θαύματα» αναδεικνύουν τη σημασία της συστηματικής παρακολούθησης των πρόωρων παιδιών
Καιρός: Πότε αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός μέχρι το Σάββατο
Διπλή επιτυχία για την Pafilia στα European Property Awards 2026–2027
Το Minthis ενισχύει τη διεθνή του αναγνώριση με το βραβείο πέντε αστέρων στην κατηγορία Best Mixed Use Development στην Κύπρο, ενώ το Elysia Blu διακρίνεται στην κατηγορία Residential Development 20+ Units
Αυτή αναδείχθηκε λέξη της χρονιάς για το 2026 σύμφωνα με το λεξικό Collins του Ηνωμένου Βασιλείου
Η λέξη της χρονιάς για το 2025 ήταν το «vibe coding», η δημιουργία μιας εφαρμογής μέσω περιγραφών σε εργαλεία AI
Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό
Javokhir Sindarov: Η μεγάλη επιστροφή στο Cap St Georges Hotel & Resort
Η επιστροφή του Javokhir Sindarov στο Cap St Georges Hotel & Resort έχει ιδιαίτερο συμβολισμό.
Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ από 29 Νοεμβρίου: Παγοδρόμιο, συναυλίες, παραστάσεις, σόου -Αλλαγή χρόνου με Καπουτζίδη
Αν θα βρεθείς Αθήνα τις ημέρες των γιορτών το Σταύρος Νιάρχος προσφέρει πολύ όμορφες γιορτινές επιλογές
Μαράια Κάρεϊ: Η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου με το καθιερωμένο της βίντεο
«Ήρθε η ώρα!!!!», έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram τα ξημερώματα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Χάλογουιν
Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές τις επόμενες ημέρες
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς
Οι 20 νέες σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στο Netflix
Το φθινόπωρο συνεχίζεται με νέες προσθήκες στην τηλεοπτική ατζέντα του streamer, από punk animation μέχρι δράματα εποχής και σύγχρονα horror
Η Φιλομίνα Κανκ βάζει στο στόχαστρο το σινεμά και επιστρέφει στο Netflix
Το «Cunk on Cinema» έρχεται στις 15 Νοεμβρίου, με την Ντιάν Μόργκαν να εξερευνά την ιστορία του κινηματογράφου μέσα από αφοπλιστικά παράλογες ερωτήσεις και συνεντεύξεις γεμάτες αμηχανία.